Sayfa 27 / 80 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

G.Saray'ın transfer dosyası

Sevilen yazarı Osman Tanburacı transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İşte Osman Tanburacı'nın yazı dizisinin ilk bölümü:

Transfer var mıııı?
    Cevap; yooook!

"Artık suskun kalamam! Galatasaraylı binlerce taraftar bana öylesine mailler atıyor ki “onların dileklerini gündeme getirmemek saygısızlık olur” dedim ve başladım ilgililerle görüşmeye…

Aslında Galatasaray’da kuş uçsa haberim oluyor evvelallah ama yine de bilgileri doğrulamak gerek ki sizlere mahcup olmayayım.
    Kimseler de “hayır öyle değildi” demesin…

Transferin bini bi para…
    Malum her transfer mevsimi bütün kulüplere yüzlerce futbolcu transfer edilir ama sezon açılınca bu isimlerden ya biri ya ikisi vardır…
    Yani transferde üç ay boyunca türlü dedikodu çıkar, sonuç çıkmaz!
    İstisnalar hariç!…
    Çünkü para yok!

Türkiye transfer yapamaz!
    Türk takımları öyle taraftarın beklediği gibi “flaş” transfer yapamaz!
    Fenerbahçe dahil…
    Yani sade transfer yapamayan Galatasaray değil…

Gelenler “çıkma” futbolculardır. Çünkü “flaş”lara, “star”lara artık para yetmez!
    Hele Dünya Kupası olduğu yıl herkes uçar!

İnanmayın…
    Kanmayın!

Gazetelere de kızmayın!
    Her gün o sayfalar dolacak.
    Yöneticiler doğru bilgi vermezse, medya da palavra yazacak. Her gün elli isim dolaşacak…
    O sayfalar dolacak…
    Doğru bilgi yine superspor.com’da olacak…

Galatasaray hiç transfer yapamaz!
    Bunun ayıbı yok. Galatasaray transfer yapamaz!
    Daha geçen sene şampiyon olmuş kadronun futbolcularına 7.5 milyon dolar borç var. Onlar ödenmeden yabancı transferi olmaz.
    Dürüst Canaydın bunu hiç yapmaz! Yapamaz!
    Düşünün bir kere Gravesen’e (ben de istiyorum ama…) 4 milyon dolar verilecek, şampiyon kadro alacaklı kalacak!
    O-la-maz…
    Galatasaray bunu yapamaz…

Gravesen’in bir bacağı…
    Ey Galatasaraylı taraftar; transfer isteme!
    Daha dün üçüncü kez seçilmiş Başkanın Özhan Canaydın’a destek ol!
    Ya da para ver transfer yapılsın…
    Adnan Polat kampanya açtı da ne oldu?
    Toplanan para 1.5 eski trilyon.
    Gravesen’in bir bacağı!…

O zaman sus ve otur, para yok!

Görev; güzel lafla zaman çalmak!
    Ey taraftar! Kanmayın ve star transferinde ısrarcı da olmayın!
    Dört senedir star alamayan Başkan Özhan Canaydın bakın ne diyormuş;
    Ben medyanın yalancısıyım;
    “Mutlaka üç star alınsın diyorum ama Adnan Polat itiraz ediyor, paramız yok, diyor”

Pes be birader!...
    Ne zamandan beri Galatasaray’da bilhassa Özhan Başkan’ın olduğu yerde söz bir başkasının oluyor. Adnan Polat bile olsa…
    Geçiniz.
    Galatasaray böyle “çocuk temsilleriyle” gün geçiremez!
    Galatasaray’da hiçbir beyin de böyle masallarla uyutulamaz!
    Gerçek şudur;
    Galatasaray star transferi yapamaz!
    Her gün bir başka “flaş” lafla zaman çalınır!...

Hayal kurmayın
    Avrupa’da futbola devam etmeye kararlı yabancı bize gelmez…
    Yani ayakları yere sağlam basanlar gelmez…
    Alex gibiler…
    Anelka gibiler…
    Heinze gibiler, Ailton gibiler, Juanfran gibiler gelir…

Bir de şu var;
    Her yabancı ile takıntılıyız. UEFA’da ki dosyalar tavan yapmış. Yabancıların gerekçesi de şu; Paramı alamadım!
    Galatasaray’ın ise Ribery gibi çok önemli bir handikapı var. Adam ”paramı alamadım ve tüydüm” diyor…
    Bir daha başka yabancı keş parayı almadan gelir mi?

Tekrar ediyorum. Türkiye’de hangi takıma gelirse gelsin yabancı futbolcu para garantisi istiyor. Öyle “at imzayı vadesinde alırsın” yok!
    Yabancı kontrgaranti istiyor. Nakit istiyor, olmadı banka teminatı istiyor.
    Alırsa geliyor almazsa mümkünü yok!
    Galatasaray da bu parayı ve kefaleti bulmakta zorlanıyor.
    Onun için Galatasaray transfer yapamaz, dedikoduyla gün geçirir!

Yakın geçmişe bir bakın
    Özhan Canaydın göreve geldiğinden beri; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Ergun Gürsoy, Bülent Tulun en zor dönemlerde görev yaptı…
    Herkes görevini bitirdi ve gitti… Işınlandı…
    Galatasaray yine şampiyon, ama hala kimse beğenmiyor!
    Başkanı da Genel Kurul değiştirmiyor…
    Ne yapacağız şimdi?
    Bekle gör…
    Canaydın’a sabır göster…

Transfer isterük!
    Bunları bilmenizi istiyorum. Çünkü bazı bilgiler olmadan Yeniçeriler gibi “Transfer isterük” demenin bir faydası yok!
    Para yok para…
    Bulunamadı da…

Seyrantepe uykuda…
    Ali Sam Yen kuytuda…
    Riva da bugün yarın yeşil alan olursa kimse şaşmasın!...
    Galatasaray oraya “Park Orman” yapsa hem daha karlı olur hem kendi yapabilir hem daha çabuk hayata geçer…
    Galatasaray yaz dönemlerinde para keser…

Şimdi olacak şudur;
    Başkan Canaydın şöyle diyormuş;
    “Transfer isteyen yönetici cebinden parayı çıkartır, transferi yapar!”
    Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!
    Lafım Adnan Polat’a…
    Yönetimde bunlar konuşuluyor…
    Adnan Polat da ertesi günü şöyle beyanat veriyor;
    “Paramız yok alamayız!”
    Hani Adnan alırdı?

Üç gün sonra yönetimin bütünlüğü bozulursa Galatasaray daha zor günler yaşar.
    Herkes istim üzerinde, “al atını tımarını” diyecek olanlar var…
    Ali Gürsoy dedi bile…
    Aman Dikkat!

Şampiyonuz transfer istemez!
    Canaydın şöyle diyecek, laf arasında dedi bile, haklıydı da: “Galatasaray bu senenin şampiyonu demek ki takımımız iyi, niye transfer yapalım ki…”
    El hak doğrudur.
    “Canaydın Başkan, Galatasaray şampiyon”

Belki de son anda Canaydın cebinden parayı çıkartır ve iş ortağı Haim Fresco’ya bir futbolcu buldurur.
    Yapar mı yapar!

O zaman devam edelim…
    Haim Fresco ile de ipler gergin…
    Laurent Robert yüzünden…
    Hani şu geldiği gibi dönan Laurant…
    Bay Fresco her şeyi hazırlıyor Robert İstanbul’a geliyor…
    Yüzüne bakan yok!
    Başkan Canaydın dahil…"

İşte manzara;
    Devamı yarına…
    21.06.2006

Kaynak : Superspor.com Yazarlar

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Üzerinde fazla düşünülmeden yazılan bir yazı olmuş. En başında "Araştırdım" denmiş. Eğer buysa araştırılıp yazılan yazı vah ki ne vah. Galatasaray'ın ilgilendiği oyunculara bakalım:

Ze Roberto: Bonservisi elinde
    Zokora: Tavan fiyatı 4 milyon euro.
    Gravesen: Tavan fiyatı 6 milyon euro.

Şunu da hatırlatmakta yarar var: Futbolcu alacakları nerdeyse bitti sayılır. Yukarıda sayılan isimlerden 2'sinin gelmesi kuvvetle muhtemel.Yani transfere harcanacak olan tavan para 6 milyon taban para ise 4 milyon euro.Galatasaray gibi bir kulübün de bu parayı bulamama gibi bir sorunu o-la-maz...

Oturduğu yerden sallamak kolay tabi...

tanburacı bunu hep yapıyor .... galatasaray klübünü hep olduğundan daha kötü gösteriyor ... zamanında h.şükür ün en iyi zamanlarında h.şüküre demediği laf kalmamıştı ... çok konuşuyor ama biraz fazla demogoji yapıyor ....

bizim burada selmanımız(demirhan1984) varken osman tanburacıya mı inanıcaz

Galatasaray'ı çok istiyorum

Brezilyalı Ze Roberto, Almanya'daki milli takım kampında Fotomaç'a konuştu. Bayern Münih'ten ayrılmasının kesin olduğunu vurgulayan Ze Roberto, "Galatasaray'dan teklif aldım ve görüşme yaptım" dedi.

Ze Roberto, "Galatasaray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri. Hakan Şükür çok büyük bir golcü. Dünya Kupası'ndan sonra kesin kararımı vereceğim. Ama Galatasaray'ı istiyorum" ifadesini kullandı.

Yeşili yaktı

''G.Saray'dan teklif aldım. Çok önemli bir kulüp, Hakan büyük golcü. Ama daha karar vermedim''.

Kupa bitince belli olur
    G.Saray'ın transfer listesindeki Ze Roberto, Fotomaç'a konuştu. Brezilya Milli Takımı kampında yakaladığımız 32 yaşındaki oyuncu, Bayern'den kesin olarak ayrılacağını belirterek, "G.Saray'dan da teklif aldım. Kararımı kupa bitince vereceğim" dedi.

Kimse ile anlaşmadım
    "G.Saray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri" diyen Ze, "Hakan Şükür'ün de büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Avrupa ve Ortadoğu'-dan cazip teklifler var. Henüz kimse ile anlaşmadım" diye konuştu. Ze Roberto için girişimler sürüyor.

Yeşili yaktı Arkadaşımız Galip Öztürk’e konuşan Ze Roberto, "Alex’ten Türkiye ile ilgili olumlu bilgiler aldım. Muhteşem taraftarınızı biliyorum. Ateşli ortamları ben de severim" dedi.

ze roberto bence kesin gelcek inşallah 4mn verip zokora yı da alır işi kaparız. tabi 1-2 türk alsak hiç fena olmaz

Aslan'ın son aşkı Maniche!

Transferde önceliği Nantes'a giden Saidou'nun mevkisine veren Galatasaray yönetimi, ön libero arayışlarını dört koldan sürdürürken, Portekizli Maniche için girişimlerin başladığı öğrenildi. Porto takımıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra Rusya'nın Dinamo Moskova kulübüne geçen ve geçtiğimiz şubat ayında da Mourinho yönetimindeki Chelsea'ya kiralanan yıldız futbolcu, bir çok maçta yedek bekledi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin sol ayağını raket gibi kullanan Maniche için Dinamo Moskova kulübüyle görüşmelere başladığı ve öncelikli olarak kiralama yoluna gidileceği öğrenildi.
    Bu arada alternatifli olarak ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Brezilyalı Emerson'la da ilgilendiği ileri sürüldü. Brezilya ile Almanya'da kampta olan yıldız futbolcuya teklif yapıldığı da ifade edildi. Tüm şartlar zorlanarak, Emerson'a yıllık 2 milyon 100 bin euro önerildi. Başkan Özhan Canaydın'ın verdiği yıldız sözünden dolayı yıldız futbolcunun alınması için tüm imkanların kullanılacağı öğrenildi. Dünya Kupası'na konsantre olduğunu ifade eden Brezilyalı, 'Maçlar bittikten sonra kararımı verebilirim' dedi.
    Galatasaraylı yöneticiler bu transferin gerçekleşmemesi durumunda alternatif isim olarak belirledikleri ve teknik direktör Gerets'in çok istediği Fildişili Didier Zokora ile de bir görüşme yaptılar. Fransa'da Saint Etienne forması giyen 26 yaşındaki Zokora prensipte 'Evet' dedi. Emerson'un olumsuz yanıt vermesi halinde Zokora için kulübü ile pazarlık masasına oturulacak. Ön libero olarak görev yapan Zokora güçlü fiziği ve orta sahadaki dinamizmi ile de büyük dikkat çekiyor.

Kaynak: Akşam

ze roberto gelmeyebilir zokora gelebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maniche harbii gelirse çok ii olur .
    gs eğer istedikleri transferleri yaparsa ligte çok ii işler başarır

Aslan, Javad'ın peşinde

Galatasaray, İran Milli Takımı'nda yer alan Javad Nekounam'ı takibe aldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayan futbolcu, geçen yıl Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti
    Saidou'nun gidişinin ardından ön libero arayan Galatasaray, Teknik Direktör Gerets'in istediği Gravesen'den sonuç çıkaramadı. Real Madrid'deki belirsizlik nedeniyle Danimarkalı oyuncunun işini bitiremeyen sarı - kırmızılılar, Dünya Kupası'nda arayışını hızlandırdı ve İran Milli Takımı'nın ön liberosu Javad Nekounam'ın peşine düştü.
    Çek Milli Takımı'nda yer alan Polak'tan da somut bir sonuç alamayan Cim - Bom, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Sharjah formasını giyen 26 yaşındaki oyuncuyu takibe aldı.
    Mustafa Denizli'nin eski takımı Pas'ın formasını giyen Javad, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmeden önce Beşiktaş ile de flört etmişti. Dönemin teknik direktörü Rıza Çalımbay, o dönemde İranlı oyuncuyu almak istemiş, ancak başarılı olamamıştı.
    İran'ın dünkü Angola maçını izleyen Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu oyuncu hakkında bilgi topladığı ve teklif yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

yok artık daha neler demek isterim buna

javad ın ismi de komik yani ... rakip takımlar j yerine başka bir harf koysa felç oluruz ....
    şaka bir yana ben bu tarz futbolcuları istemem bizi heyecanlandırmaz ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

he ya bütün J leri topluyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ben süper moderatöre inandım...
    diğer sitelerde yer alan ze roberto gelmeyecek türündeki haberlere artık gülüp geçiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

chelsea bu adamı parayla satmaz. mourinho ancak takımdan kovacak ozaman galatasaray alır.dogru degilmi.

Quote Originally Posted by kavara
    chelsea bu adamı parayla satmaz. mourinho ancak takımdan kovacak ozaman galatasaray alır.dogru degilmi.
    chelsea bu adamı ne yapacak ki geçen sezon 8 maç mı ne oynamış ... bu senede çok şans bulamaz bence .... sanırım 30 yaşında bence chelsea bu oyuncuyu bırakır ....

Nesil
    2006
    Yer

Maniche'mi??? Yapmayın Allah aşkına!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

maniche gs ye gelmez diebiliriz ama adam biraz dusunduruo

porto da iken we tum klupler pesindeyken dinamo moskovaya gittiiini dusunursek insanin aklına su soru gelio NEDEN OLMASİN?

Nesil
    2003

Maniche, Mournho'nun guvendigi bir oyuncu. Chelsea'nin orta sahada belki ilk 11'de belki Maniche'e ihtiyaci yok ama ozellikle oyuna sonradan girerek veya kupa maclarinda ve yogun mac trafiginde oynayabilecek bir oyuncu. Makalele'nin artik iyice yaslandigi goz onune alinirsa Mourinho eger orta sahaya bir oyuncu almazsa Maniche'i kadrosunda tutmak isteyecektir.

maniche çok ama çok zor hatta imkansız

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by gookhan
    maniche gs ye gelmez diebiliriz ama adam biraz dusunduruo

porto da iken we tum klupler pesindeyken dinamo moskovaya gittiiini dusunursek insanin aklına su soru gelio NEDEN OLMASİN?
    Ama Galatasaray onun peşinde değilken ve gündemde Maniche'in adı bile geçmezken gelmesi biraz tuhaf ve saçma olur öyle değil mi?

ze roberto zokora yeter... mondi türk olursa bide guarini alalım

maniche iyi transfer bence olursa tabi. kaleyi bombalıyor roberto baggio gelıyor aklıma onu ızlerken.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hurmet
    ze roberto zokora yeter... mondi türk olursa bide guarini alalım
    mondi türk olabilir (bence) . Çünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyodu

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Çünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyodu
    ben hiç duymadım müslüman oldıuğu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bende duymadım ama işte yukarda yazdığım gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Canli Asklar dunyasindan!!!

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    mondi türk olabilir (bence) . Çünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyodu
    5 sene sonra anca

ne alaka 5 sene sonra ile ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hurmet
    ne alaka 5 sene sonra ile ?
    Turk vatandasligina basvurmasindan ancak 5 sene sonra Turk vatandasi statusunde futbol oynayabilecek cunku (herhalde o manada yazmistir).

Quote Originally Posted by perpetua
    Turk vatandasligina basvurmasindan ancak 5 sene sonra Turk vatandasi statusunde futbol oynayabilecek cunku (herhalde o manada yazmistir).
    Ama Mondi 5 senedir Türkiye'de zaten

O zaman 10 oluyor
    -

benimde demek istediğim o mondi 5snedir burda

Hani yeni kural için öyle birşey demiş olabilir..

Sayfa 27 / 80 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon

Mesaj Yetkileri