İspanya 2. Ligi'nde oynayan ve ordan ayrılmak isteyen adamı bile alamıyorsak cidden vay halimize.
İspanya 2. Ligi'nde oynayan ve ordan ayrılmak isteyen adamı bile alamıyorsak cidden vay halimize.
Adnanlar bıraksın bu işi.Haldun Üstünel Başkan olsun![]()
Yahu gs nasıl böyle beceriksiz yöneticilerin elinde olur yazık ediyolar takıma harcadılar takımı
Takımı bitirdiler gerçekten.
Bir GS taraftarinin su anda yapabilicegi en iyi sey bu sezondan en azini bekleyip hayal kirikliginida en aza indirmekdir , bu sezona bos sezon gozuyle bakmakda fayda var
Mehmet Helvacı'da bugün hiçbir sorun yok diye açıklama yaptı.
bu sezon için yeni stada gitmeyi düşünmüyorum, takım için gerekli olan hiçbir şeyi yapmayan yönetime para kazandırmak istemem, milli maç olursa giderim anca.
Screw you guys, I'm goin' home
Dışardaydım yeni geldim Emana da durum nedir ?
6 gün kaldı sabredelim bitiyor işkence.Sezgin son gün eli boş dönmesin diye iki adam alır yanına gelir.
Merakla bekiyoruz....
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Adnan Polat istifalarla ilgili açıklama yapmış. Prosedür gereği tamamen Pazarlama A.Ş. ve İletişim A.Ş.'nin birleşmesi için olmuş. Pazarlama A.Ş. yönetim kurulu istifa etmiş haftayada İletişim A.Ş. edicekmiş.
Transfer müjdesi verdi!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat UEFA Avrupa Ligi maçı için Ukrayna'ya gitmeden önce önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray, Ukrayna temsilcisi Karpaty ile yarın yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı için Lviv'e gitti.
Sarı-kırmızılı kafile, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Lviv kentine hareket etti.
Kulüp başkanı Adnan Polat, Lviv'e hareketten önce havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Galip gelmek için gidiyoruz. Elimizden gelen her türlü mücadeleyi ortaya koyacağız'' dedi.
Polat, bir önceki turda OFK Belgrad rövanşına da 2-2'lik skorla gittiklerini hatırlatarak, ''Yine aynı skor söz konusu. Karpaty, OFK Belgrad'dan daha iyi, daha organize bir takım. Çok kolay bir mücadele olmayacak ama turu geçmek için gidiyoruz'' diye konuştu.
-''LÜTFEN GALATASARAY İÇİNDE KRİZ VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİN''-
Adnan Polat, Galatasaray'daki bazı istifalar konusunda son günlerde kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek, şöyle konuştu:
''Şu anda daha önce karar alınmış birleşme prosedürümüz var. Pazarlama A.Ş., İletişim A.Ş. ile birleşiyor. Pazarlama A.Ş.'de 6, İletişim A.Ş.'de 7 yönetici var. Bu şirketler birleşince yönetim kurulu 13'ten 7'ye inecek ve bu prosedürden dolayı Pazarlama A.Ş.'de genel kurul olacak. Tüm yöneticiler istifa etti, dolayısıyla birleşmiş şirkette yeni bir yönetim kurulu olacak.
Önümüzdeki hafta Yiğit Şardan da istifa edecek. Bu istifalar yanlış algılanıp, kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor. Önümüzdeki hafta Galatasaray Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş. genel kurulları olacak. Orada da iki şirkette 14 yönetim kurulu üyesi var, onlar da istifa edecek. Yeni şirkette 7 kişilik yönetim kurulu olacak. Bu, önceden planlanmış, standart prosedürdür. Lütfen Galatasary içinde kriz varmış gibi göstermeyin.''
Başkan Polat, bir gazetecinin, ''Abdurrahim Albayrak'ın ismi geçiyor. Bu doğru mu?'' sorusu üzerine, ''Hayır, öyle bir şey yok. Nereden çıkarıyorsunuz? Üzerinde 4 yıldır çalıştığımız birleşme prosedürünü tamamlayabilmek için bunlar yapılıyor. Dört şirketin tüm yönetim kurulu üyeleri istifa edecek, genel kurullar sonrası iki şirket oluşacak, bu iki şirkette yeniden yönetim kurulu seçilecek'' diye konuştu.
-''TRANSFERLER BUGÜN YARIN BİTEBİLİR''-
Polat, transferlerle ilgili bir soru üzerine de ''Transferler için çalışıyoruz. Bugün yarın bitebilir. Özellikle son dönemde biraz geciktiğimiz için bazı sıkıntılar oluyor. Kulüpler bazen anlaştığımız rakamı bozuyor. Bazen menajerler son anda fiyat artırıyor. İhtiyacımız olan 1-2 futbolcuyu transfer dönemi sona ermeden bitirmiş oluruz diye düşünüyorum'' dedi.
Burssapor maçında taraftarların Adnan Sezgin'i istifaya davet etmesi konusundaki düşünceleri sorulan Adnan Polat, ''Bu konulara girmek istemiyorum ama medyada bazı yazarlar Galatasaray taraftarlarını aşağılıyor. Paralı asker konumuna sokuyor. Çok ayıp ediyorlar. Galatasaray taraftarlarına bu şekilde hakaret etmeye kimsenin hakkı yok. Bizlere de birçok yakıştırmalar yapılıyor. Transfer dönemi bittikten sonra her şeyi bir bir televizyon kanalına çıkarak veya basın toplantısıyla anlatacağım'' diye konuştu.
25 Ağustos 2010 Çarşamba - 12:07
AA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2 aydır bugun yarın bitecek deniliyor transferler zaten![]()
ne zaman başladı ki transfer bitiriyosunuz
Haldun Üstünel zamanından kalan bi alışkanlıkla sabah ilk iş resmi siteye girdim ama yine hüsran .. kaldı 7 gün ..
bjk'nin siteden geri sayım yaptıgı gibi biz de burdan geri sayım yapalım bari![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hildebrand boştaymış bizim kaleye alalım..![]()
Bizim sıkıntı kalede değil. Orta sahaya adam lazım. Top kapan, aptal aptal zor paslar denemeyen oyuncu lazım. Düz oyuncu olsun işini yapsın. Frikik atıp duran top ustası olmasını da istemiyorum. Adam işini yapıp top kapsın adam geçirmesin yeter.
Arda frikikten 1 gol bulsa açılacak zaten ama bir türlü şansı yaver gitmedi o konuda da..
Çok konuşulacak açıklamalar!
Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Gökşen sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri anlattı.
![]()
2
0
25 Ağustos 2010 Çarşamba - 15:13
Galatasaray eski Yöneticisi Fatih Gökşen Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'nda çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Adnan Sezgin'e yönelik tepkilerden, Emana transferine kadar önemli ayrıntılar paylaştı.
ÜSTÜNEL İSTİFA EDERKEN SEZGİN'İ İŞARET ETTİ
Galatasaray taraftarının Adnan Sezgin'i istifaya davet etmesini ve tepki göstermesini yorumlayan Gökşen, “Galatasaray tarihinde ilk defa tribünler bir çalışan için bağırıyor. Bu çok ilginç bir konu.
Taraftarın “Adnan Sezgin istifa” diye bağırmasında iki önemli neden var. Birincisi taraftarın içinden gelen Haldun Üstünel'in istifa ederken Adnan Sezgin'i işaret etmesi oldu.
Taraftar, Haldun Üstünel'i seviyor. Haldun Üstünel ayrılırken de Adnan Sezgin'i ayrılmık gerekçesi olarak göstermişti.
İkinci önemli nedense Adnan Sezgin'in İstanbulspor'un başındayken Galatasaray'ın lehine yaptığı bazı işlerdi. Galatasaray camiası bunu unutmuyor” dedi.
HASAN TANKAYA MUHALİFLERE KÜFÜR EDİYORMUŞ
GS TV Genel Müdürü Hasan Tankaya'nın Profesyonel Futbol Takımı Basın Operasyon Sorumlusu olmasınıda eleştiren Gökşen çok ilginç ve tartışılacak bir iddia ortaya attı.
Gökşen, “Duyduğum kadadrıyla Galatasaray Televizyonu Genel Müdrürü Hasan Tankaya, Adnan Polat'a muhalif olan kişilere ağır hakaretler ve küfürler ediyormuş. Bunlara Galatasaray Başkanı'nın dikkat etmesi gerekiyor. Engel olması ve tüm camiayı bir arada tutması gerekiyor” diye konuştu.
EMANA 2008'DE ALINMAMIŞTI
Galatasaray'ın henüz transfer yapamamasınıda eleştiren Gökşen, Adnan Sezgin'in transfer etmek için uğraştığı Real Betis'li Emana'yı 2008'de almdığını söyledi. Gökşen şöyle konuştu: “Galatasaray'ın 2008'de 2-3 milyon Euro'ya almadığı Emana'yı bugün Adnan Sezgin 6-7 milyon Euro vererek almaya çalışıyor. Bir garip transfer çalışması yapılıyor.”
Kaynak: radyospor.com
Adnan Polat her ne kadar umut dağıtmaya çalışsa da takımın hali ortada, bu saatten sonra gelen adamı kurtarıcı gibi göreceğiz ama boşuna bir transfer yapılmış olucak. geçen sene şu son ana bırakmama olayını ne güzel bırakmıştık haydi bu senede döndük en başa son dakikaya kadar transfer yapılcak diye uğraşıyoruz..
Son dakikada transfer yapılabilir. Son dakikaya kalmasının en sakat yanı şimdi ki durumdur.
Galatasaray aşırı kötü bir halde ve transfer yapılmadı baskısı yüzünden bana bile 20 milyon euro verirler. Nerde tasarruf nerde planlı transfer.
yılan hikayesine döndü Emanaersinduzen g.saray, emana transferini bitirmek üzere... "bu takima
bir anda ne oldu" dedirtecek kadar savunma ve ofansa katki saglayacak bir oyuncu
about 1 hour ago via Osfoora HD![]()