Ünlü hoca başarılı olacak diye bir kaide olduğunu zannetmiyorum. Ünlü birinden ziyade başarılı olabilecek birinin gelmesini yeğlerim.* Şu anda 6 yabancı hocayla birden görüşüyorum. Önümüzdeki hafta hoca konusu netlik kazanacak. Ünlü biri olacak.
Ne bu şimdi? 1 ay önce sizin resmi siteniz değil miydi "Görüşmüyoruz,görüşmedik" naraları atan?* Sol Campbel ve Roberto Carlos'la görüştük. Kararı yeni hocamız verecek.
Rahat olunuz sayın Yıldırım. O da size asla gelmez zaten.* Fenerbahçe'nin başına, Galatasaray'ın eski hocası Fatih Terim asla gelemez.
Ah şu prensipleri bir de diğer kulüp yöneticilerine kabul ettirebilseniz...Hem Fenerbahçe hem de siz yarar görürsünüz.Kabul ettirilemiyorsa da genel prensiplere uymak adettendir.* Ben asla yumuşak ve relaks biri olamam! Ben prensiplerimle yaşarım.
Bu seneki gibi bir ligi birdaha yaşar mıyız bilinmez ama her acının telafisi vardır. Önemli olan adımları doğru atmak.* Şampiyonluğun kaçtığı gece yaşadığımız hüznün telafisi mutlaka olacak.
İstikrar sayın Yıldırım istikrar...Ben konuşursam Daum çok zor durumda kalır. Onun "Komisyoncu" manşetlerini ben durdurdum.

Alıntılı Yanıtla