Sayfa 342 / 1204 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
10,231 ile 10,260 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Bu adam daha ucuza alınabilirmiş gereksiz yere para harcıyorlar çok varya...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Hajduk Split'in Bosnalı yıldızı İbricic'in transferi için görüşmeye giden yönetici Murat Yalçındağ ve sportif direktör Adnan Sezgin, bonservis pazarlığında uzlaşma sağlayamayınca transferin gerekleşmediği ileri sürüldü.

Bugün, Hırvat Medyası'nda yer alan haberlere göre G.Saray'ın 6,5 milyon euro, artı, İbricic'in gelecek satışından yüzde 25 Hajduk Split'e pay ödenmesi şeklindeki astronomik teklifinine rağmen Hırvat Kulübü bunu kabul etmedi.

G.Saray'a ile anlaşan ve İstanbul'a gelmek için son derece istekli olan İbricic'in ise Hajduk Split Kulübü'nün başkanıyla görüşerek, transferine izin verilmesini istediği öğrenildi. Ancak, oyuncusunun bu isteğine rağmen geri adım atmayan Hajduk Split Kulübü, sarı kırmızılılardan en az 8 milyon euro talep ediyor.

Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu adam Messi de benim mi haberim yok anlamadım.Ne uğraşıyorlar bu adamla 8 milyonmuş 4 milyon etmez o adam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu adam Messi de benim mi haberim yok anlamadım.Ne uğraşıyorlar bu adamla 8 milyonmuş 4 milyon etmez o adam.
    Nerden biliyorsun hiç maçınımı izledin Hajduk Split'te oynuyor ya 8 M € etmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

son güne kalırsan 3 liralık malı 13 liraya da satar sahibi.... "allah topunuzun belasını versin" demek geçiyor içimden ama forum kurallarına aykırı olur belki diyerek vazgeçiyorum bugün gs maçı var dimi ? onu da unutmuşum.... unutturanlar utansın!!! Es-es maçı için açılan ankette % 70 Es-es galibiyeti önde gidiyor. bu takımı bu hallere sokanlar utansın.... İbrikçi gelse de olur gelmese de olur. Rijkaard'ı da gönderip ucuz yollu bir antrenör bulsunlar. PAF'tan eksik mevkilere adam çıkarıp devam etsinler bu sezon. Bence en dogrusu bu olur ...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Adamların kafası çalışıyor. Galatasaray mecburi transfer yapacak. Takım rezalet taraftar sıkıntılı verilen sözler tutulmalı. Adamda bir daha böyle yağlı klüp bulamam diyip maksimum fiyata satmaya çalışıyor. Adnan Polat'ta Misimovic'e vermediği paryı İbricic'e verdiğine göre son günlerde içine Sugar Dady kaçmış olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bence 8 az bu oyuncu için En az 14-15 verilmeli Mesuttan daha kaliteli bir oyuncu zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbricic fena bir oyuncu değil esasında. Kaliteli ve etkili bir oyuncu bana göre de değeri 4 milyon euro falandır. Ancak kulübünün 7 milyon euro istemesi normaldir. Hajduk Split'te o kadar iyi adamlar yok. Ellerindeki en iyi oyuncuyu da kendi değerinden birkaç milyon euro fazlaya satmak istemeleri abes değil. G.Saray'a düşen ise bu oyuncuyu 5 milyon euro civarı transfer etmektir. Bence 5.5 milyon euro çok uçuk bir rakam değil arkadaşlar. Artık transfer piyasasında 1-2 milyon euroya iyi oyuncular yok. Hele hele yabancı oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

galatasarayda oyuncular içinde oluşan bir sorun var.Eskiden fenerde olan brazilyalı tayfa gibi bizde de türk tayfası var kendilerini üstün görüyorlar.Arda son maçta istediği zaman nasıl pas atabileceğini gösterdi aydına attığı pasla.Bir kere barosa niye atmadı 90 dk boyunca o pası.Bence temizlemek için tüm türkleri satsın gs adnanlar değişsin bir sene harap olsun ama bu kanserden kurtulsunlar...

ibricic mücadele gücü yüksek aynı zamanda oyunu okuyabilen teknik bir oyuncu gibi görünüyor. topla oynamayı seven ancak biraz bencil takılan bi arkadaş sanki. bu açıdan hasan şaş veya arda geliyor aklıma bir çırpıda.

misimovic'i ben alex'e benzetiyorum biraz da. öldürücü paslar da dahil her türlü pas trafiğine katkıda bulunabilen, tekniği yüksek ve oyunu iyi okuyan bir oyuncu. cana'nın önünde elano ile şans verilmesi mantıklı olabilir.

ibricic mücadele yönü, fiziğini kullanabilmesi ve tekniği ile öne çıkıyor. misimovic'te ise bunlardan teknik dışındaki diğer ikili mutlaka var ama kulvarları farklı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aha bir gelen oyuncu daha Alex'e benzetildi, geçmiş olsun şimdiden

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaleci,stoper,bekler,orta saha,forvet eksiklikleri varken Elano gibi adamın olduğu mevkiiye adam aramak ne kadar mantıklı,akıllıca bir davranıştır..Forvet,kale,orta saha adam al diye bağırıyor resmen bunlar İbricic'in falan diyor.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kaleci,stoper,bekler,orta saha,forvet eksiklikleri varken Elano gibi adamın olduğu mevkiiye adam aramak ne kadar mantıklı,akıllıca bir davranıştır..Forvet,kale,orta saha adam al diye bağırıyor resmen bunlar İbricic'in falan diyor.
    galatasaray'da mantık arama kardeşim bence.

Elano'nun yanı sıra birde gelecek vaadeden Emre Çolak var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denge'nin olduğu yerde mantık, stad'ın olduğu yerde yıldız, 'Adnan' olduğu yerde transfer aranmaz Galatasaray camiası içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

3 aydır transfer yapamayan bu yönet,m 2 gün kala neler yapacak çok merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

transfer döneminin son sözünü revo söyledi
    başka birşey demeye gerek yok
    Last edited by LifeYourself : 29.Ağustos.2010 at 22:50

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beyler hepimiz sinirliyiz moraller bozuk bulaşmayın millete Elano sağ açık mı oynacak acaba?

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Denge'nin olduğu yerde mantık, stad'ın olduğu yerde yıldız, 'Adnan' olduğu yerde transfer aranmaz Galatasaray camiası içinde.
    çok güzel söylemişsin.. kesinlikle katılıyorum..

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    3 aydır transfer yapamayan bu yönet,m 2 gün kala neler yapacak çok merak ediyorum
    Ne 3 ayi yav 6 aydir bagiriyo takim transfer diye

bugün barış'ın skorun 2-0 olmasını engellediği o pozisyonda, zeki bir adam olsa, pas verebilecek bi adam olsa, misimovic olsa fena mı olurdu ? ( :

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şuanda açıklamaları çok uygun. Taraftarın moralini iyice düzeltiler.

Beklemedeyim ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şuanda açıklamaları çok uygun. Taraftarın moralini iyice düzeltiler.

Beklemedeyim ...
    Evet.Bu moralin üstüne bir,iki tane de transfer gelirse,doping olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Evet Misimovic transfer bitti demiş.Hayırlı olsun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

abdülrahim albayrak az önce 2-3 oyuncu alıncak dedi(futbol şubesininde başına gelmiş xD ) ve hatta ibricic hakkında bu hafta maçları vardı onların ondan sonra sorun çözülcek dedi galiba ibricic tranferi doğru .D

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Facx View Post
    abdülrahim albayrak az önce 2-3 oyuncu alıncak dedi(futbol şubesininde başına gelmiş xD ) ve hatta ibricic hakkında bu hafta maçları vardı onların ondan sonra sorun çözülcek dedi galiba ibricic tranferi doğru .D
    Adam,adam ya.O diyorsa,doğru olma olasılığı var da,aşırı fanatiklikten dolayı yanlış bir şeyler söylemiş de olabilir
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

jadson transferi 4 m euro a olcakmış son anda yatmış abdülrahim albayrak açıkladı bu adam harbi komik bütün bilgileri döktü bi anda

TRTnin Son Dakika Haberi:

Misimoviçle 4 Yıllığına Anlaşılmış.

Yarın İstanbula Geliyormuş.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

TRT Stadyum programı son dk olarak duyurdu. Bu sefer cidden geldi.

Hayırlı olsun. Misimovic takımdaki favoru adamlarımın arasına girecek gibi geliyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Misimovic Galatasarayda

Mesaj Yetkileri