Arda bu sene de gidemeyecek Avrupa'ya kendini gösterecek bir uluslararası platform yok. Euro 2012'den sonra gitmesi çok yüksek bir ihtimal.
Arda bu sene de gidemeyecek Avrupa'ya kendini gösterecek bir uluslararası platform yok. Euro 2012'den sonra gitmesi çok yüksek bir ihtimal.
11 düşük kalmış gerçekten.Jurado bile A.Madrid'den Schalke'ye 13 M Euro karşılığında transfer oldu.Ki Jurada öyle ahım şahım bir adam da değil.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
arda turan keşke gitseydi ama gelen teklifte keşke 15 milyon euro olsaydı.
insua, heinzeye benziyor oynayış tarzı olarak zeki biriyse onun kadar iyi olabilir ilerde.ama şu anda olgunlaşmamış bir futbolcu .insua fm 2007 de stoperdihatırlıyorum dün gibi.
misimoviç çok süper bir futbolcu ama takımın lideri kim olcak ben anlamadım şimdi.alex e benzetiyorum oyununu ,vizyonu çok iyi biri.
Arda KaLMaLı
-----------ufuk------------
sabri-neill-balta-insua
------cana----sarp----
-elano-misimovic-arda
----------baros-----------
Servet yerine Hakan Balta'nın oynayacağını düşünüyorum.
aynen bende düzelttım![]()
Rijkaard onayi verdiyse maalesef Baptista geliyor
Arda'ya çok iyi bir teklif gelmiş, 11 milyon Euro önemli bir para. Mesut bile yaptığı patlama sonrası 15 milyon Euro'ya transfer oldu, Arda'nın bu fiyata satılması gerek.
Baptista iyi futbolcu çift yönlü tipide çok rahat oynar gelsin
neden ? galatasarayli oldugu icinmi ?![]()
Para verilmez bence , Mesut Kaka sakatlanmasa 1 sene sonra bonservissiz gelecekti .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
arda'nin bu sezon satilmasi gerekliydi , cocugu bir sene daha ''zorla'' tutuyorlar , gittiginde cok gec olucak gibi bir his var icimde , umarim ben yanilirim
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sözleşmesinde son seneye girebilmesi için,gelecek yaz transfer döneminin de geçmesi lazım.O yüzden bu yorumları yapabilmek için,gelecek yaz transfer dönemini bekleyelim.O zaman da satılmazsa Arda,bu sefer istenilen paralar gelmeyebilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yüksek bir mebla çıkarmış olsaydınız gelirdi. Mesut gibi piyasası €30M olan bir adam sırf seneye serbest kalacak diye €15M ücrete Real Madrid'e transfer oldu. Ayrıca Ledesma Arjantin'li Arda Türk bu fark bile yeter. Avrupa'da piyasamız yok. Türkiye'de yetişmiş en kaliteli futbolcularımız Hakan Şükür pek oynuyamadı İnter'de. Tuncay'ın hali içler acısı. Emre'de tam bir performans gösteremedi Avrupa'da. Bir Tugay oynamış olmak için kendi Blackburn'da oynadı yıllarca. En iyi oyuncuların böyleyken ülkenin Avrupa ve Dünya futbolunda piyasası yokken kim alsınki senin oyuncunu. Arda'nın yeteneğinin yarısı olan bir Arjantin'li 10 kez transfer olmuştu.
Hamit'e konusunda Hmmm Hamit iyiymiş direk birkaç tane Türk alalım diyen klüp yoktur. Dediğin iki oyuncuda hiç bir Türk takımında oynadımı? Galatasaray Türk takımı. Altyapsını Türkiye'de alan futbolcu ile yabancı ülkede alan bir futbolcu çok farklıdır. Bizim ciğersiz dediğimiz Tuncay İngiltere'de maçın 20. dakikasından sonra yorulduğunu açıkladı.
Galatasaray, Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans gösterip Avrupa piyasası da olan Elano'yu dahi elden çıkaramazken, Arda'ya 11 milyon Euro'luk teklifi hangi mantıkla reddediyor, anlamış değilim. Bu tekliften iyisi Şam'da kayısı. Sat gitsin, Kewell-Misimovic-Elano'yu oynatırsın, forvette Baros, defansta da Neill ve Insua'yı oynatırsın, kontenjana da takılmazsın. Cana ve Pino kulübede beklerler.