1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    G.Gönül ne alaka dostum, dövmeyle ne ilgisi var? Fenerbahçeli bir futbolcu Gökhan.

Dediğin doğru. Tümer de "Beşiktaş dışında hiçbir takımda oynamam." demişti. Yine Baliç "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem" demişti. Örnekler çoğaltılabilir. Futbolculuk profesyonel bir iş, parayı burdan kazanıyor, o yüzden duygulardan öte mantık önplandadır her zaman.
    Habercilere yakalanmış ayağındaki kartal dövmesiyle Gerçi sende haklısın aslında kendisi bir açıklama yapmamış Beşiktaşlı olduğum için falan diye ama insan düşünüyor tabi öyle mi acaba diye
    Neyse demek istediğim eğer öyleyse bile Gökhan doğru olanı yapıp birşey dememiş.Profesyonel sonuçta,öyle de olunmalı.

Gökhan Gönül'ün bizim için hangi takımlı olduğunun önemi yok,çıkıp da en kral Fenerbahçeliden bile daha iyi sahada mücadele ediyor,bu bizim için onu en iyi Fenerbahçeli yapıyor zaten.

(Kendi adıma konuşuyorum - ama bütün Fenerbahçeliler aynı şeyi düşünüyor biliyorum )

Bu konuda da futbolcuların hangi takımlı olduğuna pek takılmamak lazım bence.Sahada ekmeğini yediği takım için gerekli mücadelesini ortaya koyuyorsa pek bir önemi yok.

Mesaj Yetkileri