O ne be ! ?![]()
O ne be ! ?![]()
Cesar olmak vardı
4at ne oluyor onuda açıklasan![]()
o çok basitime gitti![]()
E21 Avrupa 21 yaş altı şampiyonası ama 4at'yi anlamadım.
4lü Anglosaksonlar Turnuvasıl O![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
işte beklenen cevap buydu abi teşekkürler![]()
O nasıl isim![]()
Biraz Angut İsim EvetAma Tarih İşte Adamlar Geçmişlerine Bağlı
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
4Lü Saksafonlar Turnuvası![]()
DejavuGençlerbirliği ile bu sezonki 4. karşılaşmam ve 4. beraberliğim oldu. Gollerin uzatmalarda gelmesi de suyunu çıkardı.
http://img69.imageshack.us/f/tactic.gif/ hehe yabancı forumda bulduğum bi taktik ve kadro çok ilginç geldi![]()
o ne be be
![]()
Ronaldo hücumcu sağ bek, messi hücumcu sol bek, higuain sol açık![]()
Yediğinin 2 katını attığı garanti![]()
Kadro yu bilmem de o taktiği ben kullandım çatır çatır işliyor![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ben de yaptım öyle ama hiç bi zaman beklerim ronaldo ve messi olmadı![]()
Az önce çok ilginç bir transfer sonuçlandı.İlk kez başıma geldi böyle bir durum ve ben hala olayı kavrayabilmiş değilim.Gitti 24M$.
Inter ile Coutinho'ya karşılık; Geromel+Scholl(Vasat bir regen)+4.1M$ karşılığında anlaşmaya vardık.Coutinho'yu alırken 8M$ gibi bir değeri vardı.Geromel'in de 11M$ civarı.Transfer sonuçlandı birde baktım ki Geromel'i Inter'e satışımdan sözleşmesi gereği %20'lik payı olan 24M$'ı eski klübü Köln'e ödemişim!Hiçbir durumda %20si 24M$ (yani benim Geromel'i Inter'e 120M$'a satmışım gibi değerlendiriyor) olan bir transfer değeri çıkmıyor ortaya, çıkamaz.Ben hala olayın şokundayım.Oyun resmen tokatladı bizi.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Tam anlamadım ama ikinci resimde "Köln have been given" diyor. Yani given vermek değil mi? Sana gelmiş olmasın para? Saçma bir düşünce oldu ama.
Kölne verildi demek o,gerçekten gitmiş paran oyun hatası büyük ihtimal
15 dakika arayla biri hazırlık, diğeri UEFA eleme maçı olmak üzere iki maç yaptım ve ikisini de kazandım.10.3'te oynuyorum ve hazırlık maçlarını yardımcı teknik adam ayarlıyor ama güzel ayarlamış doğrusu.
Hazırlık maçı bitti ileri dedim hemen diğer maça geçti noluyoruz dedim başta ama sonra maçı yaptım. Hatta Aykut'u forvete almıştı oyun.
![]()