Ünlü hoca başarılı olacak diye bir kaide olduğunu zannetmiyorum. Ünlü birinden ziyade başarılı olabilecek birinin gelmesini yeğlerim.
hiç bir Teknik Drektörün mutlaka bu sene başarılı olur diye bir garantisi yok. Bir td nasıl ünlü olmuştur yaşadığı başarılarla, geliştirdiği oyun tarzıyla, taktiğiyle doğal olarak böyle önemli bir yılda eskiden yapılan hatalar yapılmayacaktır. O yüzden son derece mantıklı bir yaklaşım (Lorant için başarıya aç ünlü değil denmişti sonuç ortada)

Ne bu şimdi? 1 ay önce sizin resmi siteniz değil miydi "Görüşmüyoruz,görüşmedik" naraları atan?
Sol Campbell ile yalanlanan haber tam olarak bu değildi Selmancım o sıra gazetelerde yazan haberler "Bu hafta istanbula gelicek imzayı atıcak" yönündeydi. bu yazanlar yalanlandı ama açık açık campbell ile görüşmedik denmedi

Ben konuşursam Daum çok zor durumda kalır. Onun "Komisyoncu" manşetlerini ben durdurdum.
Başkanın orada söylediği bir şeyi atlamışsın şampiyonluk kaçsa bile ben Daum ile devam etmeyi düşünüyordum ama daum kendisi istemedi demiş. Birde Daum'un o saçma sapan laflarına birinin cevap vermesi gerekliydi 3 sene boyunca para kazandığın saygı duyulduğun bir yerden ayrılıp böyle konuşursan tepki çekmen gayet normaldir.