Arkadaşlar merhaba. Estonya Ligi, Kıbrıs Rum Kesimi gibi ülkelerin liglerini oynamak istiyorum ama internette bulamadım. Turksportalda böyle değişik liglerin bi konusu vardı ama bulamadım. Estonya Ligini oynamak istiyorum aslında bu lig varmıdır acaba ? Estonya ligi olmasa bile FM 2010'dan sıkıldığım şu günlerde Avrupa'nın küçük ülkelerinin liglerinde oynamak istiyorum. Mesela zayıf takım ama Avrupa Ligi'ne falan katılıyor. UEFA'ya kalma mücadelesi falan böyle şeyler oynamak istediğimden konuyu açayım dedim.

Değişik Ligler
 Değişik Ligler

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla Sen istediğin ligleri yaz ben senin için yapayım Avrupa olmasa bile geniş bir lig arşivim var.
 Sen istediğin ligleri yaz ben senin için yapayım Avrupa olmasa bile geniş bir lig arşivim var.
				 Originally Posted by Mischievious41
 Originally Posted by Mischievious41

Rumları Oynayacağıma Fmi Silerim Bilgisayardan Daha İyi. Onun Yerine Aşağıda Linki Var Çok Güzel Bir Lig Olan ve 3 Sezon Oynadığım KKTC Ligini Oyna
 Rumları Oynayacağıma Fmi Silerim Bilgisayardan Daha İyi. Onun Yerine Aşağıda Linki Var Çok Güzel Bir Lig Olan ve 3 Sezon Oynadığım KKTC Ligini Oyna

. İşte onu denemiştim bi kere ama zevkli gelmedi. Onun yerine Estonya'dan Levadia Tallin ile Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi ( lig zaten garanti
. İşte onu denemiştim bi kere ama zevkli gelmedi. Onun yerine Estonya'dan Levadia Tallin ile Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi ( lig zaten garanti