olabilir bence grosso transferi![]()
olabilir bence grosso transferi![]()
Cok kaliteli transfer olur gerceklesirse
Saidou, Sivasspor'a gitmiş
tribundergi Son Dakika Transferleri: Saidou Sivasspor'da, Yasin
Çakmak Denizlispor'da
14 minutes ago via TweetDeck
Screw you guys, I'm goin' home
Grosso isi ne oldu?
Grosso bu takıma sınıf atlatır.Sol bek için alınabilecek en iyi isimlerden birisi.Son durum nedir bilmiyorum ama yattı herhalde 15 dakika kaldı transferin bitmesine![]()
Wikipedia'da şu yazıyor ama yalanda olabilir tabiki...
Fabio Grosso (d. 28 Kasım 1977) İtalyan futbolcu. Geçen sezon Palermo takımının formasını giyen Grosso şu an Türkiyenin köklü takımlarından Kayserispor SK'nın formasını giymektedir.
En son 2006'da Palermo formasını giymişti. Umarım Kayseri elini çabuk tutup bu işi bitirir.
Kayserispor'un Shota ile birlikte iyi bir kadro kurduğunu düşünüyorum. Özellikle Zalayeta'yı almak çok iyi oldu Kayseri için,Makukula'yı aratmayacaktır bence.
Grossodan pek ümitli değildim zaten solbeke gençlerle idare ederiz artık
Devre arası için Emir Kujoviçle anlaşmışız forevete iyi bir alternatif olur uamrım emirin fm prfilini koyabilecek olan varmı acaba?
Fatih Tekke ile adımız sıkça anılıyor umarım gerçekleşir bu transfer tecrübesiyle çok katkısı olur
Bende Fatih Tekke'nin Kayserispor'a gidebileceğini düşünüyorum. Zaten çok faydalı da olur Kayseri'ye,çok kaliteli bir oyuncu Fatih Tekke...
Teşekkürler kardeş oyundakine göre daha bitirici bir forvetse iyi bir pivot olabilir gibi
Kayseriden açıklama:Tekke ile ilgilenmiyoruz.
kezman boşta keşke ilgilense kayserispor.
orta sahaya alternatif isimler lazım bizde mehemt eren her zaman aynı performansı gösteremiyor ali bilgin yetersiz ömer şişmanoğlu henüz 11 oyuncusu değil gibi 2 tane kanat oyuncusu alsak rahat ederiz zalayeta ve troisi ikinci yarı takıma dönüyor zaten kujoviçte var ömerde bence forvette daha etkili oyunuyor sıkıntı yaşamayız ilerde bu arada forvet konsuunda boydla görüşmele tekrara başlandığı yazılıyor yerel gazetelerde boyd middlesbroughta mutsuzmuş
Eren yine sezonu kapamış kayserinin 1-2 transfere ihtiyacı var devre arası
PSVden Nordin Amrabat ile anlaşamaya çok az kalmış sanırım çok iyi bir genç olduğu söyleniyor kanatlarda oynuyor ayrıca Polonyalı Kamil Grosicki ielde anlaşılmış sanırım ama ikisimi alınacak yoksa birimi tam bilemiyorum
Amrabat mı Eğer Gelirse Uçurur Kayseriyi
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nordin Amrabat transferinin bittiği söyleniyor hollanda basınındada geçiyormuş ismimiz
Amrabat çok çok iyi bir oyuncu bence, çok da seviyorum.
Gelirse mükemmel transfer olur.
Hollanda basinindaki son haberlere gore PSV 1.5 milyon istemisti Kayseri 1.2 onermisti, bu da birkac gun evvel. VVV'de ciddi patlama yapmis, ama PSV'de cok cok yetersiz kalmis bir oyuncudur. Tipik hizli acik oyuncusu, top teknigi fazla yoktur, tercih hatalari da vardir, ama defansin arkasian kolay sarkar ve cok cok hizli bir sag kanat oyuncusu. Holosko'nun 1-2 gomlek alti gibi birsey.
Amrabat süper transfer olur valla, yürü be Kayseri kim tutar seni![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Amrabataın sitesinde de birçok haber var bizimle ilgili ama anlamıyorum flemenkçe sanırım
http://www.amrabat.com/
Enteresan birseyler yazmiyor, Kayseri istiyormus vs. Kayseri 1.25 teklif etmis PSV 1.5 milyon istemis, Almanya'dan 2 kulup istemis ama kiralik olarak sadece. Bu arada super, muhtesem falan diyenler acaba kac mac 90 dakika izledi bunu cidden merak ediyorum.
Nordin Amrabat Kayserispor'da - http://bit.ly/hboGNj
tribundergi
Müthiş transfer, hayırlı olsun..
internette hicbir vidyo yok oyuncuyla ilgilikapali kutu bakalim tutacakmi..