Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 45. You may not vote on this poll
-
Türkiye kazanır
-
Belçika kazanır
-
Berabere biter
-
Nuri'nin şanssızlığı mevkisinde Emre ve Hamit gibi isimlerin olması. 4-3-3 oynayıp göbeği Aurelio-Emre-Nuri üçlüsünden kurabiliriz fakat Hamit'i fm diliyle AMR şeklinde kullanmamız gerekecek; bana göre bu mevki Hamit'in etkisini azaltır. Sonuçta bu mevki forvet özelliği de gerektiyor. Oysa ki Hamit sağ bek, orta saha ve fm diliyle MR mevkilerinde gördüğümüz bir oyuncu. Defansif anlamda takım sağlam olur ancak ofansif anlamda sıkıntı yaşayabiliriz. 4-3-3 oynadığımızda göbek Aurelio-Emre-Hamit olur. Uzun lafın kısası 4-3-3 oynarsak şu şartlarda ben Nuri'ye yer bulamıyorum.
4-2-3-1 sistemine baktığımızda göbekteki ikiliden bir tanesinin defansif özelliklerinin yüksek olması lazım. Emre-Nuri ikilisi defansif anlamda yetersiz kalır. Nuri-Aurelio ikilisi yapıldığında da Emre dışarda kalıyor; Emre gibi önemli ve formda bir oyuncuyu da şuan kesemez Nuri.
Nuri gibi kaliteli bir oyuncuyu teknik ekibin sileceğini zannetmiyorum. İlerde Hamit formsuz olabilir, Emre formsuz olabilir; bu oyuncuların yerine değerlendirilebilir. Veya oyuna sonradan girebilir. Öyle ya da böyle Nuri bu takımın bir parçası olacaktır.
Edit: Sakat olan Hakan Balta kadrodan çıkarıldı, İsmail Köybaşı ilk 11'de görev yapacak. Ntvspor
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules