İyi antrenör ekibini iyi seçendir. Takımını fizik ve kondüsyon olarak iyi seviyeye getirendir. Takım ruhunu oluşturabilendir. Takım savunmasını öğretebilen duran top organizasyonu yaptırabilendir. Son olarak yetenekli oyuncudan anlayandır.

Kısaca bugün her takım için konuşuyorum. Serdar oynayamıyorsa yerine Pino'yu al. Gol yememen gerekiyorsa ve son dakikalardaysan defansif bir oyuncuyu oyuna al. Bunları hepimiz yapabiliriz.

Lviv'in golünü atan oyuncu daha maçın başlarında sarı kart görmüştü. Rijkaard, Arda sen yetenekli adamsın. Üzerine oyna ve attır gibi bir taktik vermiş midir. İyi antrenör budur.

Rijkaard bunların hiçbirini yapamadığı için suçludur. Kadro kalitesinin geçen seneden ne farkı var. Sadece ve sadece Keita yok. Galatasaray tek oyuncuya bağlı kalacak kadar acizmidir. Leo Franco'yu arıyorsanız, Emre Güngör'ü arıyorsanız bilemem.

Yönetime niye kızıyoruz. Maddi tasarruf yapıyoruz diyerek oyuncu almıyorlar. Elimizdeki oyuncuları satıyorlar. Tasarruf yapıyorsan oyuncu satmazsın ve almazsın. Yerlerine daha kötülerini daha pahalıya alıyorlar. Yoksa Mehmet Topal'da öyle müthiş oyun kuran bir adam değildi.

Kısacası yönetim transferi bilmediği için suçludur. Bunun konusu ayrı tartışılır. Rijkaard, tam bir fm antrenörüdür. Bu elenmenin sorumlusu odur.. DC'yi DC'de oynat. DM'yi DM oynat. Takıma senin bir katkın olmasın. Hepimiz için söylüyorum. Para istemiyoruz, o havayı solumak yeter. Bu kadarını bizde yaparız.

10 senede her yıl bir genç bir dünyada isim yapmış adam alınsaydı şimdiye kadro tamamdı. İşi bilmeyenler başta olduğu sürece böyle olur. İşi bileni yetiştirecek alt yapıda yok oda ayrı sorun.