Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: Digitürk & Uyumlu Uydu Alıcısı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yukarıda yazıdıgım okumadın mı deniz. Al Zaten 23 Agustostan sonra fiyat artacak . Bekleme... 99.99TL kampanya fiyatı. Söylemeyi unuttum..
    tamam abi okudumda senin hız benden daha yüksekse diye sorudm

evdeki digitürkü bu ay kapatıyoruz bunu alırım büyük ihtimal tvden izliyoduk sorunsuz aslında ama digitürk kazıklamayaçalıştı babamdaisinrlendi iptal talebi verdiBu konuda açılmışken söyleyim digitürkle biz pazarlık yaparak 35 liraya 9 maç+ spormax için anlaşmıştık telefonla görüşerek 5 yıldırı lig tv abonesiyiz bu arada bu haftasonu bir baktım anadolu takımları göstermiyor aradık hemen böyle böyle dedik anlaşmayı digitürk tek taraflı fesh etti sizinki şampiyonlar paketi oldu ayrıca 39.90 dedi babamın devri döndü tabi nasıl tek taraflı fesh oluyo falan diye baya bi kavga ettik sonra iptal ediyorum bende dedi.bende digitürksüz durmam diye bende babamla kavga ettim bari bunu alalım edik

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Dijiturk zaten nasıl bir politaka izlediğini kendisi bile bilmiyor.. Eşitlik yok, önce söyler sonra kazıklamaya çalışır usulen. Kimisi yer kimisi yemez. En güzelini yapmış baban siz niye kaybedeceksiniz onlar kaybetsin...
    tabi canım orası öyle kuruu düzeni kaybettiler

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ben de konuşacağım.40 tlden bir kuruş fazla derseler olay bitmiştir.Biz de 2 yıllık aboneyiz.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız adama söyledim bu kampanya yeni çıktı dedi ve ne sonra uygulanacak zamnlardan nede indirimlerden etkilenirsin dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@SAİT71 spormax'de Premier Lig maçlarını izleyebilecek misin ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Spormax veriyor Premier Lig maçlarını heralde izlerim. Kanalı izleyebiliyorum açık. Maç günleri kilitlenme felan oluyorsa bilmiyorum. Daha dün kurdurdum ve eve gitmedim hiç.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Maç saatleri spormax kapanıyor ekonomik paketsen 18.00-20.00 arası maçmı var bu kanal üyreliğinizi kapsamıyor diyor sonra açık.Spormax in yayınladığı her ligde oluyor rusya-EPL-Brezilya her maç kapanıyor.

TBL sürekli açık.

Tabii ekonomik paketsen.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Spormax veriyor Premier Lig maçlarını heralde izlerim. Kanalı izleyebiliyorum açık. Maç günleri kilitlenme felan oluyorsa bilmiyorum. Daha dün kurdurdum ve eve gitmedim hiç.
    Benim kuzende Lig TV vardı izleyemiyordu. En azından geçen sene maç saatleri kilitleniyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla bakacağız artık. Kilitleniyorsada çokta önemli değil şahsen

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet Tbl hariç maç saatlerinde kapanıyor.Maç olmadığı zamanlar açık.
    Twitter

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aslında sözleşmeyi yaparken ısrar etseydin biraz hediye olarak verebilirlerdi SporMax'ı. Ben geçen sene sözleşme yenilerken dedim ki; SporMax'ı izleyebileceğim değil mi sorunsuz? Hayır ekstra ücrete tabii o kanal dediler. O kötü oldu işte dedim. Ben SporMax da pakete dahil diye biliyordum dedim. 6 ay ücretsiz hediye ettiler. Belki biraz daha uğraşsam daha uzun yaparlardı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aslında sözleşmeyi yaparken ısrar etseydin biraz hediye olarak verebilirlerdi SporMax'ı. Ben geçen sene sözleşme yenilerken dedim ki; SporMax'ı izleyebileceğim değil mi sorunsuz? Hayır ekstra ücrete tabii o kanal dediler. O kötü oldu işte dedim. Ben SporMax da pakete dahil diye biliyordum dedim. 6 ay ücretsiz hediye ettiler. Belki biraz daha uğraşsam daha uzun yaparlardı.
    İşi biliyorsun abi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşi biliyorsun abi
    Zaten her halkükarda soyuyolar be Aygün. Ne koparsak kardır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Buna katılmadan edemeyeğim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Öyle valla abi Birkaç aydır Spor Paketi + Aile Paketi olmasına rağmen 2,75 TL ödüyorduk fakat bu aydan sonra yine başlayacak normal fiyat bakalım biz nasıl bir şey yapacağız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

merak ettiğim bişey var şimdi diyelim ki sampiyonlar paketi aldım ben 39.99 mu ödüyorum yoksa standart paket +şampiyonlar paketi değerini mi.Birde ben bu paketlerin dışında oturup konuşsam özel paket yapıyolar mı misal ben sadece fenerbahce macları+premier lig maçlarını istiyorum tamam sampiyonlar paketi parası ödemeye razıyım ama gs bjk trabzon bursa yerine premier lig izlemek istiyorum.bilgisi olan var mı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sananes View Post
    merak ettiğim bişey var şimdi diyelim ki sampiyonlar paketi aldım ben 39.99 mu ödüyorum yoksa standart paket +şampiyonlar paketi değerini mi.Birde ben bu paketlerin dışında oturup konuşsam özel paket yapıyolar mı misal ben sadece fenerbahce macları+premier lig maçlarını istiyorum tamam sampiyonlar paketi parası ödemeye razıyım ama gs bjk trabzon bursa yerine premier lig izlemek istiyorum.bilgisi olan var mı

sadece fenerbahçe ve premier lig paketi alabiliyorsun diye biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post

Fenerbahçe Taraftar paketi: 34.99 TL

+

SporMax: Aylık 6 TL

Toplam: 41 TL

2 Yıllık taahhütlü alırsan uydu alıcısı ücretsiz ilk ay sadece 45 TL Türksata bağlantı ücreti olur diye tahmin ediyorum. Tabi ilk gidince ben Fenerbahçe taraftar paketinin yanında Premier Lig maçları için Spormaxide istiyorum diye belirtmek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Az önce telefona Lig tv faturası geldi. Evet fatura geldi.. 5 takımın paketi 39.99 TL'ydi fakat Eylül faturanız 60.63 TL diyor. Bu nasıl bir iş. Eğer öyleyse ilk fırsatta iptal ettiriyorum üyeliği. Halkı soymanın ucuz yollarından birisi sanırım bu. İlk ay zaten verdik bağlantı ücreti vs. 45 TL bu neyin nesi anlamadım. :S

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Az önce telefona Lig tv faturası geldi. Evet fatura geldi.. 5 takımın paketi 39.99 TL'ydi fakat Eylül faturanız 60.63 TL diyor. Bu nasıl bir iş. Eğer öyleyse ilk fırsatta iptal ettiriyorum üyeliği. Halkı soymanın ucuz yollarından birisi sanırım bu. İlk ay zaten verdik bağlantı ücreti vs. 45 TL bu neyin nesi anlamadım. :S
    Aradın mı Müşteri Hizmetleri'ni? Ara bir sor bakalım. Neymiş, ben de merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bugün faturayı yatırdım oradaki bayanda öyle söyledi. Hem arayıp 2 ay hesabı donduracağım hemde bu faturayı soracağım. Bakalım neyin nesiymiş bu?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İade ederler bir yanlışlık varsa ama yatırmadan önce sorsaydın keşke.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Klasik Digiturk faturası. Ben ondan şaşırmıştım 39.99 TL deyince. Sözleşme varsa iptal de ettiremiyorsun. Umarım sorun çıkmaz.
    Twitter

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ağustos ayına kadar geçen sezondan kalan paketimiz 53 tl idi ve sadece Ligtv izliyorduk.

Bu sezon yeni paketler çıkınca biz değişiklik yapmadık ancak 53 tl ye sadece 5 büyükleri yayınlıyordu diğerlerinde şifre vardı. Biraz digitürk ile tartışma sonucu 50 tl'ye Ligtv + spormax ayrıca tüm maçlar şifresiz değiştirdik. Biraz diş göstermezsen hiçbir yerde ekmek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tüh kaptırdık kolumuzu desenize. En iyisi 2 aylık dondurmak ve ondan sonra iptal ettirmek yoksa bu kazığı 2 yıl boyunca yiyeceğiz. Zararın neresinden dönsek kardır..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2 YıLdır DigitürkWeb tv den izLiyorum. Görüntü süper, donma yok, kopma yok, yayın kesiLmesi yok.

Bütün sezon hafta da 9 maç 100 TL.

Dekodermiş, omuş, bumuş en güzeLi bu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adama web tv fiyatı ne kadar diye sormuştum o ne dedi bana :S

Hayır evde olsam pcye bağlatırdım ama mecburen burda bunu almak zorunda kaldım. Neyse şundan bi kurtulayım web tvyi ikinci yarı maçları için alabilirim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Web Tv 1 dakika geriden geliyormuş galiba orası kötü bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen sene benim fatura normalde 53-54 civarında birşeydi; sonra faturanın biri 63 lira geldi, diğer ay yine 60 küsür geldi, 3. kez 60 küsür gelince aradım müşteri hizmetlerini; 3. kez fatura fazla geliyor, niye dedim. Müşteri hizmetlerindeki kişi bir ton gereksiz, uzun cümle kurup patırtıya getirdi. Ben de bunalıp fatura bir daha böyle gelmeyecek değil mi diyip, yok gelmeyecek cevabını alınca kapattım. İlk fatura fazla geldiğinde arasaydım diğer faturalar fazla gelmeyecekti. Ligtv'nin bazen böyle saçmalıkları olabiliyor, uyanık olmak lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

6-7 aydır 2.75 TL ödüyoruz çok memnunuz

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri