ben dediğini fm 2006 da yapmıştım fm 2010 da şöyle yaptım:
takımın bilinirliğini 10000 yaptım gene de oyuncu/personel almakta zorluk çekiyorum o ayrı ama dediğim gibi klübü bilinir yap bende fm 2006 da dürüst olup 0 yapmıştım zira yanda yazılan takımı kim tanıyor ki ama oyuncular süper olunca gitmek istemişlerdi hiç unutmam üst üste şamp. ligini alıyordum oyuncular diyordu ki: daha büyük takıma gitmek isterim e.e. daha büyüğü var mı şamp.ligini alıyoz diye de oyunculara çok kızardım.
o şöyle olabilir:
oyuncuya enquiry teklif gelir en alttaki diğer teklifleri değerlendircem dersen oyuncu değerinde satış listesine konulmuş olur bi bakarsın değeri 4 4 milyondan satılık vs. ben ortadakini yani benim dediğim fiyatı verirseniz gider olan uygun teklif gelirse düşünürüm diyeni seçiyorum o zaman da satılık diyor medya o başka mesele
40-50 yapma ben fm 2006 da editörden 100m yapmıştım hatta birine 600 bin e girmişim bi teklif geldi zor durumda kaldım yeni kontrat yaptım sonra.şu anda 115 m(ki en yüksek rakam o) diyorum hala 3 oyuncuma talip var ama 115 verse de göndermem zira o yetenektekini 115 e de alamam.zira ya yok ya da messi falan yani.
ilave olarak: klüp teklif vermiş fakat fiyatta değişiklik yapmadan reddettiysen o belirtilien- ki genelde kurnaz ya oyun,biz almaya gelince 60-100 milyon o bizden alınca değeri yada altında-(fm 2006da altında teklif geliyordu! bide satmam dedikçe! ) istenen fiyat olarak kabul ediliyor olabiliyor. ayrıca 20 milyon edeni 40 deme 100 de hoş 100 de desen minimum 20 maksimum 40 teklif gelir.
hadi kolay gelsin.iyi oyunlar.