Sayfa 331 / 1204 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
9,901 ile 9,930 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'yı hayatınızda 1 kez görüp 2 çift laf etseniz bu lafların hepsini yutarsınız. Dışarıdan sallamak o kadar kolay ki.

Spor Toto Süper Lig'e üst üste 2 yenilgiyle giren, ardından Uefa Avrupa Ligi'nde zayıf rakibi Karpaty Lviv'e elenen Galatasaray çalkantılı günler geçiriyor.

Sarı-kırmızılılarda alınan başarısız sonuçların altında, yönetim - teknik heyet ve futbolcular arasındaki uyumsuzluk yatıyor.

En büyük sorun ise teknik direktör Frank Rijkaard ile yönetim arasında. Hollandalı teknik adamın yönetimle sürtüşmesindeki ana neden istediği transferlerin yapılmaması.

Rijkaard, transfer döneminde yönetime 16 futbolcunun ismini verdi. Ancak şu ana kadar bu oyunculardan hiçbiri alınmadı.

Hollandalı teknik adam, Sunderland'den transfer edilen Lorik Cana ve Monaco'dan alınan Juan Pablo Pino'nun isimlerini ilk kez Galatasaray'a geldiklerinde duydu.

Rijkaard sezon sonunda yönetime, takımdan gönderilmesini istediği 7 oyuncunun ismini verdi. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin bu isteği olumlu karşılaşa da, bu futbolcular hala kadroda. Frank Rijkaard, istediği oyuncular alınmadığı gibi, gelen oyuncuların kendisine sorulmaması nedeniyle Sezgin'e tepkili. İkili arasındaki gerilimin başlangıcı, Harry Kewell'ın takımdaki geleceğiyle ilgili anlaşmazlığa kadar uzanıyor. Rijkaard ve o dönemde futbol şubesinin başında bulunan Haldun Üstünel, Kewell'dan yana tavır almalarına karşın, Sezgin Avustralyalı oyuncu ile devre arasında yapılan anlaşmayı iptal etmişti. Rijkaard, o günden bu yana, Sezgin ile çalışmak istemiyor ve ikili arasında önümüzdeki günlerde daha büyük sorunlar yaşanması da muhtemel. Takım içindeki yerli futbolcuların birçoğu, yabancıların da tamamı, Adnan Sezgin ile çalışmaktan memnun değil. Haldun Üstünel'in istifasında da, Sezgin ile yaşadığı fikir ayrılıklarının büyük payı oldu.

Sorunlar bununla da sınırlı değil. Yönetim ile Rijkaard arasındaki sürtüşme bir yana, Türk futbolcuların yaklaşık 6 aylık alacakları hala ödenmedi. Yabancı futbolcular ise geçen sezonki alacaklarının yaklaşık 3'te 2'sini alabildiler. Üstelik yabancılara bu sezon, şu ana kadar herhangi bir ödeme yapılmadı.

Arda Turan'ın kaptanlığı da, son dönemde sorgulanmaya başlandı. Yabancı oyuncuların tamamı, genç yıldızın takım kaptanı olmasına karşı. Türk oyuncuların da büyük çoğunluğu, Arda'nın, zor günlerde takımı birarada tutabilecek liderlik özelliklerine sahip olmadığını düşünüyor.

Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'dan kaptanlığı alsalar Arda ne kadar moralimi etkilemez dese de etkiler. O kaptanlığı hiç vermeyeceklerdi. Gereksiz hareketler silsilesi devam ediyor 2 yıldır.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Arda'dan kaptanlığı alsalar Arda ne kadar moralimi etkilemez dese de etkiler. O kaptanlığı hiç vermeyeceklerdi. Gereksiz hareketler silsilesi devam ediyor 2 yıldır.
    Bencede cok etkiler Arda'nin moralini gecen macta frikik olunca taraftar Harry Kewell diye bagirinca bile morali bozuldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

çok uzun olacak ama galatasaraylıların okuması lazım bence yazacaklarımı. yani en azından belki işin görünmeyen tarafına ışık tutmuş oluruz....

Şu an itibariyle avrupada da havlu attığımıza göre yapılacak radikal hareketler ve kan değişikliği takımı ligde iddaalı hale getirecektir. Aksi halde bunlar iyi günlerimiz, ligde son 5 sıraya demir atarsak şaşmayın... Bana kalırsa alınması gereken kararlar şunlar;

1- Rijkaard her ne kadar iyi bir menajer olsa da eline verilen şu anki kadro onun sistemini kullanmaya yetmediği için YERLİ ve eldeki malzemeyi iyi kullanacak ve kesinlikle disiplinli bir hoca ile anlaşılmalı. (Fatih Terim olabilir)

2- Arda'dan kaptanlık alınmalı ve daha profesyonel davrarnan bir oyuncuya verilmeli. Takım kötüyken Arda da kötü, takım iyiyken "yaşasın büyük kaptan". Kaptanlık bu değil. Arda'nın saha içi liderliği maalesef yok. İlerleyen yıllarda belki ama şu anda yok. Bence Lucas Neill bir an önce birinci kaptanlığa getirilmeli ama bunu Arda'yı kırmadan yapmak gerekli.

3- Yönetim Adnan Sezgin'in bulunduğu göreve bu işi daha yi yapabilecek aklı selim ve genç bir yönetici getirerek taraftarla barışmalı.

4- Adnan Polat bir basın toplantısı düzenleyip neden bu hallere gelindiğini, neden trasnferde yavaş davranıldığını, neden Haldun Üstünel yerine Adnan Sezgin'in getirildiğini gibi akıllarda kalan bir sürü soruyu yürekten ve samimi bir şekilde cevaplamalı.

5- Başta Hakan Balta olmak üzere laubali ve maç disiplininden uzak olan, mücadele etmeyen, kendine bakmayan, sahada fiziksel anlamda tel tel dökülen oyuncular kadro dışı bırakılmalı ve gerekirse onların yerine PAF oyuncuları oynamalı. Ali Turan ve Hakan Balta'nın açıklarını kapatacağız diye Lucas Neill ve Servet ikilisi kendilerini parçalıyorlar ve sonra kendi bölgelerinde açık veriyorlar. Ön liberolara da birileri top kesmeyi öğretmeli. Rakibin yanında koşa koşa ceza alanımızın yanına kadar gelip ya müdahale etmiyorlar ya da rakibe duran top kazandırıyorlar.

Buna benzer radikal kararlar alınmazsa inanın bu sene ligde Manisaspor ve Antalyaspor'dan başka hiçbir takıma karşı koyamayız ve tarihimizin en kötü sezonunu yaşarız.

Adnan Polat çıkıp hiç sakatlıklardan falan bahsetmesin. Sakatlık futbolun içinde olan birşey. Sonuçta GS formasını giyecekse yedek olan oyuncularda da kalite lazım. Madem sadece 11 kişilik kadro kurulacak neden büyük takımların kadrosunda 20 tane kaliteli isim oluyor ? Adamlar saf falan mı o kadar parayla oyuncuları alıp kenarda bekletiyorlar. Eğer ilk 11'de oynayan oyuncunun yaptığı katkının en aızndan% 70 ya da % 80'ini veremeyecekse ne işi var bizim takımda ? Hakan Balta'ya etmediğim küfür kalmadı GS'nin son maçlarında. Bir insan bu kadar mı aciz olur!!!! GS forması giyen bir insan bu kadar mı kendine bakmaktan uzak ve amatör olur! Hiç mi takip eden yok bu adamı ? Sahada son 2 maçta yediğimiz gollerdeki hatalarından sonra başımızda Fatih Terim olsa onu döverek dışarı çıkarır ve anında biletini keserdi. Rijkaard iyi hoş ama kimse onu sallamıyor. Herkes kendi aleminde. Nerde Hakan Şükür , Hagi,Ergün Pembe ya da Ümit Davala gibi profesyoneller... Maçtan önce Hagi kramponlarını o kadar özenle bağlardıki sanki sanırsınız damatlık giyip düğüne gidecek. İnsan yaptığı işe, ekmek yediği mesleğe bağlı olur.Birazcık iş ahlakı olur.... Maalesef şu anda en önemli eksiğimiz iş ahlakından yoksun oyunculardan oluşan kadromuz. Yoksa 1-2 oyuncuyla falan çözülecek mesele değil bu.....allah sonunu hayır etsin bu takımın.....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    çok uzun olacak ama galatasaraylıların okuması lazım bence yazacaklarımı. yani en azından belki işin görünmeyen tarafına ışık tutmuş oluruz....

Şu an itibariyle avrupada da havlu attığımıza göre yapılacak radikal hareketler ve kan değişikliği takımı ligde iddaalı hale getirecektir. Aksi halde bunlar iyi günlerimiz, ligde son 5 sıraya demir atarsak şaşmayın... Bana kalırsa alınması gereken kararlar şunlar;

1- Rijkaard her ne kadar iyi bir menajer olsa da eline verilen şu anki kadro onun sistemini kullanmaya yetmediği için YERLİ ve eldeki malzemeyi iyi kullanacak ve kesinlikle disiplinli bir hoca ile anlaşılmalı. (Fatih Terim olabilir)

2- Arda'dan kaptanlık alınmalı ve daha profesyonel davrarnan bir oyuncuya verilmeli. Takım kötüyken Arda da kötü, takım iyiyken "yaşasın büyük kaptan". Kaptanlık bu değil. Arda'nın saha içi liderliği maalesef yok. İlerleyen yıllarda belki ama şu anda yok. Bence Lucas Neill bir an önce birinci kaptanlığa getirilmeli ama bunu Arda'yı kırmadan yapmak gerekli.

3- Yönetim Adnan Sezgin'in bulunduğu göreve bu işi daha yi yapabilecek aklı selim ve genç bir yönetici getirerek taraftarla barışmalı.

4- Adnan Polat bir basın toplantısı düzenleyip neden bu hallere gelindiğini, neden trasnferde yavaş davranıldığını, neden Haldun Üstünel yerine Adnan Sezgin'in getirildiğini gibi akıllarda kalan bir sürü soruyu yürekten ve samimi bir şekilde cevaplamalı.

5- Başta Hakan Balta olmak üzere laubali ve maç disiplininden uzak olan, mücadele etmeyen, kendine bakmayan, sahada fiziksel anlamda tel tel dökülen oyuncular kadro dışı bırakılmalı ve gerekirse onların yerine PAF oyuncuları oynamalı. Ali Turan ve Hakan Balta'nın açıklarını kapatacağız diye Lucas Neill ve Servet ikilisi kendilerini parçalıyorlar ve sonra kendi bölgelerinde açık veriyorlar. Ön liberolara da birileri top kesmeyi öğretmeli. Rakibin yanında koşa koşa ceza alanımızın yanına kadar gelip ya müdahale etmiyorlar ya da rakibe duran top kazandırıyorlar.

Buna benzer radikal kararlar alınmazsa inanın bu sene ligde Manisaspor ve Antalyaspor'dan başka hiçbir takıma karşı koyamayız ve tarihimizin en kötü sezonunu yaşarız.

Adnan Polat çıkıp hiç sakatlıklardan falan bahsetmesin. Sakatlık futbolun içinde olan birşey. Sonuçta GS formasını giyecekse yedek olan oyuncularda da kalite lazım. Madem sadece 11 kişilik kadro kurulacak neden büyük takımların kadrosunda 20 tane kaliteli isim oluyor ? Adamlar saf falan mı o kadar parayla oyuncuları alıp kenarda bekletiyorlar. Eğer ilk 11'de oynayan oyuncunun yaptığı katkının en aızndan% 70 ya da % 80'ini veremeyecekse ne işi var bizim takımda ? Hakan Balta'ya etmediğim küfür kalmadı GS'nin son maçlarında. Bir insan bu kadar mı aciz olur!!!! GS forması giyen bir insan bu kadar mı kendine bakmaktan uzak ve amatör olur! Hiç mi takip eden yok bu adamı ? Sahada son 2 maçta yediğimiz gollerdeki hatalarından sonra başımızda Fatih Terim olsa onu döverek dışarı çıkarır ve anında biletini keserdi. Rijkaard iyi hoş ama kimse onu sallamıyor. Herkes kendi aleminde. Nerde Hakan Şükür , Hagi,Ergün Pembe ya da Ümit Davala gibi profesyoneller... Maçtan önce Hagi kramponlarını o kadar özenle bağlardıki sanki sanırsınız damatlık giyip düğüne gidecek. İnsan yaptığı işe, ekmek yediği mesleğe bağlı olur.Birazcık iş ahlakı olur.... Maalesef şu anda en önemli eksiğimiz iş ahlakından yoksun oyunculardan oluşan kadromuz. Yoksa 1-2 oyuncuyla falan çözülecek mesele değil bu.....allah sonunu hayır etsin bu takımın.....
    Tamamen katılıyorum. Kötü yoldayız. Çok kötü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'yı hayatınızda 1 kez görüp 2 çift laf etseniz bu lafların hepsini yutarsınız. Dışarıdan sallamak o kadar kolay ki.
    ben konuştuğum için Arda'ya hiç laf söylemiyorum hatta şımardı diyenlere inat ben hala Arda'nın sanıldığı gibi şımarmadığını düşünüyorum Arda'nın karakteri böyle

Quote Originally Posted by nannar View Post

çok güzel anlatmışsın hocam
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Emana benim için yok"
    Galatasaray'a transferi gündemde olan Emana için Real Betis Teknik Direktörü açıklamalarda bulundu.

27 Ağustos 2010 Cuma - 15:41
    AA

İspanya 2. lig takımlarından Real Betis'in teknik direktörü Pepe Mel, Galatasaray'a transferi gündemde olan Achille Emana'yı artık hesaba katmadan takımı kurduğunu söyledi.

Mel, düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonun değerlendirmesini yaparken, ''Emana benim için yok. Ne pazar günü (lig) ne de çarşamba günü (Kral Kupası) oynayacak. Çünkü kafası, Betis'te değil'' dedi.

İspanyol teknik adam, geçen sezonki takımdan birçoğunun olmadığını, olanların da gideceğini belirterek, 1. lige çıkmak için her maça final gözüyle bakacaklarını ifade etti.

Mehmet Aurelio'yu Beşiktaş'a veren, Galatasaray'a gitmesi gündemde olduğu için Emana'yı oynatmayacak olan ve göndermek istediği Portekizli kaleci Ricardo Martins'in adını federasyona bildirmeyen Real Betis'te, Arzu, Odonkor, Jonathan Pereira, Nelson ve Juande'nin sakatlıkları bulunduğundan pazar günkü Granada maçının kadrosunda sadece 14 futbolcu yer alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda beyin morali çok bozuk diye antrenmana çıkmıyor.Biz bütün yaz boyunca kan ağladık şimdi daha da ağlıyoruz biz ne yapalım peki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

adnan sezgin ne biçim adam çıktı ya polatla bir ilişkişi mi var merak ediyorum ilk onun yüzünden Haldun gitti yakında Rijkaard da gidicek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Haldun Üstünel sonraki seçimlerde başkan olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Umarım Haldun Üstünel sonraki seçimlerde başkan olur.
    Batarız .
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin başkan Karpaty şampiyon.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Adnan Sezgin başkan Karpaty şampiyon.
    Haldun Üstünel o transferleri yaparsa cidden batarız

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Adnan Sezgin yapmak istediği transferlerde kendine istediği parayı alamadığı için yapmıyordur transferleri..Bir ara transferlerden pay aldığı iyice gündeme gelmiş sonra düşmüştü gündemden ama ben bu adamın yaptığı transferlerden sağlam paralar aldığını düşünüyorum yoksa inamoto,carrusca, meira, ahmed Barusso, bouzid gibi adamları araştırıp izleyip falan aldığını düşünmüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Araştırıp izleyip almıyor ki zaten menajerlere soruyor önerilen oyuncuları alıyor. Kasetten izliyordur belki.

Araştırıp izleyip almıyor ki zaten menajerlere soruyor önerilen oyuncuları alıyor. Kasetten izliyordur belki.
    İzlese Napacakki Anlıyomu ki

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Haldun Üstünel bi daha ki seçimi süpürecek gibi bir his var içimde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen katılıyorum. İçimizden biri Haldun Üstünel ! Bu arada 2 formamdan birinin arkasına 10 Haldun Üstünel yazdırmaya karar verdim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen katılıyorum. İçimizden biri Haldun Üstünel ! Bu arada 2 formamdan birinin arkasına 10 Haldun Üstünel yazdırmaya karar verdim.
    Benim adımı da araya sıkıştırsana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu da konç'a yazarık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Haldun Üstünel bi daha ki seçimi süpürecek gibi bir his var içimde
    Bi dahaki seçime kim öle kim kala O vakte kadar Polat efendi getirir göz boyamak için yıldızları, şunu yaptık bunu yaptık der, boyar oy kullanacakların gözünü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler biz denge kuruyoruz bu kolay bir iş değil. Stadımız bitiyor bunun için uğraş veriyoruz. Maçı da stad oynicak zaten Hakan Balta yerine joker bir stad yaptık. Ekibimiz çalışıyor her an transfer olabilir. Galatasaray'da transfer bitmez. Rijkaard'ın raporları doğrultusunda çalışmaları sürdürüyoruz. Şuanda birkaç oyuncuyla temas halindeyiz. 5 oyuncu alacağız ama bu ilerde 1-2ye kadar düşecek. Yani alabiliriz de almaya da biliriz bu işler belli olmaz. Sportif A.Ş'yle Futbol A.Ş birleşti. Bunu da böyle anlatıyorum gelene gidene belki bunun altından oyuncu alacağız lafını çıkartırlar. 2012 kriterleri çok önemli onun için bütün takımı dağıttık FM'de nasıl bir takım olacak merak ettik araştırmacıları zorlayalım dedik. Galatasaray'da transfer, Adnan Sezgin'de İnamoto, bende denge bitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takımın dengesi kurulmaya çalışıldıkça bizimki bozuluyor arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beyler biz denge kuruyoruz bu kolay bir iş değil. Stadımız bitiyor bunun için uğraş veriyoruz. Maçı da stad oynicak zaten Hakan Balta yerine joker bir stad yaptık. Ekibimiz çalışıyor her an transfer olabilir. Galatasaray'da transfer bitmez. Rijkaard'ın raporları doğrultusunda çalışmaları sürdürüyoruz. Şuanda birkaç oyuncuyla temas halindeyiz. 5 oyuncu alacağız ama bu ilerde 1-2ye kadar düşecek. Yani alabiliriz de almaya da biliriz bu işler belli olmaz. Sportif A.Ş'yle Futbol A.Ş birleşti. Bunu da böyle anlatıyorum gelene gidene belki bunun altından oyuncu alacağız lafını çıkartırlar. 2012 kriterleri çok önemli onun için bütün takımı dağıttık FM'de nasıl bir takım olacak merak ettik araştırmacıları zorlayalım dedik. Galatasaray'da transfer, Adnan Sezgin'de İnamoto, bende denge bitmez.
    Bu yazı kime ait Kaan?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana Yunus, bana ama mentaliteyi soruyorsan -> Mr. Polat..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bana Yunus, bana ama mentaliteyi soruyorsan -> Mr. Polat..
    Evet,güzel olmuş.Özellikle de son kısım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağol kardeşim..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu takım 4-2-3-1'de çok rahat oynar ama Rijkaard'da nasıl bi inat varsa hâlâ 4-3-3'te ısrar ediyo.Ben anlamıyorum bu takıma son günlerde bi orta saha gelse 4-2-3-1'i çok iyi oynar bu takım ama yok.Bence en iyi dizilişimiz ve kadromuz aşağıdaki gibi olmalı

Kaleci(Alamazlarsa Ufuk)

Sabri----Neill-----Servet-----Çağlar

Transfer--------M.Sarp

Elano-----Arda-----Kewell

Baros

Şu kadro ile bu takım çok iyi yerlere gelir bence tabi transferde olursa.Kaleci Ufuk koysak olabilirde aslında ama Ufuk'ta da bişeyler var bi de orta sahaya adam alınsa şu takım şu dizilişte çok çok iyi bi takım olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Musti yerine Cana oynar bence.

Mesaj Yetkileri