Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
Hocam böyLe diyorsunuz da kendinizde bunun normaL oLduğunu biLiyorsunuz eminim.Yani o zaman tepki oLmuş oLabiLir,ama o oyuncu sizin takımınıza geLince tepki koyarsanız adamın moraLi bozuLacak,takıma bir şey veremeyecek.Hangi taraftar ister bunu? İLLaki kabuL edecekLer.Ona bakaranız Q7 bir-iki sene önce İnönü'de son dakikada atıp tüm sahayı turLamamışmıydı? Ne yapacaktık protesto mu edecektik bu transferi?
Tek istediğim cevabını baL gibi biLdiğimiz soruLarı sorarak hata arama/vurguLama eyLeminde buLanmayaLım.Lütfen.
Beşiktaş taraftarı tabii ki sahiplenecektir Aurelio'yu. Benim vurgulamak istediğim, o zaman yaygara koparılırken o kavga ile ilgili, şimdi önemsiz denmesi. Sadece Beşiktaş taraftarıyla da ilgili değil aslında. Genel olarak bu davranışı sorgulamak düşüncesindeyim. Dün Fenerbahçeli, bugün Beşiktaşlı, yarın Galatasaraylı da yapacak benzer şeyi. Dün ak dediğine bugün kendi lehine durum sözkonusuysa kara diyecek.

Maalesef insanların olayları bu denli terse dönerek kendileri lehine neden yonttuklarının cevabını ben bilemiyorum, çözemedim hala. Evet, benim de yaptığım bu davranışın yanlış olduğunu biliyorum ve ısrarla bunun nedenlerini sorgulamak istiyorum, hata arıyorum. Ki bir daha yapmayalım.