çift yönlü bir oyuncu yanına bi de Misimovic çok iyi olur hatta Misimovic-Elano-Jovanovic-Cana 4'lüsüyle oynarsak değişik bi fantazi olabilir![]()
çift yönlü bir oyuncu yanına bi de Misimovic çok iyi olur hatta Misimovic-Elano-Jovanovic-Cana 4'lüsüyle oynarsak değişik bi fantazi olabilir![]()
Screw you guys, I'm goin' home
prekazi'nin dediği elemanla anlaşılacak sanırım. nedir bu oğlan, nasıldır ?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Prekazi maçta söylemişti Rijkaard'a kaset verdim diye izlemesi için.
Prekazi öve öve bitiremedi açıkçası..
Marko Jovanovic henüz 22 yaşında ve bir defans oyuncusu. Sert futbolu, mücadeleci yapısı ve teknik futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Jovanovic 2005-2007 yılları arasında Teleoptik'te forma giydi. Bu takımda 54 maça çıkan ve 1 golün altına imza atan genç futbolcu, 2007 yılında ise Partizan'a transfer oldu. Partizan'da 44 maça çıkan Marko Jovanovic Sırbistan U21 Takımı'nda ise 22 kez forma giydi.
Defans diyor sporx te
Reykard defans istiyorum demişti o yüzden aldılar sanırım bu adamı
4-2-3-1'e dönüyoruz anlaşılan..
Defanstan çok Ön Libero asLında.DC,DMc yani.
bu sondaki 3'lü gelirse süper olurNeill, Cana, Elano, Kewell, Pino, Baros, Misimovic, Jovanovic, Annan![]()
Prekazi söylediği için güvenebiliriz.Adam altyapı antrenörü.Jovanovic'in de yaşı genç.Prekazi son derece yakından tanıyordur onu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2 veya 3 oyuncu alcaz diyorlarda belkide 3 oyuncu alıcaz diğer ikiside annan ve mısımovic olabilir
Prekazi, Branislav Jovanovic'i önermişti diyorlar bir çok yerde, konuşulan ise Marko Jovanovic.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Doğru Jovanovic'i alıyoruz 22 yaşında demişti Prekazi deAdnan Sezgin kurt adamdır işini bilir Jovanovic'leri karıştırmaz
![]()
YanLış adamı aLırsak ne güLerim![]()
Bence yanlışını getirecektir Prekazi uyandırmıştır bizimkileri yakında açıklarlar![]()
fm ye göre defans oyuncusu ve gayet kötü özelliklere sahip. harika bir transfer.
Prekazi'ye güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum. 22 yaşında, tutarsa iyi olur.
Jovanovic + Misimovic bekliyorum.
Branislav Jovanovic demiş, dinledim az önce, hakikaten Branislav diyor:
http://hotfile.com/dl/65797647/ed9222f/prekazi.mp3.html
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Prekazi getirdi dememişler miydi?
Yanlış adamı getirecek değil herhalde İstanbul'a.
O kadar da değildir, hadi canım.![]()
şaka maka harbi yalnış adam alındı galiba![]()
Tek temennim basının yanlış yazması şuanda![]()
yanlış adamsa ne gülerim he![]()