Sayfa 401 / 896 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon
12,001 ile 12,030 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    cristian bilica santos
    gönderilsinler derhal yerlerine adam alınamıyorsa para da yoksa bunlar yollandıktan sonra alt yapıdan oyuncular cıksın bir sezon razıyım bunları izlemektense
    santos ne kadar teknik olursa olsun bu kadar adam kacıran bek görmedim
    geriye hiç dönemiyor dili dışarda gezip duruyor
    takım brezilyalılardan tamamen bi kurtulsa
    ne kadar vurdumduymaz umursamazlar aldıkları para için mücadele eder insan biraz kendine bakar sahada güçlü kalır.
    Santos bek değil zaten. Asıl yeri sol açık. Ben şahsen Santos'un defansif özelliklerini yeterli bulmuyorum. Ki yeterli değil zaten. Stoch'u alana kadar -Stoch'un performansı süper o ayrı- yönetim bir sol bek almalıydı. Aykut hoca hala görmüyorsa bu adamın böyle oynadığını, sol taraftan sağ bekleri geçirttiğini o zaman adam değil Aykut hoca sorunludur. Ama yinede Santos yetersiz. Katılıyorum. Bir sol bek alınmalıydı sene başında.

Bilica, Baroni. Bunlar zaten adam olsun, para gitsin metoduyla alınmış oyuncular bana göre. Haka Bilica Hafriyat oynuyor defansın göbeğinde. Bilica hala sahada başıboş geziniyor.

Baroni'nın yerine Enis veya Gökay'ı, Bilica'nın yerine Sertaç izlerim ben 1 sene. Yeter ki yollayalım bunları.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex seneye düşünülmüyorsa, şimdi Alexsiz oynamayı denemeli takım. Alex kulübede yine otursun, mutlaka önemli maçlarda katkı verecektir ama geleceğin Fenerbahçesi oluşturulacaksa ve seneye Alex bu planda yoksa, yeni şeyler görmeliyiz.

Sanmıyorum ama orta sahaya defansif yönü kuvvetli bir isim alınırsa ya 4-3-3 tarzında (Mehmet-Transfer-Emre) Stoch ve Dia'nın forvete yakın ve sürekli Niang'ın boşalttığı alanları dolduracak şekilde oynaması, beklere de orta sahaların destek vermesiyle oluşacak bir sistem olabilir.

Ya da 4-4-2 oynayacağız. Kurtuluş Niang'daysa, Niang'ın yanına 1 forvet daha şart. Alex ile oynadıkça elbette uyumları artacak, Alex yetenekleriyle elbette Niang'ı daha çok topla buluşturacak, nereye koştuğunu daha iyi öğrendiğinde Alex gollük paslar atacak ama seneye Alex olmayacaksa, Niang le bu uyumu sağlamak için harcanacak enerji, seneye kullanılacak sistem üzerine harcansın.

Elenmenin sorumlusu elbette Alex değil, bu nedenle Alex oynamasın demiyorum, sebepleri yukarıda yazdım.

Orta sahaya transfer olmayacaksa ya da 4-4-2 oynamayacaksak, Emre,Selçuk-Cristian üçlüsü asla 4-3-3'ün orta sahası olamazlar ve hiç denemeye gerek yok, alıştığımız 4-4-1-1'e Alex ile devam edelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında bizim tam anlamıyla sorunumuz saçma goller yememiz. Dünde en kötü penaltılara giderdi maç 1-0 bitseydi. Trabzon maçındada deplasmanda 2 gol attık ve abuk sabuk goller yedik. Bu takımın sıkıntısı defans hattı. İleri gücü gayet güzel. Paok maçında uzatmalarda 1-0 bitse penaltıya gidecekti zaten ordada ne olursa olurdu çokta önemli değil.

Alex ile bu sezonda devam edilmeli. TSL yi biliyor nede olsa. Avrupa iddiamız kalmadı ve 1 sezonu kaldı onunda. Gelecek seneye şimdiden başlanmalı yalnız.
    Dostum gol yemek dert değil. 1 tane gol yiyorsun, o da uzatmalarda. Normal. Geçen maç da 1 gol yedin. Young Boys'tan da evinde 1 gol yedin. Sıkıntı olan bunlar değil. Sıkıntı olan gol atamamak. 1 yersin, 3 atarsın, 2 atarsın. YB'ye bir gol atsak şu an en kötü UEFA gruplarındaydık. PAOK'a deplasmanda bir atsaydık, yine tur bizdeydi. Sıkıntı gol atmak, defansif anlamda çok fazla sorunumuz yok, ön libero olsa, G.Gönül'ün defansa verdiği katkıyı ön libero verse, takım hiç gol yemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Juventus'da Andre Santos Sürprizi

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe'de sol bekte oynayan Brezilyalı Andre Santos'a Serie A takımlarından Juventus talip oldu.

İtalyan takımının sportif direktörü Giuseppe Moratta, Monaco'da Selçuk Manav'a yaptığı açıklamada, Santos için yoğun bir çalışmaları bulunduğunu, futbolcunun kendisi ve kulübü Fenerbahçe ile görüşme halinde olduklarını bildirdi.

Öre yandan siyah-beyazlı ekibin Villarreal'in sol beki Joan Capdevilla transferini de bitirmek üzere olması bu teklifin doğruluğu hakknda kafalarda soru işareti oluşturuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

son 4 günde kimseyi göndermezler takımdan.
    (/s)

Bence de kimse gitmez bu saatten sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tabi güiza hariç
    (/s)

Var mı Güiza'da bir gelişme Umut Abi ? Herküles'in 5 m € teklif ettiğini okumuştum ama bizimkiler 6 istiyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hercules istiyormuş hem de çok acayip bir şekilde, güiza bize ilaç gibi gelir diyorlarmış son gün bile olsa bekliyorum gitmesini.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Güizaya 5 mnden fazla veren olmaz bence hemen satsınlar daha fazla bekleyipte bu sene kadroda tutup maaş vermenin anlamı yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

lugano fenerbahçeden ayrıldı bu sabah satlerinde takım samandırada toplandı ve luganonun ayrıldığı açıklandı istiyenler samandırada oturanlar gelebilir unutulmazların arasına luganoyuda ekle admin
    demiş bir vatandaş..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

LigTV aboneliğimi iptal ettiriyorum.Futboldan soğuttular beni son 1 aydır

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Lugano gittiyse iyikide Avrupa'dan elenmişiz. Daha da rezil olmak vardı ucunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Santos'u hakkaten istiyorsa Juve onların sol bekleri iyi yani Molinaro ve De Ceglie ikisinden birini versinler artı bi miktar parayla alsınlar Santos'u daha disiplinli bi bekimiz olur en azından
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Lugano gittiyse iyikide Avrupa'dan elenmişiz. Daha da rezil olmak vardı ucunda.
    Lugano hiçbir yere gitmedi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Santos inşallah gider onu izleyeceğime altyapıdan kim varsa razıyım
    Caner sol bekte pek iyi değil, o bile olur
    bu kadar sorumsuz, tembe,l rahat, geniş bi adamı izlemektense hiç değilse forması için mücadele eden adamı izleyelim, zaten bi tek türkiye ligi kaldı elimizde
    santos ne kadar kaliteli teknik olursa olsun ne güzel calım atarsa atsın farketmez vurdumduymazın teki ve ileri gittimi geri dönemiyor sürekli pozisyon veriyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Santosu geçen maçta izledim adam önündeki topu tutmaktan aciz. Çok hantallaşmış. Üstelik Zerrin Özer gibi olmuş. Çok kilolu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Santosu geçen maçta izledim adam önündeki topu tutmaktan aciz. Çok hantallaşmış. Üstelik Zerrin Özer gibi olmuş. Çok kilolu..
    Zerrin Özer zayıfladı baya Genç kız gibi olmuştu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Zerrin Özer zayıfladı baya Genç kız gibi olmuştu
    . Doğru söylüyor Zerrin Özer zayıflamıştı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

andre bikey'i almışız sanırım. salı günü istanbul'da olacağı söyleniyor.

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Doğru düzgün bir resmi yokmu yahu bu adamın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

zerrin özerle bu adam birlikte fenerbahçeye gelicekmiş.İyi ikili olurlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tmm emre ile türkiyenin altını üstüne getirirler ama her maç oynayamazlar kırmızı almaktan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu adam niye 15 gün önce getirilmedi diye sorarım o zaman. Cristian ile Selçuk'a kaldı iki maçta da orta saha

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bu adam niye 15 gün önce getirilmedi diye sorarım o zaman. Cristian ile Selçuk'a kaldı iki maçta da orta saha
    Adam stoper özellikli ama dedigin gibi ortasahadada görev yapabiliyor burnleyde ön libero gibi oynamıstı ayrıca santosa gelince çok acil juventus istiyorsa satılsın stoch onun acıgını kapamaktan etkili olamıyor anca bir iki tane dribling yapıyor stoch muthis bir adam ve tam verim alınması lazım umarım santos gider acıkcası ben cok istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Santostan once ön libero mevkisiyle alakası olmayan cristian gonderilmeli ben hayatımda kosmayan ön libero bi bu adamı gordum hayırlısı olsun artık cok dogru transferler yapıldı ama onları tamamlayan oyuncular eksik

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bikey mikey ucuz oyuncular bunlar, asrın hatası olur, yeter böyle yeteneksizliklerin peşinde koştukları..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

andre bikey Transferi gerçekmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Goosfraba diyorsa gerçek değildir Genelde her hafta 1-2 oyuncuyu İstanbul'a getirir kendisi

Mesaj Yetkileri