Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

35 77.78%
  • Belçika kazanır

5 11.11%
  • Berabere biter

5 11.11%
Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 412 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika | Euro2012 Eleme Grup A

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

İdealdir.

Kazım yerine, Halil'de olabilir. Oldukça atletik ve hızlı bir kadro tercih etmek zorundayız. Genç ve dinamik bir takım var karşımızda.

Ömer Erdoğan'ın yerine bir başkası düşünülmeli...İbrahim Toraman olabilir mesela...Çabukluk önemli Servet ve Ömer çok ağır kalıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

12 dev adamın iade-i ziyarette bulunması gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çarşamba maç var mümkün değil

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Fizik olarak bizim üstümüzde bir takım olduğu kesin .Ama bizden daha yavaşlar(Van buyten Fellaini Kompany gibi) . Bizde hızlı oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkarak onların bu yavaşlığından yararlanabiliriz .Akıllı kadro ve akıllı oyunla bu maçı alacağız ben inanıyorum takıma .

Dirençli Bir Belçika Ortasahası Olacağına Göre Bizim Takımda En Az Onlar Kadar Ortasahada Dirençli Olmak Zorunda. Ortasahadaki Üstünlüğümüzü Ele Geçirirsek Bu Maçı Rahat Alırız Bence. Çünkü Belçikanın Ortasahasındaki 3lü Kilitlememiz Şart Aynı Zamanda Hazard'a da Ek Önlem Almamız Lazım Gerçi Onun Bölgesinde Oynarsa Hamit Tecrübesi ve Zekasıyla Hazard'ı Oynatmaz Bile.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sercan yerine baskasini dusunmeli bence forvet icin.
    Tuncay da pek basarili degildi o bolgede.
    Belki Halil Altintop denenebilir. Mevlut kadroda olsaydi ilk tercihim olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Halil Altıntop Denenmeli ya da Colin Kazım'da forvet oynayabilir...2 sinden biri aman Nihat olmasın da...

Kazım Forvet Olursa İntihar Olur Yahu Tam Kazmalık Bu Maç Aslında Tam Tek Forvetlik Maç Ama Kadroda Tek Forvet Oynayacak Oyuncu Yok İşin Enterasanı. Nihat 2.Forvet Dediğimiz Sürekli Gezici Tipinde Bir Forvet, Halil Yetenekleri Sınırlı Olan Eleman, Tuncay'da Gezici Tarzında Bir Oyuncu, Elde Bir Tek Sercan Kalıyor O Belki Bişey Yapar Umudunda Düşündüm Sercan'ı Doğru Düzgün İzlemedim Hiç Yarım Yamalk Hep. Ama İzlediğim Kadarıyla Sercan Topu Alıp Dikine Gitmeyi Seven Tarzında Bir Eleman.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sercan onde oldugumuz dakikalarda muthis katki saglar, orasi kesin. Halil dedigin gibi sac bas yolduracak cinsten ama cok formda gorunuyor. Semih ise kafamda hep agir kaldigini dusundugumden tek forvet icin ideal olmaz gibime geliyor. Ileri uca adam bulamadik

Suç Bizde Değil Üstat Hiddink Düşünsün Orasını Çağır İşte Ayı Boğan Mehmet Yıldızı Adam Tam Tek Forvetlik Savunmayı Yıpratır Oyalar Arda ve Emre ve Hamit Çakar Mehmet Şu Maçta Olsa Vallahi Çok İş Yapardı Neden Çağırmazlarki Akıllarına Gelmez Böyle Şeyler

Edit: Amma Bağlaç Kullanmışım Ha

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Mevlüt Erdinç nerede yahu tam onluk maçtı...

Emekli Olmuş Duyduğuma Göre Meftadır Kendisi Bizzat Oğuz Açıkladı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla yenersek süper olur belçika tarihinin en iyi jenarasyonunu yakaladı henüz gençler gelecekte dünyanın sayılı ekiplerinden olurlar bence kadro olarak bizden iyiler bence inşallah yeneriz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"İşimiz kolay olmayacak"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, EURO 2012 Elemeleri A Grubu'nda oynanacak Belçika maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Belçika ile oynayacakları karşılaşmadan galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Hollandalı teknik adam, yarın oynanacak Belçika maçı öncesi milli takımın kamp yaptığı Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Belçika'nın son dönemde ilerleme kaydeden bir ekip olduğunu ve bu nedenle zorlu bir maç olacağını belirten Hiddink, "İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk ve bunu da Kazakistan karşısında başardık. Oyuncularımın performansından mutluyum.

Belçika son dönemlerde gelişme gösteren bir ekip konumunda. Bu yüzden işimiz çok kolay olmayacak. İstatistiklere de bakarsak, son yıllarda Belçika'ya karşı iyi sonuçlarımız yok. Umarım bunu da kırmayı başarırız" dedi.

Kadroda bulunan bütün oyuncuların forma için hazır olduğunu sözlerine ekleyen Hiddink, "Kadromuzdaki tüm futbolcular forma giyebilecek durumda ve 2 maçta 6 puan hedefi için savaşabilecek güçteler. Antrenmanlarda oyuncularımızın performasından ve takım içindeki havadan çok memnunum" diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, Gökhan Gönül dahil olmak üzere bütün oyuncuların oynayabilecek durumda olduğunu dile getirerek, geçen maçtaki 11'le de mücadeleye çıkma ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Bu arada Hiddink, A Milli Basketbol Takımı'nın Fransa galibiyeti ile ilgili de, "Basketbol maçından ben ve oyuncularım büyük keyif aldı. Gerçekten iyi bir mücadele sergilediler" dedi.

Kaleci Onur Kıvrak ise, hedeflerinin 2 maçta 6 puan olduğunu vurgulayarak, "Kazakistan maçında alınan 3 puan bize moral verdi. Hedefimiz 2 maçta 6 puan. Yarınki karşılaşma zorlu geçecek ve bu karşılaşmanın öneminin farkındayız" şeklinde konuştu

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Nerazuri'nin kadrosunda Kazim'in yerine Nihat olsa daha iyi bir kadro olur. Belcika'ya karsi zorlanacagimizi düsünüyorum fakat galibiyet alacagiz diyorum evimizde rakiplere puan vermedikmi gruptan rahat cikariz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kazım forvet oynayabilir bence form durumunu bilmiyorum ama güçlü kuvvetli forvet lazım bu maç keşke mevlüt olsaydı.Hamit kanat oyuncusu değil bence neden sağ açık anlamıyorum Bayern'de de göbekte oynuyo bizim 4-3-2-1 oynamamız lazım yani dmc mc mc aml amr misal oyuncuları koyalım Aurelio Emre Hamit Arda Tuncay Kazım gibi bi ön taraf yapılabilir defansı değiştirmez zaten büyük ihtimalle,Gökhan Gönül dışında
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kazım forvette veya miLLi takımın herhangi bir böLgesinde oynayacağına, ben oynayayım daha verimLi oLurum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kazım forvette veya miLLi takımın herhangi bir böLgesinde oynayacağına, ben oynayayım daha verimLi oLurum.
    Kazım neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum...Adam şu anda Türk oyuncuları içinde en iyi adam eksiltebilen,tekniği yüksek,sert şutlar atabilen bir oyuncu ve bence kesinlikle 11 de yer alması gerekiyor...

19. Default

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Kazım neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum...Adam şu anda Türk oyuncuları içinde en iyi adam eksiltebilen,tekniği yüksek,sert şutlar atabilen bir oyuncu ve bence kesinlikle 11 de yer alması gerekiyor...
    O dediğin 2 sene önceydi şimdi ne adam eksiltebilmesi kalmış ne de bitiriciliği , kanatta sadece sırtı dönük top almayı biliyor . Kazım artık bitmiş diyebiliriz .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    O dediğin 2 sene önceydi şimdi ne adam eksiltebilmesi kalmış ne de bitiriciliği , kanatta sadece sırtı dönük top almayı biliyor . Kazım artık bitmiş diyebiliriz .
    Hep simdiki haline değil geçmişinede bakmak lazım demek ki adamda o potansiyel var şu anda bile o potansiyeli kullanabilir bence geçmiş en daha önemli

21. Default

Bana göre şöyle bir kadro çıkarmalıyız hem Belçika'nın orta sahada ki direncini kırmak hemde orta sahada daha çok ayağa top yaparak pozisyon bulmak amacıyla , ilerde ise Sercan ' ı oynatarak hem adam eksiltebilme özelliğinden hemde hızından yararlanıp daha çok pozisyon bulmaya çalışmak .
    Onur

Gökhan Toraman Servet Hakan Balta

H.Altıntop

Emre Nuri

Tuncay Arda

Sercan

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    yarın sahaya çıkabilirse eğer bu lafları herkese yedireceğinden şüphem yok...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Keske oyle olsa ama dedigin hayalcilik olur biraz.
    Ilk 11de baslarsa 10 kisi kalmamak icin dua etmekten baska caremiz olmayabilir.
    Kazim disiplini en kotu olan oyunculardan biri, ona verilen sans kadar baskasina verilmemistir herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ee yarın yedirdi diyelim bir daha ki yediriş ne zaman olacak? gelecek yıl mı yoksa daha sonraki mi?

25. Default

Oynarsa görürüz kardeşim . Bu lafları yedirseydi Kazım Fenernahçe'de ki son şansı olan hazırlık kampında yedirirdi .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belçika çok süratli bir takım bu yüzden bizi fazlasıyla zorlarlar ama taraftar desteğiyle bu maçı tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazım ile Batuhan arasında çok fark yok. İkisi de fizik ve teknik yönden çok iyi( Kazım'ın tekniği, Batuhan'ın fiziği ağır basıyor) ama bu adamlara güvenirsen seni yarı yolda bırakabilirler. Forvete en uygun adam bence Halil olur, Sercan daha çok kontraataklarda etkili olan bir adam, Tuncay ve Nihat ise 2. forvet olarak etkili.

--------------Onur------------
    GG---Ömer--Servet--İsmail
    Hamit----Nuri---Emre---Arda
    ----------Halil----Tuncay--------

şeklinde bir kadro bana göre en ideal kadro olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Kazım ile Batuhan arasında çok fark yok. İkisi de fizik ve teknik yönden çok iyi( Kazım'ın tekniği, Batuhan'ın fiziği ağır basıyor) ama bu adamlara güvenirsen seni yarı yolda bırakabilirler. Forvete en uygun adam bence Halil olur, Sercan daha çok kontraataklarda etkili olan bir adam, Tuncay ve Nihat ise 2. forvet olarak etkili.

--------------Onur------------
    GG---Ömer--Servet--İsmail
    Hamit----Nuri---Emre---Arda
    ----------Halil----Tuncay--------

şeklinde bir kadro bana göre en ideal kadro olur.
    Aslında Turgay Bahadır o bölge için daha iyi bir seçim olur. Sakatlığını atlatırsa bir an önce çağrılacaktır tekrar Milli Takım'a.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oldukça çekişmeli bir maç olacaktır.Tahminim 2-1 galip ayrılırız.Umarım 3 puan alırız gerçekten en zor maçlardan biri olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Gruptaki en kritik maçlardan bir tanesi.Ne olursa olsun 3 puan almamız gereken maç , umarım kazanırız.

Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri