Annan ve İbricic geLdi diyorLar.
Annan ve İbricic geLdi diyorLar.
Diyolar , Diyolar. Açıklansın artık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kim diyor ulen ?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Konuşup durucaz bugün detransfer yarına kalır yine
![]()
var mı hatırlayan
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...leri-yaramiyor
Screw you guys, I'm goin' home
aslinda barusso kumasi iyi adamdi fakat galatasarayin oyun sistemine uymadi daha cok kapanan takimlarda is yapar anadolu takimlarinda oynasa yildiz olmustu..
Bana Adnan Sezgin'in yaptigi bir tane iyi transfer soyliyebilirmisiniz ? ben hatirlamiyorum , haaa dersinizki isler kotu gidiyor ondan boyle Adnan Sezgin dusmanligi basladi , kesinlikle alakasi yok bu adam futboldan kesinlikle anlamiyor 3 yil oncede anlamiyordu bugunde anlamiyor degisen fazla birsey yok bunun yaninda ikna kabiliyetide sifir !
Penaltıdan golü vardı.![]()
hatırlayan var mı ?
![]()
Üstün Japon teknojisini kim hatırlamaz![]()
Adnan Sezginin yakin zamanda getirdigi adamlar
İnamoto, Carrusca, Lincoln, Meira ve Ahmed Barusso
Hatırlayanınız var mı ?
Arkadaşlar kendimizi şartlandırmayalım, kötü olmak zorunda değil.
Sezgin getirmediki baros'u
Ribery'i kim getirmişti? Adnan Sezgin mi?![]()
valla ya adamın getirdiği tek doğru düzgün adam Ribery, onla da hala CAS'da davamız var![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Misimovic'e Lincoln taktiği!
Galatasaray'ın transferini askıya aldığı Zvjezdan Misimovic, Bosna Hersek medyasına verdiği demeçte, "Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum" dedi. Yönetimin Wolfsburg'a "Lincoln taktiği" uyguladığı öğrenildi.
Taraftarların kadroda görmeyi çok istediği futbolcuların başında Zvjezdan Misimoviç geliyor. Wolfsburg başta Boşnak yıldızı satmayacağını açıklamıştı. Ancak Diego transferinin ardından Misimovic gözden çıkarıldı. Schalke'nin de devreden çekilmesiyle bu futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Ancak Wolfsburg'un 8 milyon Euro'yu 1 yıl içerisinde istemesi yüzünden yönetim transferi askıya aldı. Yönetim bunun üzerine daha önce Lincoln transferinde uyguladığı taktiği devreye soktu.
Her konuda anlaşma sağlanan Misimovic, Wolfsburg yönetimine rest çekerek, "Burada kalmak istemiyorum. Beni Galatasaray'a satın" dedi. Zvjezdan Misimovic, önceki gün kendi ülkesinde basına çok önemli açıklamalar yaptı.
"Tarih yazacağım"
Başarılı orta saha oyuncusu, "Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum. Takımı yakından takip ediyorum. Son zamanlarda zor günler geçirse de Galatasaray çok büyük ve önemli tarihi olan bir kulüp. Yeniden ayağa kaldırmakta zorluk çekmeyeceğiz" dedi. Yönetimin, transferin bitimine sayılı saatler kala Misimoviç'e imza attırabileceği öğrenildi.
30 Ağustos 2010 Pazartesi - 08:59
Fanatik
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kurumlar kişilerden üstündür.
Sezgin başarısız, o ayrı. Demek istediğim illa ki berbat gelecek diye şartlanmamıza gerek yok.
Annan için hiç teklif almadıklarını söyledi Rosenborg kulübü ve zamanın az kalmasından satmayacaklarını düşünüyorlar.
http://www.rbk.no/incoming/article178459.ece
Çeviri için:
http://translate.google.com/translat...icle178459.ece
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
"Üç futbolcu ile görüşüyoruz"
Galatasaray'ın deplasmanda Eskişehirspor 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Mehmet Helvacı taraftarların merakla beklediği transfer konusunda bir açıklama yaptı.
Deplasmanda Eskişehirspor'u 3-1 yenen Galatasaray Kulübü'nün İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, transfer için 3 futbolcu ile görüştüklerini söyledi. Helvacı,"En az 2 futbolcu almak istiyoruz" dedi.
Eskişehirspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Helvacı, transfer süresinin bitimine az kalması nedeniyle kamuoyunun heyecanlanıp sabırsızlandığını kaydetti. Helvacı, "Biz işi aceleye getirmek istemiyoruz. En iyi en uygun transferi yapmaya çalışıyoruz. Şuan 3 futbolcu ile görüşüyoruz. Bunlar içerisinde birbirlerinin alternatifi olanlar var. En az 2 futbolcu transfer etmek istiyoruz"
Mehmet Helvacı, Teknik Direktör Frank Rijkaard ile bir sıkıntılarının olmadığını, Rijkaard'ın da bu konuda kendileriyle doğrudan görüşmediğini söyledi.
30 Ağustos 2010 Pazartesi - 08:21
DHA
Neyi aceleye getiriyorsun Sayın Helvacı?3 gün kaldı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yarin aksam 5te bitiyor transfer dimi?