Sayfa 408 / 896 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
12,211 ile 12,240 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Muhammet Abi senin kadronda Topuz yerine Dia, Alex yerine Özer'i koyarska daha iyi olur sanki.

Topuz kanatta pek oynayamıyor. Özer de eski haline gelirse rahatlıkla Alex'in yerinde oynayabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Duruma göre çift forvet'e dönüp(Christian,Özer,Topuz birisi çıkacak.) Niang-Güiza,Niang-Semih,Niang,G.Ünal,Güiza-Semih,Güiza-G.Ünal,Semih-G.Ünal gibi varyasyonlarıda deneyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu da benim kadrom ki büyük ihtimal böyle olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

nerazzuri'nin kadrosuna katılıp özer'in fiziksel olarak biraz güçlenmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Bunun içinde bi 3-5 ay sakatlanmadan antreman yapabilmesi gerek.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

nerazzuri'nin kadrosu en ideali. O kadroda tek değişiklik Özer olmalı. Özer henüz ilk onbir oynama seviyesinde değil. Özer yerine Semih düşünülebilir veya Güiza'yı oraya koyabiliriz. Güiza'yı koyabilmemiz için kontenjan sorunu mevcut olduğundan A.Santos-Caner değişikliği yapılabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Otamendi Porto'ya gittikten sonra bu transfer güzel oldu. FM'de stoper aramak zorunda kalmıyacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

0 comments / August 31, 2010

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yobo kesinlikle çok iyi transfer şaşırdım cidden luganoyla çok iyi ikili olurlar

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu kadroda güzel olur.

Yobo'yu sezon sonu almak istersek, 5 milyon Pound ödememiz gerekecek. Opsiyon var.

Oldukça makul bir fiyat.Bu opsiyonu kullanacağımızı düşünüyorum büyük bir aksilik olmassa.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

unutmamak gerekir ki Yobo'nun tecrubesindeki bir adam icin yasi genc 28 , en az 3 sene problemsiz oynar , bir aksilik olmazsa FB kesinlikle alir bonservisini onumuzdeki sezon

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bonservisini de alırız da yeni Uche'miz olur umarım. Yaşı 28'miş, 7-8 sene rahatlıkla oynar Türkiye'de.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Yobo muhteşem transfer..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Aykut birde kaliteli bir orta saha alirsa devre arasinda takimi nerdeyse bastan asagiya degistirmis olucak , bu sene tutmayabilir kimya ama egri oturup dogru konusmak lazim cok dogru yolda Aykut Hoca

Sheriff Misafir

Hiç beklemiyordum Yobo'yu. Harika transfer, kesinlikle yararlı olacaktır. Blica tatmin edecek bir oyuncu değil onun yerine iyi gider..

Yaşı 28 değil, 30. 1980 doğumlu. 188 cm boyunda, 76 kg. Nijerya milli takımının kaptanı.

Şöyle bir takıma baktığımızda, orta sahada Appiah gibi bir oyuncu olsaydı, hatta bizde oynarkenki performansıyla Appiah olsaydı inanılmaz bir takım olurdu.

Kadroya baktığımızda kaptanlar da bir hayli fazla, lider oyuncu sayısı çoğaldı.

Yerlilerden başlarsak, İlhan Eker Gençlerbirliği kaptanıydı, Bekir İrtegün Gaziantepspor kaptanıydı, M.Topuz Kayserispor kaptanıydı, Semih ve Volkan takım kaptanlarından, Emre hem bizim hem de milli takımın kaptanı.

Yabancılardan Alex Brezilya milli takımının kaptanıydı, uzun yıllardır bizim kaptanımız. Lugano Uruguay'ın kaptanı, Yobo Nijerya'nın kaptanı ve Everton'ın da kaptanlarından biriydi. Niang Marsilya'nın kaptanıydı ve halen Senegal kaptanı.

Takımda lider oyuncu ve gol kralı sayısı bir hayli fazla. 100. yıl kadrosunda da kaliteli bir kadro var. Bu kadronun hem Türkiye'de hem Avrupa'da iş yapması lazımdı, ancak Avrupa'da çok büyük aksilikler oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizim takımlar avrupadan elenmeyi bekliyomuş meğer

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hep bize hızlı, atletik, arkaya sarkabilen bir defans oyuncusu lazım olduğunu söylüyordum. keşke lugano da teknik bir defans adamı olsaydı, o zaman mükemmel ötesi olurdu işte...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

harika bi transfer luganoyla birbirlerini çok iyi tamamlıcaklarını düşünüyorum ama hala ön liberoda cristian ve selçuktan birinin oynucağını düşünmek beni rahatsız ediyor umarım bu sorunu ikisinide kenarda oturtup orta sahada emre topuz özer üçlüsüyle çözeriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ilk kez iyi bir transfer politikası izledi bence. Bu sene aldığı adamların hiç birine bu da nerden çıktı diyemeyiz. Önceki senelerde Josico olsun Maldonado olsun mutlaka hayal kırıklığı yaşatan transferler yapardı Fenerbahçe. Aykut Kocaman'ı pek beyenmesemde transferde iyi iş çıkardı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

--------------volkan-------------

gg------lugano----yobo----caner

dia-------topuz----emre----stoch

----------------alex--------------

----------------niang-------------

baya iyi oldu

Premiership'te senelerce oynamış bir oyuncu nasıl oldu da Türkiye ligine gelmeyi kabul etti? Yine aynı şekilde Stoch ve Dia gibi gelecek vaadeden futbolcular, onların yanı sıra Marsilya kaptanı Niang nasıl Türkiye ligini tercih ettiler? Para faktörü her ne kadar önemli olsa da tabuları yıkan yabancı transferleri oldu bu yıl. Sadece Fenerbahçe için değil, Beşiktaş ve Galatasaray için de bu oldu. Quaresma, Guti, Misimovic, Insua gibi transferler de aynı kapsamda.

Doğru adamları almak önemli. Yöneticiler imkansız peşinde koşmak yerine (Xabi Alonso, Robinho) bu tarz isimlere yönelmeliler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ah özer topuz emre üçlüsünü kullanabilsek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'a helal olsun senelerdir izlememiz gereken transfer politikası hepsi mükemmel , hepsi nokta atışı transferler Avrupa'dan elenmek çok kötü oldu belki ama ne olursa olsun Aykut Kocaman'a güvenip , istediği böyle oyuncular getirilmeli , bu bizim geleceğimizi kurtaracak , paok maçından sonra da yazdım , geleceğimiz çok çok parlak...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte Aykut Kocaman farkı, kurtuluş Aykut Kocaman'da, rahat olacağını hissedip, ligde 5. de olsa kovulmayacağını bilse, geleceğin Fenerbahçe'sini oluşturacağım düşüncesiyle çalışmaya devam ederse, güzel günler görebiliriz.

Alınan isimler takıma direk katkı yapabilecek ve senelerdir yavaş oynamaktan izlerken bizi bile sıkan oyun anlayışına zıt hızlı adamlar. Yobo'yu Bilica ile kıyaslayınca, yok kıyaslayamıyorum bile, Yobo'ya ayıp etmiş olurum.

Aykut Kocaman Cristian'ın kendisi gidip izleyip almıştı. Orada oynadığı maçlarda onun iyi olabileceğini düşündü ve hala da düşünüyor. Bu nedenle bu sene onun üzerinde bir süre daha duracağını düşünüyorum. İyi olmadığının farkındadır ama iyi olsun diye uğraşmadım dememek için bence yerine başkasını düşünmedi.

Tabi bir de Alex durumu var. Çok büyük oyuncu, Fenerbahçe var oldukça hep akla gelen ilk isimlerden olacak Alex ama misyonunu artık yavaş yavaş tamamlıyor. Seneye Alex ile yollar ayrıldığında orta sahaya takviye yapılır diye düşünüyorum, Emre'nin yanına ve Alex üzerine kurulu sistem de değişmiş olur. Alex bir anda silinmeyecek bir oyuncu olduğundan ve Cristian'da ısrar etme düşüncesi olduğundan orta sahaya transfer olmadı.

Kazım ve Güiza kendilerine takım bulamazlarsa, ilerleyen günlerde takımın menfaatine olacak şekilde kararlar alabilirim demişti Aykut Kocaman ve bu 2 isim kulüpte kaldı. Gerçekten gönderilmek istenseler gelen teklifler bir şekilde kabul edilirdi ama yok fiyatına göndermek de istemiyorlar, o nedenle bu 2 oyuncu konusunda bekleyip göreceğiz, takıma girebilmek için çabalayacaklar mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Süper Adam Aldı Gerçekten Lugano ve Yobolu Defans ve Kalede de Volkan Eğer Bunlar Gol Yerse Bizim Yememiz Hayli Hayli Normal.

Gerçekten Taş Gibi Savunma Oldu.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu takım ligte 5. olsa da bişi demem başında Aykut Kocaman varken. Fakat Avrupa'dan Ağustos ayında elenmek de kolay hazmedilcek bişi değil. Umarım seneye Avrupa'da da iyi oyatır takımı Aykut hoca

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yobo çok iyi transfer.En büyük sıkıntılarımızdan biri olan defansın arkasına atılan toplar Yobo sayesinde bir nebze giderilebilir.Transferin bitimine 1 gün kala böyle bir transferin gerçekleşmesi çok güzel.Umarım istediğimiz faydayı alırız Yobo'dan.Hayırlı olsun.

Ayrıca Aykut Kocaman farkı ortaya çıktı yapılan transferlerle.Zaman verilirse Aykut Kocamanla güzel günler göreceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Güiza konusunda yarın gelişmeler olabilir. Bazı haberler okudum yabancı sitelerde.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri