takımları tek tek incelemeye basladım antalyadan başladım
bir tek eksiği var 3. kaleci Sammy NDJOCK u eklememişsin onu eklersen sevinirim başka bir ekiği yok bana göre...
Sırada ankaragücü var onuda inceleyince yorumlarımı bıldıreceğim
Ankaragücü takımında :
muhemmet hanifi yi katmamıssın kadroya hala ankarasporda
abdullah keseroğlu ankaraspordakı o da ankara gücünde
safa erkan o da ankaragücünde suan ankarasporda gözüküyor...
Başka eksik yok...
Bucaspor takımında :
koray çölgecen bucasporda ama hala ankara gücünde gözüküyor
Berkay samancı şuanda boşta gözüküyor oda bucasporda
Fatih özçelik var 17 yasında ortasağ oyuncusu oyunda gözükmüyor
aydın karabulut nerde bucasporun resmı sıtesınde ve transfermarkette gözükmüyor ve tff nın sıtesınde bjk de gözüküyor hala
ligde ödül alınmıyor bakarsan sevinirim
emeğine sağlık kanka ben simdi dataya bır gıreyım güzelce kafa göre a dan z ye düsenlıyım oynuyacağım sekılde ca ve pa ıle oynamam zaten sevmıyorum yaptığım değişikleri takım takım yayınlarım ankaragücünden başlıyacağım ....
Emeğine sağlık Adamım İşçi Emekçi Erhan
Ellerine sağlık, müthiş çalışma..
Ankaragücü araştırmam bitti bir çok siteden yararlanarak orjinal takım a yaklaştım sanırım...
rigobert kankının yamasına ilave edilen özellikler
Ankaragücü:ümit özatın yardımcılığına levent şahin sözleşme bitişi : 31.05.2011
muhemmet hanifi yoldaş ankaraspordan a.gücüne
abdullah keseroğlu ankaraspordan a.gücüne
safa erkan ankaraspordan a.gücüne
Tita vittek ve metin akanın ca ve pa larında düzenleme yapılmıştır
Dünya kupasında gösterdiği başarı vittekin pa sında artısa gidilmiştir.Turgut şahinin bile
pa sı ondan yüksekti halbuki iki oyuncu kıyaslanamaz bıle..
Tita nın formu ile süper ligin kaliteli oyuncularından
Metin akanda hırslı bır oyuncu ama her sene second ve bank asya yıldızı olarak cıkıyor pa sı
Jeremi rothen p.s.g ye geri gönderilmiştir.Kirası bitmiştir.
Barbaros barut suan boşta olduğu için serbest bırakılmıştır.
suat baş - murat yılmaz - mert erdoğan - kaan kanak - uğur demirkol serbest bırakıldı.
Ankaragücü takımının araştırması bu kadar şimdilik fazla oynamaya da gerek yok..
Kanka sen de düzeltebilirsin bunları
tamam oynuyacak arkadaslara kaldı isteyınce yapabılırler zaten ısteyenler ama abartmadan
kardeşim eline sağlık inceledim bende yamanı ufak tefek eksiklikler var ama o kadar onemli degil editorden indirenler bile duzeltebilir cok guzel bi yama olmus en önemliside 3.lig oynanabiliyo bi kaç tane gözden kacan transfer soylemek istiorum biri emilio nsue sociedad da kiralık gozukuyo ama o mallorcaya dondu sami khedira real madride gitti sol campbell newcastle a gitti şimdilik gorduklerim bunlar daha olursa ben soylemeye devam ederim yanlıs anlama ben yamanın herkes için iyi olması gerektiğini düşündüğüm için soyluyorum.
Tam olarak aradığım şeydi, teşekkürler.
Flood için özür dileyerek bildiriyorum, kiralık alınan oyuncuların agreed price'ları genel olarak yanlış. Örneğin İbrahimoviç'in 24 milyon euro aslında, ama güncellemede 90 gözüküyor veya Giovinco, güncellemede 21 milyon euro, ancak gerçekte 3 milyon euroya yarısını alma hakları var. Yani, muhtemelen bunların hepsini yapmak zor olurdu, ama yine de bildireyim. Güzel olmuş ama yine de, tebrikler.
çok başarılı bi çalışma teşekkürler
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
tşkrler emeğin için ellerine sağlık...
eline sağlık güzel olmuş fakat tek bendemi oldu anlamadım ama yabancı sayısı sınırsız bende.
Benim anlamadigim, baska bir transfer yamasi indirdim ordaki degisiklikler sayisi baya vardi, ama bu yamada neden sadece 5000 kusurde ? sadece Turkiye icinmi bu update?
Not: Bende yeni farkettim, yabanci sinirlamasi yok galiba.
Last edited by cimboom : 03.Eylül.2010 at 16:42
kardeş sen bunu v.2 nin üstüne yapmamışsın http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=90415 bu arkadaşın yaptığının üstünde çalışmışsın galiba???
Bazı ufak detaylar gözden kaçmış olabilir.Sonuçta tek başıma ve kısıtlı imkanlarla yapmış olduğum çalışma.Bu eksiklikler burdan bildirildiğinde kesinlikle düzeltilcektir.Bilgiler için Teşekkürler
Önemli değil Kardeşim.
Hayır.Türkiye Ligi diğerlerine göre daha detaylı ancak diğer Liglerin takımlarının transferleride güncellemede var.Ama daha öncede dediğim gibi.Sonuçta Tek kişilik bir çalışma.Hata bulmaya niyetlendikten sonra 1.000 tane hata bulunabilir.Ben bu kadarını yapabiliyorum.Gerekenleride yaptığıma inanıyorum.Transferlerde eksiklikler olabilir.Bunları bildirirseniz düzenlemeye çalışacağım.
Şu anda Database Changes 5900 civarında.Son değişikliklerle 6000'i geçecektir.
Sadece TFF 2.Lig ve 3.Lig'de yardım aldım.Yardım alma sebebimde Oyuna kurulurken Türkiye Liginde Hata vermesi.Geriye kalan tüm Güncellemeler bana aittir
Tamam orasına eywallahda ödül alınmıyo ligde bide geçmiş silinmiş rekorlar falan !!!!
Eskişehirsporda Ruben Pulido diye bir transfer yok . Reşad Ferhat Sadıqov transfer edilmiştir.