serkan kırıntılı ile 3 senelik anlaşma yapılmış.
1-volkan
2-mert
3-serkan
3. kalecimiz olur artık.
serkan kırıntılı ile 3 senelik anlaşma yapılmış.
1-volkan
2-mert
3-serkan
3. kalecimiz olur artık.
(/s)
Serkan'ı çok beğenirim ben ama kendi çocuklarımız ön planda olmalı her zaman yani Volkan yokken Mert üzerinde ısrar edilmeli mutlaka
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala, savunma bölgesine bir transfer gerçekleştirmek isteyen sarı-lacivertlilerin, St Etienne'nin Senegalli oyuncusu Bayal Sall'ı gündemine aldığı iddia edildi.
Serkan Kırıntılı ben bildim bileli Ankaragücü tribünlerinden tepki görür, özel bir nedeni de yok. F.Bahçe'de de eğer forma bulabilirse aynı sonuç olacaktır. Kesinlikle başarılı olabileceğini düşünmüyorum.
Avrupa Kupalarından da elendiğimiz için lig ve kupada Volkan'a alternatif olarak Mert ve Ertuğrul yeterliydi.İleriye dönük sıkıntı çekmemek için yapılan ve bonservisi elinde olduğu için tercih edilen bir transfer olmuş Serkan Kırıntılı.Pek birşey beklemiyorum,Mert Günok'u geçebileceğini bile düşünmüyorum.Hayırlısı olsun.
stoper fransa'dan gelecekmiş.
(/s)
Klüpte para yokta Fransa'ya gitmişken ordan mı toparlıyorlar hep anlamadımki
Dün Okan'ı gördükten sonra Özgür Çek'e ne oldu diye merak ediyorum. Gelip bizi Santos'tan kurtarsa ne güzel olur.
Parayla alakası yok. Fenerbahçe istese Türkiye'de kimsenin veremeyeceği çok yüksek ücretler ödeyerek transfer yapabilir. Ama Aykut Kocaman ile transferde ki düşünce yapısı da değişti. Bence Fransa pazarı müthiş bir pazar. Transferler için orası daha uygun. Fransa'nın sömürgeleri nedeniyle çok Afrikalı futbolcu var. Bizim ihtiyacımıza cevap verebilecek tarzda oyuncular da genelde o yapıdan çıkıyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
stoper değil ön libero almalıyız.orta sahada cristian gibi saklanıp oynamak yerine appiah yada aurelio gibi rakiple didişen bi oyuncumuz olsa bu kadar çok pozisyon vermeyiz transfer yapacakların buna dikkat etmesi gerek.Bizim sorunumuz rakibi bozan orta saha oyuncularımızın çok kısıtlı olması.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cristian gönderilmemeli, şimdilik yani.
Takım tam kadro hazır olduğu zaman Mehmet Topuz ve Özer ön liberoda oynayacağı için iyi bir yedek Cristian.
Topuz-Emre
Özer-Emre
şeklinde olacak çünkü.
Bana göre bu kadroya bir stoper alsak yeterlidir bu sezon için.
Cristian devre arası Flamengo ya gidecek diye bi söylenti var
Aykut Hoca Cristian'a güvendiğini söylemiş.Son maçlarda hiç beğenmiyordum ama Aykut Hoca güveniyorsa vardır bir bildiği bence.Bilica Trabzon maçında iyiydi ama PAOK ve Manisa maçlarıyla birlikte yeniden çıldırtmaya başladı.
Gelecek oyuncu hem stoper,hem de önliberoda oynayabilen bir oyuncu olursa çok güzel olur aslında.
Bence Kaleci Almamalıydık.F.Bahçe'nin Genç Kalecileri Başarılı ve Gelecek Vaad Ediyor.Belki A2 Takımından Stoper de çıksa o da başarılı oynar.Ama Yine de bizim ihtiyacımız olan defansif özellikleri iyi olan stoper veya ön libero şart
sertaç eren hala alt yapıda. ama alt yapıdan çıkarılan hasan erbey var. onu da kullanırız yakında.
bu arada 1 ay önce ilgilendiğimiz gyan asamoah 14 milyon euro'ya sunderland'a gitmiş.![]()
(/s)
Asamoah'i ingilterede harcarlar bence![]()
Aksine çok güçlü bir oyuncu .Kendini geliştirirse damga vurabilir ,İngiltere için biçilmiş kaftan bence .
St ettien den BayaL aLınmış.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu Sall 2 kez ağır sakatlık geçirmiş; ayağı kırılmış. Geçen sene doğru düzgün maç yapmamış. Videolarda çok ağır bir oyuncu olduğu gözüküyor. Bu tip transfer yapmış olmak için yapılacak transferlere gerek yok; sonra göndermek için binbir türlü takla atılıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sall'ı Niang ve Dia önermiş, onların önerisi üzerine alınmış sanırım.
Bence yarin Bayal ve Serkan aciklanacak..
genelde oyuncu bilgime güvenirim ama Sall denen oyuncuyu cidden ilk kez duyuyorum
Serkan KırıntıLı Fenerbahçe'de.
bayal sall fm deki gibiyse koşa koşa gelsin![]()
Last edited by M.O.S.H : 31.Ağustos.2010 at 03:43 Reason: eksik yazı
Elin takımı takır takır transfer yapıyor bizimkilerde bakıyor
Artık bizde bir transfer bekliyoruz..
Fenerbahçe de G.Amerika ekolü bitti sall gelirse şimdide Senegal ekolü mü başlıyacak![]()