1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Kondisyon

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Question Kondisyon

biraz gereksiz bi konu olcak ama kondisyon ne demek oyuncular için ne önemi var çıkartamadım maça başlıyorum hepsinin kondisyonu %98 falan maç bitişinde %75 falan biri bunu bana açıklayabilirmi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

kondüsyon adamın gücü gibi bişey yani yüzde yüz se güçlü yüzde 60-70 se yorgun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

yada kısaca özeliklerinin kaçta kaçını kullanabiliyor

kondüsyon adamın durumunu gosterir. 60 dan asagı ıste oynatmanı tavsıye etmem 70-80 yorgun olur 90-100 süper tam kıvamında

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ben 90 dan aşasını oynatmıyorum.

90ın altındaysa ilk 11e alma, eğer maç sırasında 60ın altına düşen biri olursa çıkar oyundan. eğerki maç sırasında bir iki kişinin kondisyonu 70in altına düşerse onları çıkar

kondüsyon adamın durumu(sağlık bakımından)%100 se tam kapasite oynar.(sağlıklı bi şekilde)kondüsyon düşdükçe sakatlanma oranı artar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyuncuların kondisyonları maçlarda çok düşmesinin sebebi bir oyuncun maçlarda fazla oynamamışsa zaten hemen kondisyon düşer bi de antreman programı ağırsa oyuncunun kondisyonu normalden fazla düşüyo anlamadığım bazı maçlarda takımın hepsinin kondisyon yerlerde kaleci bile maçbittiğinde 75 ile bitiriyo ben bunu anlamadım maç çok mu zorlu ki tüm takımın düşüyo

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    oyuncuların kondisyonları maçlarda çok düşmesinin sebebi bir oyuncun maçlarda fazla oynamamışsa zaten hemen kondisyon düşer bi de antreman programı ağırsa oyuncunun kondisyonu normalden fazla düşüyo anlamadığım bazı maçlarda takımın hepsinin kondisyon yerlerde kaleci bile maçbittiğinde 75 ile bitiriyo ben bunu anlamadım maç çok mu zorlu ki tüm takımın düşüyo
    bende mondi 5 e düşmüştü 15 le bitirdi

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Quote Originally Posted by barcelos
    ben 90 dan aşasını oynatmıyorum.
    Zaten 90 ın Altında Olunca Adamın Yorgun Olduğu Orada Genellikle YAZIYOR

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya bende de yusuf şimşek 50 lere düşüyo ama hala süper oynuyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeZa_06
    bende mondi 5 e düşmüştü 15 le bitirdi
    nolmuş öyle mondi ye maçtan sonra hastaneye kaldırsaydılar bari

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

benim 1 e düşmüştü 1 kişi

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

saolun cevablarınız için teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

O oyuncunun yorgunluğu ile ilgili 60 70 lerde ise koşamaz yavaş kalır sık çalım yer şut atamaz dermanı kalmaz yani...

Quote Originally Posted by aberkay37
    benim 1 e düşmüştü 1 kişi
    yok canım daha neler !!!

ben 90 dan aşaısını kesinlikle oynatmam.maç içerisinde de 73 e indii an çıkarırım sakatlanma riski olduğu için.

oyuncu profilinde saglik_dayaniklilik gibi fiziksel ozellikler kondusyonu belirliyo.Dusukse koşamaz ve sakatlanma gibi şeyler olur.ben bu tip fiziksel ozellikleri kotu oyuncular almiyom valla..cunku bi keresinde sırf fiziksel ozellikleri kotu olan adamlar almiştim ustelik mis gibi adamlardi ama yorulduklari için bi turlu basari alamiyodum.Ondan sonra fiziksel ozellikleri ii olan adamlar aldm bunlarin yerine takimi costurdum...

kondıksıyonlarını yukarılarda tutman ve maçlara hazır halde cıkmaları ıcın iyi bir antreman programı kullanmalısın. multimedya bölumunde güzel antreman programları var.

Mesaj Yetkileri