Benim anlamadığım bu takımda Barış sağ açık nasıl oynar. aldığı her topu yana ve geriye oynamaktan başka birşey yapmayan adamın dribbling yapıp orta yapmasını bekledik aydın girene kadar.

orta sahanın ortasına ileri top yapacak bir adamla oynamadık. maçın son 10 dakikasında falan arda'yı orta sahadan ileri top taşımaya çalışırken gördüm. barış(cana)-ayhan-sarp gibi 3 lü orta sahaya ile maçı bitiriyorduk neredeyse. gol dışında şut attığımızı hatırlamıyorum bile. atak geliştiremedik doğru düzgün.

ali turan'a fazla yüklenmek istemiyorum ama sabri'yi aratan her oyuncudan şüphe ederim ben. ali turan da sağolsun kendisinden yeterince şüphe ettirdi.

serdar özkan konusuna sadece gülüyorum. sözde beşiktaş'tan gökhan zan ve serdar özkan'ı bedavaya kaptık. takımı çökertmişiz haberimiz yok.

neyse bu takım yalan olur bu sene. geçen sene gelene geçene 3-5 atan bir takımdan bu hale geldik. tamam mali durumlar el vermiyor. adnan polat harika işler yapıyor mali durum konusunda belimizi düzeltiyor biraz ama yani bu kadar da olmaz.

ömer üründül gibi "yani" diyorum şu takımı izledikçe. geçen sene vöheey diyorduk.