1 ile 30 arası toplam 177 sonuç

Konu: RiG0BeRT 2010-2011 v.3 Final Güncelleştirme Paketi

Hybrid View

Eskişehirsporda Ruben Pulido diye bir transfer yok . Reşad Ferhat Sadıqov transfer edilmiştir.

Quote Originally Posted by tr26 View Post
    Eskişehirsporda Ruben Pulido diye bir transfer yok . Reşad Ferhat Sadıqov transfer edilmiştir.
    Birde yazmayı unutmuşum Bruno Bertucci beğenilmeyerek corinthians a geri gönderildi. Birde eline sağlık çok güzel olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by erdal12 View Post
    Tamam orasına eywallahda ödül alınmıyo ligde bide geçmiş silinmiş rekorlar falan !!!!
    Lig Sonu Primleri var.6+2+2 yapmak için Türkiye Ligini Silip baştan kurmam gerekti.Bende öyle yaptım.Kalan özellikleride elimden geldiğince eski düzene getirmeye çalıştım.Zaten Hepsini kusursuz yapsaydım SiGames'te çalışıyor olurdum Benim yapabileceğim bu kadardır.Görülen hatalarıda burdan bildirildiğinde düzeltmeye çalışıyorum.Ama beğenmiyorsanız kendi güncellemesini yapabilirsiniz.Oda kusursuz olmayacaktır bu bir gerçek
    Eskişehirle anlaşamamış Asteras Tripolisdeymiş.Düzelticek.
    Birde yazmayı unutmuşum Bruno Bertucci beğenilmeyerek corinthians a geri gönderildi. Birde eline sağlık çok güzel olmuş.
    Ben Eskişehirde biliyorum.Araştırıp gerekli düzenleme yapılcak.

Mesaj Yetkileri