Aslında Manchester City'de forma şansı bulamayan Michael Jonhson'un kiralanmasını isterdim. 22 yaşında İki yönlü bir oyuncu formunu tutturursa opsiyonunu kullanıp alabilirdik.
Aslında Manchester City'de forma şansı bulamayan Michael Jonhson'un kiralanmasını isterdim. 22 yaşında İki yönlü bir oyuncu formunu tutturursa opsiyonunu kullanıp alabilirdik.
bu gece ekmek yok sanırımsahuru yapan yatsın
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
şu saatte kavruk teniyle annan inseydi uçaktan tadından yenmezdi be .. huzurla uyurdum derin bi oh çekerdim![]()
http://www.milliyet.com.tr/prekazi-topa-tuttu-/spor/haberdetay/01.09.2010/1283581/default.htm
bu arada prekazi yede büyük ayıp yapmış adnan polat yönetimiPrekazi, Başkan Adnan Polat’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul’da telefonumuza bakmadı ” dedi.
Florya’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.
eski oyuncularının değerini onlara vefa göstermeyi ne yazıkki gerçekten bilmiyor gs yönetimi
almayacaktın bu adamı ne diye ayarttın adam klupten bonservisini alıp gelmiş,alacaklarını bırakıp
prekazi gibi bi efsanenin de kalbini kırıp gücendirmişsin, ayıp etmişsin.
ben tüm samimiyetimle söyleyim üzüldüm bu haberi okuyunca
Eğer doğruysa yakışa kalmamış gerçekten yazık.
bence arda satilmamali ayni sekilde elanoda kadroda tutulmali cok daha iyi olur galatasaray icin solda emre colak oynar sagda arda oynar forvet arkasi misimovic olur elanoda gecen sezonki gibi orta sahada oynar..
Transferi kapaattık heraLde..
Annan transferide yatmis Baptista'da
Prekazi'ye büyük ayıp etmişler hem hazır ihtiyacımız varken alsak ya Jovanovic'i hemde bedava daha ne![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray’da transfer hareketliliği son günlere girilirken tam manasıyla tavan yapınca ortaya zaman zaman hayli enteresan durumlar da çıkmıyor değil... Buna son örnek Jovanoviç cephesinde gelişti. Sarı-Kırmızılı ekibin efsane oyuncuları arasında yer alan Prekazi, Sırp futbolcuyu yönetimin bilgisi dahilinde Türkiye’ye getirdiğini belirtirken, kulüpten ise bunun tam tersi yönünde açıklamalar yapıldı. Prekazi ve beraberindeki oyuncunun, Adnan Sezgin ile uçakta tesadüfen karşılaştığı iddia edilirken, Galatasaray’ın resmi internet sitesinden de bir açıklama yapıldı. ‘Zorunlu açıklama’ başlığı taşıyan bilgi mesajında şu ifadeler kullanıldı: İnternet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Sonra ne değişti?
Galatasaray’ın kurmayları taraftarlarına bu önemli göndermeyi yaptıktan çok kısa bir süre sonra yaşananlar ise oldukça garipti. Sarı-Kırmızılılar’ın, “İlgimiz yok” dediği Jovanoviç, Galatasaray için detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Ve bu gelişmenin ardından akıllara şu soru geldi; o kadar kısa sürede ne değişti?
Fanatik
Keşke Aziz Yıldırım alsa, hiç değil boşa gelmemiş olurdu![]()
Öyle bir şey yoktur yahu.İnanmadım açıkcası bu habere.
Eğer doğruysa yazık yahu Jovanovic'e.Yönetim vefasızlıklarına bir vefasızlık daha ekler olur biter![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yazık, doğruysa eğer bir efsaneyi daha küstürdük.
bu transfer döneminin kim ne derse desin geç de olsa en akıllıca transferlerini ve en az yıllık ücretlerle kapatan takımı galatasaray oldu.o yüzden transfer dönemini en verimli geçiren takım galatasaraydır diyebiliriz.gelelim transferlere.
benim en eleştirdiğim nokta her yıl takıma 6*7 oyuncu gelip bir o kadarının takmdan gitmesi.bu böyle olmamalı.istikrar olmalı takımda herşeyden önce.kadro oturmuş olmalı,oyuncular birbirine alışmış olmalı,her yl yeni gelen bir oyuncu bir adaptasyon sıkıntısı çeker,bunu aşmanı ilk yolu da hazır bir takıma gelmesidir.yeni gelen bir oyuncu bunu ancak böyle aşabilir.
transferleri değerlendirmeye misimoviçle başlayalım.bundesliga tecrübesi var,yıllarını vermiş bu lige.ama bundesliga ligi bizim ligimiz kadar sert değil.fakat bundesligadan gelen oyuncular bizim liginde uyum sorununu kolay aşabilmişlerdir(lincoln haricinde).misimoviçe yöneltilen eleştirilerin ilk başında koşmaması,mücadele etmemesi-alex'te-olduğu gibi.ben barcelona maçlarını izlerken messi de koşmuyor,ya da cristiano ronaldo veya mesut özil de saha içinde koşmuyor.bu tip oyuncular nerde duracağını,nereye koşacağını,ne yapacağını bilen oyuncular,bu yüzden dünya'da parmakla sayılıyorlar.saha içi dsiplininden kopmadıkları sürece defansif anlamda takımlarına bir zarar vermezler.o yüzden misimoviç transferi dört dörtlük bir transferdir diyebiliriz.çünkü baros'a milimetrelik pasları verebilir,takım içinde 2.golcü olabilir en önemlisi takımı yeniden diriltilebilir.şut,frikik,pas,gol herşey var bu adamda.kaprisli değil,gece hayatı yok,aile babası.sahai çinde lider,sorumluluk alabiliyor.
gelelim ikinci transfer olan emiliano insua'ya.galatasaray genç yabancı transferlerinde temkinli davranıp satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı tercih ediyor.bence de çok akıllıca,yabancı bir oyuncu türk futboluna uyum sağlayamayabilir ve de verdiğiniz paralar çöpe gider.o yüzden hem yeteneğiyle ve de hücuma verdiği katkıylı da sayarsak iyi bir transfer.performansını iyi tutabilmesi için ardayla gerekli uyumu sağlaması şart.
şimdilik bu kadar,diğer transfleri akşama değerlendireceğim.
mücadeleciden kastın ne?essieni kastediyorsan ondan bir tane var kardeşim.dünyada bir tane üretmişler ondan.elanodan başka kim türkiye'ye gelir.aklı selim şeyler söyleyin.fitil oluyorum şu elano gitsin diyenlere.sanki fabregas,essien gelecek takıma da istemiyorlar.biz inamotoları gçrdük be kardeşim.
ne yani elano'dan daha mücadeleci bir adam gelemez mi türkiye'ye ?
kusura bakma söylediklerinden bu çıkıyor.
çok saçma di mi? bence de.
ledesma geliyordu 5,5-6 milyon avro civarında bi fiyata . ledesma çift yönlü bir adamdı işte. temposu çalışkanlığı elano'dan çok daha yüksek bir adam. üstelik elano'ya teklif edilen 9-10 milyon euroların altında bir rakama.
tabi yönetimin beceriksizliğinden olmadı bu transferler. bize de misimovic'li elano'lu orta sahayla kafaları dağlara taşlara vurmak kalıyor. zira savunma yönünden çok zayıf bir orta üçlü oluyor o vakit...
Galatasaray son dakika calismalari yapiyor , bir bomba patlarsa kimse sasirmasin ama kesin degil henuz !
Takıma gelmek isteyen bonservissiz + prekazi'nin önerdiği ; bana kalırsa hala problemli ve fazla alternatifi olmayan bi bölge olan orta sahanın ortasında oynayan ucuz bi adam var ve hala almıyoruz . inanılır gibi değil . kaldı ki ihtiyacın olmasa bile sadece prekazi için bile alınabilir bu adam . ama ihtiyaç da var . şaka gibi .
yönetim prekazi'ye yaptığıyla iyice gözümden düşmüştür (eğer doğruysa) .
annan gelirse nefis olur ama yapamaz bu yönetim öyle bi kabiliyet yok çünkü ortasaha acaip kötü şuan geçen seneden ne farkı varki??Geçen sene de bi ileri vardı bi geri vardı bu sene de öyle.Hiç çift yönlü bi oyuncu yoktu..Geçen senenin yarasına çerre bulunumadı..Daha doğrusu yönetim onu akıl edemedi galiba...
bak işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum. yani iş işten geçtikten sonra ne manası var bu transferin, anlık bir tatmin dışında? geçen sene ayrı bir fiyasko, elano vardı yine o orta sahada, savunma ağırlıklı olduğu falan da yoktu, kimse bi tarafını kaldırıp mücadele etmiyordu.
yarım saat kaldı...
Son 22 dk.![]()
17.30 bitiyor galiba.Daha 51 dakika var![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?