en kıl olduğum şeylerden biri izl izleniyo olan oyuncu 5 ay izleniyo sen bi teklif yap hemen 3 4 katını veriyolar sanki beni bekliyolar
en kıl olduğum şeylerden biri izl izleniyo olan oyuncu 5 ay izleniyo sen bi teklif yap hemen 3 4 katını veriyolar sanki beni bekliyolar
doğru diyon bide ben bi adamın kontratını bekliyorum 6 ay kalsın diye 5 ay tek ben talibim ne zaman adamın kontrat bitimine 1 ay kalıyor ya kontrat yeniliyor ya başka takım talip oluyor ona gidiyor mesela fm 2006 da Ballack 5 ay peşinden koştum almak için hep reddediyor 1 ay kala vazgeçtim ve bıraktım başka adamlar çıkmıştı o sıra adam 800 binmi 600 binmi ne alıyor aynen öneriyorum aldığını reddediyor transfer sezonunu beklicekmiş sonra ne oldu ballack 300 yada 400 bine(kontratının yarısına) klüpte kaldı.
oyunun mantığı o genie scouta bak o diğerlerinin teklif ettiğinin klübün satış fiyatı olduğunu görürsün.ben bi adama 60 m verdim alamadım sonra oyuncu transfer listesine konulmak istediğini söyledi değerinde sattılar(ben rival team olduğumdan alamadım)
yaa bu oyunda önerme yapacaksın ki anca gelsinler ite kaka döve döve satçaz yani yada alcaz.
ama benim dediğim bunlardan da dışarıdaydı ben free olanların neden hala izlendiğini çözemiyorum neyini izliyorlar ben söylim onlara ca 81 pa 136 iyi bir transfer yaşı da genç sizin için iyi ama beni kesmez ondan şutladım derim yani bunu bana sorsalar ama free kalıyor ben sinir oluyorum hani takım oluştursam ufak bir takım bu tarz düşük oyuncuları alırım çok var zira ama değerli olanı yok.ki olanların çoğunu da ben postaladım zaten.
playerayAyrıca 25 oyuncunuz izleniyorsa en fazla 5 tanesine teklif geliyor
teklif gelse iyi redddedicem ama gelmiyor devamlı izl diyor oyuncunun huzurunu kaçırıyorlar defolun da diyemiyoruz izleyenin takımı(m.city)nın tüm adamlarını shortliste alıyorum tık yok bende kontrat yeniledim bazı oyuncuların durumlarını takip edicem.