Güiza kesin gidiyor o zaman.
Güiza kesin gidiyor o zaman.
Şu an 8 yabancımız var yanlış hatırlamıyorsam. Güiza kalabilir.
Ön libero için, Monaco'nun genç oyuncusunun ismi geçiyor. Stoper içinse geçtiğimiz sezon St.Etienne'de kiralık oynayan Dinamo Kiev'lı Pape Diakhate.
Şu paoku geçelimde belli olur herşey
Valla ben transfer falan istemiyorum.. Tek isteğim yarın 2-0 kazanmak..
takim cok zorlanacak bence.. insallah sizin dediginiz olur..
Fenerbahçe'de güney amerika dönemi kapandı artık çok şükür ki
gelirse fransa dan bi ortasaha yada defans bekliyorum
Baroninin maldonadodan farkı daha fazla para verilerek getirilmiş olması
Maldonado Josico Baroni hepsi aynı
Cristian ve Andre Santos gelirken '' Santos Milli takımda oynuyor,Cristian'da çağrılcaklar listesinin başında geliyor '' denildi ama Cristian'ın çağrıldığı yok daha![]()
Güney Amerika kapandı, Afrika başladı![]()
cristian bilica santos
gönderilsinler derhal yerlerine adam alınamıyorsa para da yoksa bunlar yollandıktan sonra alt yapıdan oyuncular cıksın bir sezon razıyım bunları izlemektense
santos ne kadar teknik olursa olsun bu kadar adam kacıran bek görmedim
geriye hiç dönemiyor dili dışarda gezip duruyor
takım brezilyalılardan tamamen bi kurtulsa
ne kadar vurdumduymaz umursamazlar aldıkları para için mücadele eder insan biraz kendine bakar sahada güçlü kalır.
Bu saatten sonra Baroni ve Bilica'yı gönderip, yerlerine Pique ve Mascherano'yu alsalar faydası yok. Kimi alırsan al artık geçti. PAOK'a elendin, Young Boys'a elendin, kimi göndereceksen, kimi alacaksan önceden alacaktın gönderecektin. Türkiye ligi için daha fazla mali külfetin altına girmeye gerek yok, zaten ligde de hüsran olacak, alıştık artık, hep aynı senaryo.
Bende zaten adam alınsın demiyorum bu sezon için.
herşey geçti farkındayım.
alttan altyapıdan oyuncu cıksın oynasın
cok amatörce gelebilir fikrim ama yetti artık
bu adamlar ligde de aynı tas aynı hamam devam edecekler.
hiç değilse formasının değerini bilen adamlarla mücadele edelim
en kötü 4.oluruz
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cengize katılıyorum. Kim gönderilcekse gönderilsin, gençler denensin..
biri artık şu ön libero rezaletine son vermeli yeter artık aurelio gittikten sonra gelen adamlara bak şaka gibi ...
Baroni ve Selçuk bunların kesin gönderilmesi lazım. Ve Alex.
Yaa Selçuk'ta iyi değil ama hiç değilse insiyatif kullandığı için oluyo bunlar. Hiç değilse şut çekiyor ara pas atmaya çalışıyor. Tamam hiç birini iyi bir şekilde yerine getiremiyor ama hiç değilse deniyor bunları. Bide yeri geldiğinde orta sahada sertlik gösterebiliyor. Yeteneği yok yapamıyor belki ama hiç değilse kapasitesini zorluyor. Ama Baronide hiç biri yok. Keyfi gelince arada şut çeker pas desen sağa sola geri pas ileriye pas attığını görmedim sertlik desen zaten hak getire. Yaa ortasaha adamısın birini bi denede arkadaş.
santos ve cristian yollanmalı.Sezon sonuda alex ve Bilica yollanmalı işe şimdiden başlanmalı eksik mevki için araştırma , pazarlık işleri transfer ayına kadar bitmeli koca Fener'in düştüğü hallere bak.
Fe ner bah çe tek forvet oynamaz arkadaş niang ın suçu ne akşam gezdi iler de garibimpozisyona kendi girdi yere indirdiler pas atıcak adam bulamadı hep kanatlara indi adam
Bu başlık bu saatten sonra umurumda değil. İsterse Puyol u alsın, Xabi alonso gelsin çokta ilgilendirmiyor beni. 1 sezon boyunca ligi izleyeceğiz.
Aykut hocanın geleceğini kurtarmak açısından transfer beklemeliyiz şampiyon olamazsak gönderirler hocayı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
niang da bu takımla gol atamaz.forvetler harcanıyor
bu taktige en uygun oyuncu ibrahimovic tarzi bir oyuncudur niang gibi calim atmayi seven bos alanlara kacabilen oyunculara göre degil bu taktik.. güizada niangla hemen hemen ayni stilde bir oyuncu tek fark calim atmayi bilmemesi fakat niang gibi oda aralara cok kacan bir oyuncu.. bu sisteme lazim olan pivot santrafordur fakat cakili pivot santrafor degil daha cok ibrahimovic gibi teknik bir pivot santrafor lazim.. niang 10 golü gecerse öpüpte basiniza koyun
Kanake, Ibrahimovic gelse o da gol atamaz. Dün Niang'a top mu geldi? Bir önceki maçta top mu geldi? Adam bir pozisyonda (maçın hemen başında) kendi pozisyonunu kendi yarattı ama auta attı. Onun dışında pozisyonu yok. Aynı sıkıntıyı Güiza da çekiyordu, Kezman da Anelka da. Güiza geçen sene "Bu takıma Eto'o gelse gol atamaz" demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Niang değil, David Villa, Forlan, Eto'o gelse gol atamaz bu sistemde. Niang sağa gidiyor, sola gidiyor, orta sahaya geliyor top almaya. Böyle kaliteli forveti de harcarız biz.
Niang'ın yanına 2. forvet konulmazsa gol yollarındaki sıkıntı çözülmez.
Niang-Semih
Stoch-Emre-Topuz-Dia
Bu hücum hattıyla iş yapabiliriz. Topuz'u Baroni yerine oynatması lazım Aykut Hoca'nın. Baroni'yi dün sahada göremedik, Topuz olsa topla beraber ceza alanına yaklaşırdı göbekten, Emre ile veya hücumcularla verkaç yapıp pozisyon üretirdi. Topuz'un savunma yönü de çok güçlü, mücadele gücü yüksek, Emre gibi ortada oynamalı ama ön libero olarak değil, ikisi de oyunu çift yönüyle oynayabilecek kalitede göbek oyuncuları. Aykut Hoca bunu yapmalı bir an önce. Göbekten delip pozisyona girmemiz lazım, kanatlardan da Stoch ve Dia ile pozisyona girmeliyiz, bunlardan evvel forvette tek kişi değil iki kişi olmalı.
Guiza ve Kezman pozisyona girememesiyle değil kaçırdıklarıyla bu takımdan gönderilmek istendi.Anelka'nın sorunları belliydi zaten.Bunların arasından en sorunsuzu Semih 2 sene önce gol kralı olmuştu Alex'le birlikte.Alex şu an bitkin durumda toparlaması da zaman alacak belki ama Alex'le birlikte hiç bir forvet iş yapamaz demek doğru değil bence.Nobre bile yarım sezonda o kadar gol atmıştı Alex'le.He dersin Alex pas atmıyor Niang'a 2 maçla bunu anladım orası ayrı konu olur.
Aslında bizim tam anlamıyla sorunumuz saçma goller yememiz. Dünde en kötü penaltılara giderdi maç 1-0 bitseydi. Trabzon maçındada deplasmanda 2 gol attık ve abuk sabuk goller yedik. Bu takımın sıkıntısı defans hattı. İleri gücü gayet güzel. Paok maçında uzatmalarda 1-0 bitse penaltıya gidecekti zaten ordada ne olursa olurdu çokta önemli değil.
Alex ile bu sezonda devam edilmeli. TSL yi biliyor nede olsa. Avrupa iddiamız kalmadı ve 1 sezonu kaldı onunda. Gelecek seneye şimdiden başlanmalı yalnız.