1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Maç Konuları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Golün nasıl olduğu veya golün maça etkisi yazılsa daha iyi olur bence de.10 tane arka arkaya gol x attı yorumunun gerçekten bir manası yok.İnterneti olan herkesin haberi oluyor zaten gol olup olmadığından.En azından gol ile ilgili hisler yazılabilir.X gol attı mesajından daha anlamlı olduğu kesin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Golün nasıl olduğu veya golün maça etkisi yazılsa daha iyi olur bence de.10 tane arka arkaya gol x attı yorumunun gerçekten bir manası yok.İnterneti olan herkesin haberi oluyor zaten gol olup olmadığından.En azından gol ile ilgili hisler yazılabilir.X gol attı mesajından daha anlamlı olduğu kesin.
    Anlatmak istediğim de o aslında. Yani; "Nobre attı", "Bursa 1-0", vb. gibi haber nitelikli mesajlar yerine, yorumlar yazılsa maç konuları da içi boş mesajlarla dolmamış olur. Mesela ben Trabzonspor-Fenerbahçe maçı esnasında maçı izledim, foruma bakmadım. Maç bittikten sonra neler yazılmış diye girdiğimde 16 sayfa idi konu içeriği. Son okuduğum mesajdan itibaren okumaya başladım. Mesajların çoğu bahsettiğim gibi mesajlardı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri