2 maçta 6 puan.Çok iyi başladık.Ben bugün Emre, Arda, Hamit ve Aurelio'yu çok beğendim.Birde Ömer Erdoğan'a parantez açmak istiyorum.Keşke 4-5 yaş daha genç olsaydı.Bugün yıllardır Milli takımda oynuyormuş gibi özgüveni üst düzeyde ve hatasız oynadı.İsmail Köybaşı çok değil 1-2 yıl sonra, biraz daha tecrübelendiğinde Milli takımın değişmez sol beki olacak.Ama daha çok tecrübesiz.Klüp bazında izlemediğim için bilmiyorum.Ama Milli takım düzeyinde kendine özgüveni olmadığı hareketlerinden belli.Birde Sabri'nin yerinde neden G.G. ile başlamadık merak ettim.Rıdvan Hoca yine çok yerinde yorumlar ve tespitler yaptı.Biraz fazla konuştu.Ama kritik ve heyecanlı bir Milli maçtı.O kadarınıda hoş görmek lazım.

Bu maçla birlikte;

Maçtan önce kendini Fmye fazla kaptırmış ve tamamen Fm üzerinden yorum yaparak, Belçika'nın bizden daha iyi takım olduğunu, hatta lafı bizi Kadıköy'de yeneceklerine kadar getiren arkadaşlarımıza iyi bir cevap oldu.

Benimde çok beğenmeme ve ileride Milli takımın as kalecisi olacağına kesin gözüyle bakmama rağmen; sadece yarım sezonluk performansıyla şuan Milli takımın 1 numaralı ve ülkenin en iyi kalecisi olan Volkan'dan daha iyi olduğunu iddia edip, bu maçta yediği 2 hatalı golden dolayı eleştirdiğimiz için şimdide Onur'un avukatlığını yapan arkadaşlara daha realist olmaları konusunda bir kez daha düşünmeleri için iyi bir fırsat oldu.

Son sözümde, Lukaku'nun Accleration, Pace özelliklerini +12 üzeri veren gözlemcinin şeffaflığından şüphe ederim.Bu mudur efsane Lukaku?