Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

31 73.81%
  • Paok kazanır

6 14.29%
  • Berabere biter

5 11.90%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 292 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sergen'in koşmaktan bahsetmesi epey manidar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    pozisyonu tam göremedim ama fb'li oyuncu çizgideyken hakem ofsayt verdi . 2 olmuştu yoksa ..
    fenerli oyuncu çizgideydi ama o bahsettiğin oyuncu volkanın ilerisindeydi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maç bitti mi?

Bitti. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Maç bitti geçmiş olsun :S

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yunanlar inletiyo stadı Şükrü Saraçoğlu'nun kemikleri sızlıyodur şimdi
    yazıklar olsun ya

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bitti.Türk futbolu çökmüştür miili takım felanda izlemiyorum artık hayırlı olsun.

Trabzonu ve Beşiktaşı tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerbahce ile kader ortagi olduk bu gece , cidden cok sinir bozucu sekilde eleniyoruz , Fenerbahce ve Galatasaray gibi buyuk takimlar UEFA da eleme oynuyorsa bizim burda yorum yapmamiza bile gerek kalmadan 3-4 atip gecmeliler rakipleri , Turkiye Ligi soyle boyle diyorlar ama 4 takimdan 3 tanesi UEFA ya bile katilamiyorsa biz ulke olarak bu isi beceremiyoruz arkadas !

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by sananes View Post
    fenerli oyuncu çizgideydi ama o bahsettiğin oyuncu volkanın ilerisindeydi
    alakasız belki ama kaleciden ilerideyse son adama bakılmaksızın ofsayt mı oluyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

la yarın herifler bizi manşetlere taşıyacak yerin dibine sokacak neyden konuşuyon sen?
    sokulcazda ne olucak td değişicek 2 transfer yapılıcak sonra herşey iyiymiş gibi gözükücek diğer sezona kadar.eskiden türklerden korkarlardı çekinirlerdi.Şimdi 5 seviye düşük takımlar gelip bunlar kim biz bunları havada karada yeneriz ayağı yapabiliyorlarsa yazık bizim takımlarımıza...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Ben Takımlara değilde Taraftarlara ve Digiturk'e acıyorum O kadar para akıtıyorlar ama Takımların cevabı sadece Rezillik oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Böyle bi takım olmaz olsun ya.Paokuda eleyemiyosan kimi eliyeceksin arkadaş?Yazıklar olsun.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Allah sonumuzu hayır etsin.Türk futbol tarihinin en kara gecesi bu gece olmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    alakasız belki ama kaleciden ilerideyse son adama bakılmaksızın ofsayt mı oluyor ?
    ofsayt kuralını google yazarsan anlarsın aslında ama cevap veriyim anlatmak zor cidden ofsaytı.neyse kaleci dahil 2 kişi olacak ki ofsayt olmayacak yani kaleci olmasaydıda 2 tane fenerli futbolcu cizgide olsaydı pozisyonda misal ofsayt olmazdı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Oooo çok kötü oldu bu Gönül'ün sakat omzunda problem olmuş of birşeyi yoktur inşallah

Gerekirse birkaç yılı heba edip köklü değişiklere gitmek lazım Türk futbolunda. Gittiğimiz yol yol değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok yazık gerçekten ya. G.Saray konusuna da yazmıştım bunu.

O kadar yaygara koparıldı Avrupada oynamamış adam cart curt. Al işte Avrupa'da oynasan kaç yazar oynamasan kaç yazar koskoca Fenerbahçe ve Galatasaray klüpleri asla rakip olamayacakları takımlara elendiler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Taraftarlar arasında olay çıktı mı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sadece Türk Futbolu'nda yok bu sorunlar bugün.Artık futbol değişti.Bakın bugün Feyenord ve Aston Villa da gruplara kalamadı.Artık küçük takım-büyük takım,yıldız futbolcu-kötü futbolcu tabiri yok.İyi bir takımsan,takım ruhuna sahipsen herkesi yenebilirsin.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Herşeyi geçtim, adamlar Yunanistan'dan konvoy yaparak geldiler, Şükrü Saraçoğlu'nu inlettiler ya vallahi yazık ya. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık...Ne desem bilemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Maçtan önce olaylar çıkmış bu arada ntvsporda yazıyor...

Kadıköy'de büyük gerginlik

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Yunanistan'ın PAOK takımının taraftarları, geniş güvenlik önlemleri altında gruplar halinde Kadıköy'e geldi.
    5 Fotoğraf
    Kadıköy'de büyük kavga
    Yunanlı taraftarları taşıyan otobüsler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yanındaki eski Salı Pazarı'nın bulunduğu otoparka geniş güvenlik önlemleri altında alındı. Bu bölgeye PAOKlu taraftarlar ile basın mensupları dışında kimse sokulmadı.
    GERGİNLİK YAŞANDI
    Yunanlı taraftarları taşıyan ilk kafilenin otoparka gelmesiyle iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Otobüslerden inen PAOKlu taraftarlar ile Kurbağalıdere tarafında toplanan Fenerbahçe taraftarlarının önce sözlü olarak atıştıkları, daha sonra birbirlerine yabancı maddeler ve şişeler attıkları gözlendi.Çevik kuvvet ekipleri olaya hemen müdahale ederek, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Bu arada, zaman zaman polise mukavemette bulunmaya çalışan Yunanlı taraftarların daha sonra sakinleştiği görüldü.Öte yandan, bazı PAOK'lu taraftarlar, olayları görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırmak isterken, araya giren güvenlik güçleri taraftarların saldırısını engelledi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu gece Türk futbolunun rezaletini gözler önüne seren gecedir.Önce Trabzonspor gitti şanssız bi şekilde.Sonra Galatasaray ve şimdi de Fenerbahçe cidden Fenerbahçe'nin elenmesi kötü oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

adamlardaki cesarete bakarmisin benim ulkeme geliyorlar ve olay cikartiyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Paoklular neden "Çarşı" atkılarıyla inmişler otobüslerden ? Ben görmedim ama misafirlikteyken birisi(Beşiktaşlı) söyledi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Paok İstanbuldan göçen ve zorla göç ettirilen Rum Beşiktaşlıların kurduğu bir kulüp ve de dostluk Bjk-Aris maçına kadar dayanıyor ama konuyla ilgisi yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Renkler aynı.Çekememezlik yok.Paoklular da o forma ve atkılarla rakibi daha çok tahrik etmek istemiştir en büyük rakiplerinden birisiyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bunu hangi kulüptü bilmiyorum ama bir takım taraftarları Leeds'e karşı oynarken Galatasaray formaları giymiş ve Türk bayrakları açmıştı tahrik amaçlı böyle durumlar olabiliyor yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bugün o kadar şok yaşadıkki çok kişi ceza alacak gibi geliyor bana.Atkı yakma olayına gelince yapmışlarsa yanlış yapmışlar eksisozluk okuyup Paokta Paok diye tutturan bjkliler yada çarşı atkılarıyla gelen PAOK'luların gazına gelinmiş olabilir her türlü münferit bi olay olarak değerlendirmek gerek.BJK, FB tartışmasına çekmeye gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Söylenecek pek birşey yok. Gerçekten yazık oldu denilebilecek maçlardan birisiydi. Oyunun genelinde iyi bir performans sergileyen Bilica'nın kendisinden daha cılız bir adama kafa topunu vermesiyle saçma sapan bir gol yedik. Oyuncuları bireysel olarak değerlendirdiğimizde Stoch, Gökhan, Emre, Niang iyidiler ama olmadı, başaramadık.

Avrupa liginden elenmek büyük bir yıkım ama Yunanlara elenmek daha da büyük bir yıkım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri