2 maç 6 puan ilerleyen maçlarda grup birinciliği için Almanya ile çekişmemizde büyük avantaj olacaktır.

Onur çok yetenekli bir kaleci,nerden baksanız daha 10-15 yıl Milli Takımın kalesini koruyabilir,yalnız şu anda uluslarası maç tecrübesi yok.Bugünkü yetenekleri ile Avrupa'nın en iyi liglerinde çok rahatlıkla forma giyebilir.Trabzonspor'da daha 1.5 senedir resmi maçlara çıkan bu kalecimizin biraz daha tecrübelenmesi gerekiyor.Volkan'ın yokluğunda Sinan Bolat'ın forma giymesi gerektiğini düşünüyorum.

Arda,Emre ve Hamit bugün galibiyetin baş mimarlarıydı.Ayrıca Mehmet Aurelio ve İsmail Köybaşı'nı çok beğendim.Gökhan Gönül de oyuna girdikten sonra her zamanki gibi kalitesini konuşturdu.

Ben Volkan Şen'in yavaş yavaş milli takıma adapte olması gerektiğini düşünüyorum.Hamit'ten sağ açıkta tam anlamıyla faydalanmıyoruz.

Tuncay'daki form düşüklüğüne de çok üzülüyorum.Ocakta daha sık forma giyeceği bir takıma transfer olmalı.

Ayrıca bu bir milli maç,yorumcularımızın samimiyeti çok normal.Keşke her maçı Rıdvan Dilmen yorumlasa .