1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Avrupa Maçları Hangi Kanalda?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Öyle değildi sanırım sen diyince aklıma geldi. Maçı TNT yayınlıyordu ama şifreliydi. Digitürk'te de vardı TNT, Digitürk üyeleri şifresiz olarak sorunsuzca izleyebiliyorlar diye öyle yapmışlardı sanırım.
    Ben o maçı Panathinaikos - Galatasaray maçı diye hatırlıyorum ama 3 - 0 GS kazanmıştı. 2 sene öncede olabilir maç.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ben o maçı Panathinaikos - Galatasaray maçı diye hatırlıyorum ama 3 - 0 GS kazanmıştı. 2 sene öncede olabilir maç.
    Ben Galatasaray maçında yaptığını hatırlamıyorum ama yapmıştır belki. Fenerbahçe maçında yaptığından eminim. Çünkü çok sinirlenmiştim, müşteri hizmetlerini arayıp yüklenmiştim epey bi.

Bu arada Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elenmesi çok üzse de beni; D-Smart'la daha az muhatap olacağım ve özellikle D-Smart'ın bu 3 takımın yokluğundan etkilenecek olması üzüntümü bir nebze de olsa azaltmadı değil
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben Galatasaray maçında yaptığını hatırlamıyorum ama yapmıştır belki. Fenerbahçe maçında yaptığından eminim. Çünkü çok sinirlenmiştim, müşteri hizmetlerini arayıp yüklenmiştim epey bi.

Bu arada Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elenmesi çok üzse de beni; D-Smart'la daha az muhatap olacağım ve özellikle D-Smart'ın bu 3 takımın yokluğundan etkilenecek olması üzüntümü bir nebze de olsa azaltmadı değil
    Bizden çok D-Smart üzülmüştür zaten. Hatta Twitter'a ya esatdergi yada Ali Ece böyle birşey yazmıştı.

En aızndan ihale ellerinde patladı denebilir. O kadar para ödeyip tek takım izletecekler.

Mesaj Yetkileri