Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 85.19%
  • Berabere

3 11.11%
  • Manisaspor

1 3.70%
1 ile 30 arası toplam 105 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Manisaspor [3.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçta Aykut Kocaman'ın bizim için nasıl bir şans olduğu ortaya çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Herşeyden önce altyapımızdan yetişen genç bir oyuncunun maçta şans bulması ve bunu iyi bir şekilde değerlendirmesi beni çok mutlu etti.İlk golde o kadar dengesiz pozisyondayken topu çok güzel çevirmiş.2. asistindeki ortası D.Alves vari bir orta olmuş.Bu bir yana Niang'ın attığı goller ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu kanıtlıyor.Uyum sürecini aştıkça inşallah daha da iyi olacak.İlk golünde eliyle atsa o kadar dengeli bir kafa vuramaz belki.2. goldeki hızı ve en önemlisi kaleciyle karşı karşıya soğuk kanlı bir biçimde yaptığı bitirici vuruşu, uzun zamandır forvetlerinden bu tip goller görmeyen biz Fb taraftarları için ayrı bir sevinç kaynağı oldu

Yalnız bazı şeyleri de görmezden gelemeyiz.Yediğimiz 2. golde ceza sahası içinde Mert dahil 6 kişi var.Diğer oyuncular nerede, çok ilginç.Gerçi ben özete baktım kontradan mı yakalanıyoruz tam belli olmuyor da, yinede geride bu kadar aciz bir biçimde yakalanmak bence defansta bir takım problemlerimizin olduğunu gösteriyor.

Ayrıca ben burada Polyanna'cılık oynamaya çalışan kimseyi göremedim.Ama Nostradamus'u oynamaya çalışanlar var gördüğüm kadarıyla.Zamanla daha iyi olacak.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mac icin pek fazla bir sey soylemeyecegim sadece Helal olsun Aykut Kocaman,Helal olsun Mamadou Niang ve Helal olsun Okan Alkan diyorum.Guzel bir mac izlettiler bize ve bu tramvali gunlerde birazcik da olsa umut verdiler.Bu takim ligi goturur yeterki mucadele etsin ve dogru isler yapsin..

Mesaj Yetkileri