1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Manisaspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hakan Kutlu'nun elinde Pelé olsa yedek başlar ,Maradona olsa 18'e giremez .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Manisa Dica ile yollarını ayırdı!

Süper Lig ekiplerinden Manisaspor oyuncusu Dica ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

Manisa Dica ile yollarını ayırdı Manisaspor sezon başında İtalya Serie A takımlarından Catania'dan 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı orta saha oyuncusu Constantin Nicolae Dica'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Selami Delan, Dica'ya Manisaspor'a olan katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Kenan Yaralı da, Tarık Almış Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında transfer ettikler Romanya Mili Takımı oyuncusu Dica'nın takıma uyum sağlayamadığını ifade etti.

Bu nedenle Dica'nın motivasyonun kaybettiğini kaydeden Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Dica'dan gerekli olan verimi zaten teknik direktörümüz bulmuş olsa değerlendirirdi. Bir tek Sivasspor ile oynanan kupa maçında etkili oldu ve Manisaspor'un gruplara kalmasında katkı sağladı. Ama demek ki yeterli değilmiş. Ondan daha değerli oyuncularımız varmış. O yüzden biz karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik ve yollarımızı ayırdık. Kiralıktı zaten kendisi. Yıl sonunda da satış opsiyonu vardı. Bunların hiçbirini kullanmadan karşılıklı olarak feshettik. Dica ve biz karşılıklı olarak ücreti konusunda fedakarlık ettik. Zaten maç başına alacağı paralarını istemedi. Kulübe de bir yükü olmadan ayrılmış oldu.''

14 Aralık 2010 Salı - 17:12
    Sporx.com ve AA
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Alah kahretsin. Birde utanmadan maçlarda yetersizdi. Maçlarda oynatmadan nasıl yetersiz oluyor. Antremanların, hazırlık kampının yıldızıdı oyuncu hiç oynatmadılar. Bir Konya maçında 10 dakika şans buldu takımı coşturdu. Bizim kupaya girmemizi sağladı. Hikmet Hoca'nın bu adamı önceden tanımadığıma bahse girerim.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Dica FM 2008'de favori adamımdı,her gittiğim düşük kalibredeki takıma alırdım onu.Çok teknik bir oyuncu,Manisaspor güzel bir transfer yaptı.
    Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    İnşallah Dica gelir. Çok severdim kendisini bir Real Madrid maçında izlemiştim kendisini golde atmıştı o maçta. Ama Real 5 sallamıştı o ayrı birşey. Ama çok beğenmiştim fakat sonra takip edemedim çünkü adını unutmuştum.
    Ah be bu laflarıda ağzımıza tıktınız ya yazıklar olsun size Manisaspor Yönetimi.

Mesaj Yetkileri