Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

35 77.78%
  • Belçika kazanır

5 11.11%
  • Berabere biter

5 11.11%
Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 412 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika | Euro2012 Eleme Grup A

Bütün maç tribünlerin uyumu çok güzeldi ama son dakikalarda yapılan "Fenerbahçe" tezahuratını ben de doğru bulmadım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sonuçta milli maç Fenerbahçe diye bağırmak tezahurat yapmak yanlış olmuş

Sanıyorum Türk Telekom Üst tribünü veya Maraton A Bloktaki liseli grubun yapmış olduğu bir tezahurat.Zaten tribün kültürü olarak da kazanırken "helal koçum aslanım,kaybederken aşkım sizlere değil renklere" diyen bir zihniyet taşır bu 2 grup da.Yoksa bütün Fenerbahçe taraftarlarına mal etmemek gerek bu yanlışı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2 tane ''gerçek hayat bug'ından'' gol yedik ama maçı çevirmesini bildik.Klasik Türk Milli Takımı.Sürekli geriden takip etmek zorundayız maçı,yoksa olmuyor.

Rıdvan Dilmen'in dedikleri çok doğruydu.Hamit mc oynamalı,sağ açık da Volkan Şen olabilirdi.

Arda,Emre,Hamit,Semih çok iyiydi.Gökhan Gönül,Ömer Erdoğan,İsmail,Servet de iyiydi.1-2 hata olacaktır.Onur'un hatalarını hiç değilse bu maçlık affetmek lazım.Hata her insana mahsus.Ama tekrarlamaya devam ederse,bir daha Milli Takıma kalesine zor geçer.

Belçika'dan 6 puan önde olmamız şimdilik çok iyi.Hiç değilse en iyi grup 2.si olalım da,Dünya Kupası'na direkt katılalım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kulüp tezahüratı yapılan stada bir daha maç vermeyeceksin. Bir insan hangi mantıkla milli maçta kendi kulübü için tezahürat yapar anlamak mümkün değil. Neyse ki büyük bir grup değildi ve uzun sürmedi ama çok itici, çok rahatsız edici bir durum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kulüp tezahüratı yapılan stada bir daha maç vermeyeceksin. Bir insan hangi mantıkla milli maçta kendi kulübü için tezahürat yapar anlamak mümkün değil. Neyse ki büyük bir grup değildi ve uzun sürmedi ama çok itici, çok rahatsız edici bir durum.
    bu klup icin yapilan tezahuratlara fazla takilmamak gerekli , biri inonu digeride ali saim yende olmak uzere 2 milli mac izledim 2 macdada stad sahibi takimlar lehine tezahurat olmustu , bunun yapilmamasi gerek ama oluyor cok da takilmak gerek

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bence o kadar da takılmamak lazım tezahürat konusuna çünkü maç içerisinde gerekli destek verildi zaten ve sonuçta orası fenerbahçelilerin stadı, aksiyon geçtikten sonra yani maç bittikten sonra yapılması doğal bence.

sakary Ali Misafir

Milli maçları Olimpiyatta falan oynayalım.

Zar zor yendik ama grupta büyük avantaj yakaladık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ararım sorarım ararım seni her yerde. Sorarım ıssız gecelerde Lukaku nerde?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Milli maçları Olimpiyatta falan oynayalım.

Zar zor yendik ama grupta büyük avantaj yakaladık.
    Yok yok Kadıköy iyidir her maç böyle olacaksa tribünler

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

ben anlamadım lukaku neredeydi bugün? çok yanılttı beni, bu kadar ezileceğini hiç tahmin etmezdim... hiç kaldıramadı baskıyı zavallı...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Arda Kadıköy'de gol atmaya alıştı aman diyim Arda

13. Default

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    17 yaşında ki adamın hele bir de Lukaku gibi ağır bir adamsa Servet ve Ömer ' in arasında ezilmesi sürpriz değil . Ancak Lukaku şişirme gibi geldi bana fizik olarak çok iyi bir adam ancak FM ' de hızı çok verilmiş hız- hızlanma'sı bana göre 9-10 civarı olmalı .

Nesil
    2006
    Yer
    11

2 maçta 6 puan.Çok iyi başladık.Ben bugün Emre, Arda, Hamit ve Aurelio'yu çok beğendim.Birde Ömer Erdoğan'a parantez açmak istiyorum.Keşke 4-5 yaş daha genç olsaydı.Bugün yıllardır Milli takımda oynuyormuş gibi özgüveni üst düzeyde ve hatasız oynadı.İsmail Köybaşı çok değil 1-2 yıl sonra, biraz daha tecrübelendiğinde Milli takımın değişmez sol beki olacak.Ama daha çok tecrübesiz.Klüp bazında izlemediğim için bilmiyorum.Ama Milli takım düzeyinde kendine özgüveni olmadığı hareketlerinden belli.Birde Sabri'nin yerinde neden G.G. ile başlamadık merak ettim.Rıdvan Hoca yine çok yerinde yorumlar ve tespitler yaptı.Biraz fazla konuştu.Ama kritik ve heyecanlı bir Milli maçtı.O kadarınıda hoş görmek lazım.

Bu maçla birlikte;

Maçtan önce kendini Fmye fazla kaptırmış ve tamamen Fm üzerinden yorum yaparak, Belçika'nın bizden daha iyi takım olduğunu, hatta lafı bizi Kadıköy'de yeneceklerine kadar getiren arkadaşlarımıza iyi bir cevap oldu.

Benimde çok beğenmeme ve ileride Milli takımın as kalecisi olacağına kesin gözüyle bakmama rağmen; sadece yarım sezonluk performansıyla şuan Milli takımın 1 numaralı ve ülkenin en iyi kalecisi olan Volkan'dan daha iyi olduğunu iddia edip, bu maçta yediği 2 hatalı golden dolayı eleştirdiğimiz için şimdide Onur'un avukatlığını yapan arkadaşlara daha realist olmaları konusunda bir kez daha düşünmeleri için iyi bir fırsat oldu.

Son sözümde, Lukaku'nun Accleration, Pace özelliklerini +12 üzeri veren gözlemcinin şeffaflığından şüphe ederim.Bu mudur efsane Lukaku?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Limon

GG'nin hafif sakatlığı var diye biliyorum. Yoksa hiç bir insanoğlu GG'yi klübede oturtup Sabri'yi çekmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    bu klup icin yapilan tezahuratlara fazla takilmamak gerekli , biri inonu digeride ali saim yende olmak uzere 2 milli mac izledim 2 macdada stad sahibi takimlar lehine tezahurat olmustu , bunun yapilmamasi gerek ama oluyor cok da takilmak gerek
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    bence o kadar da takılmamak lazım tezahürat konusuna çünkü maç içerisinde gerekli destek verildi zaten ve sonuçta orası fenerbahçelilerin stadı, aksiyon geçtikten sonra yani maç bittikten sonra yapılması doğal bence.
    Diğer statlarda olduğunda da aynı şekilde sinirleniyorum, gıcık oluyorum. Tamam orası Fenerbahçelilerin stadı ama bu maç milli maç; özellikle 2. yarı çok güzel destek verilmiş, galibiyet alınmış, bayram havası varken ne gerek var böyle tezahüratlara. Yani milli maçta 5-10 kişi en büyük Fener diye bağırınca millet bakıp vay be Fener'in ne taraftarı varmış arkadaş en büyük Fener diye inlettiler mi diyecek ? Bu milli maçlarda herhangi bir kulüp lehine yapılan tezahüratı da anlamıyorum yani. Ha yarın gidersin derbinin birinde bin kişi iki bin kişi girersin deplasman tribününe bağırırsın veya kendi sahanda normal lig maçında boğazın patlayınca kadar bağırırsın en büyük Fener diye. Ama milli maçta olmuyor. Çünkü bugün bu olursa yarın rakibinin futbolcusu milli forma altında sırf ligde rakibin diye ıslıklanabilir de. Bu tehlikeli bir durum. Sadece bizim stadımız için değil; bu tip milli maçta kendi kulübünün lehine tezahürat yapılan her stat için geçerli. Bunlara rağmen dediğim gibi bu tip tezahürat yapan kısmın ufak bir kısım olması ve uzun sürmemesi sevindirici, herkese çamur atmış olmayalım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence lukaku agility'si 5 olduğu için eridi gitti. normal bence yani. ayrıca savunmacılarımız kötü değil.

hazard'ın oynamamasına da çok şaşırdım. çocuk son dakikalarda 5 6 adamımızı çalımladı gider ayak.

bu takımda aurelio ya da selçuk gibi adamlar oynamamalı arkadaş. al necip'i, ceyhun'u, mehmet topal'ı... nedir bu aurelio aşkı anlamadım.

yok belçika'nın bütün oyuncuları en iyi takımlarda oynuyormuş... biz avrupa birliği'nde olsak kimler nerelerde oynardı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    tribünler fenerbahçe diye bağırdı.

milli maçlarda tribünlerin kulüplere tezahürat yapmasını doğru bulmuyorum şahsen.

olmamalıydı bu.
    Klüp takımlarının formalarıyla gelenler bile var.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bence lukaku agility'si 5 olduğu için eridi gitti. normal bence yani. ayrıca savunmacılarımız kötü değil.

hazard'ın oynamamasına da çok şaşırdım. çocuk son dakikalarda 5 6 adamımızı çalımladı gider ayak.

bu takımda aurelio ya da selçuk gibi adamlar oynamamalı arkadaş. al necip'i, ceyhun'u, mehmet topal'ı... nedir bu aurelio aşkı anlamadım.

yok belçika'nın bütün oyuncuları en iyi takımlarda oynuyormuş... biz avrupa birliği'nde olsak kimler nerelerde oynardı acaba?
    Hazard sakattı. Sakat sakat soktu belki birşey yapar diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Lukaku gerçekten Servet tarafından ezildi...Onur Kıvrak henüz tecrübesiz ve bence Volkan Demirel'i mumla aradı takımımız...Kazım ve Nuri'nin kadroda olmayışı çok anlamsızdı.Onların yerine Tuncay ve Selçuk Şahin'in oynaması gerçekten yüz yılın ayıbıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

2de 2 devamı gelir inş.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

adam gibi milli takım tezahüratımız olmamasından da kaynaklanıyor biraz bu durum
    dağ başını duman almış en güzeli, en gazı olsa da oda tuhaf erotik bi isvec bi şarkısının melodisi
    biz söylerken eglensekte yabancılar garip karşılayabiliyor bu melodiyi
    zaten bir tek marşla da olacak değil milli takııım oleey demek kadar absürt bişey de yok
    o sebebten trbüne meraklı bağırmayı seven adamlar tarafından grupca da gidilmişse
    her statda bu tip tezahüratlar yükseliyor.
    Last edited by GebzeLi1907 : 08.Eylül.2010 at 01:49

Ermensitan maçında söylediğimiz, "Tim - sah - lar " dan bozma "Tür - ki - ye " tezahüratı güzel oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

onuru çok beğeniyorum ama volkanın yokluğunda kesinlikle kalede sinan olmalı kalede tecrübe çok önemli bugünde çok net gördükki volkan gibi olması için önünde 2-3 yıl var en azından.
    ismail yetenekli üstünde durulursa iyi bi sol bek kazanmış oluruz.
    sabriyi milli takımda görmek istemiyorum hele hele gökhan oynayabilecek durumdayken.
    hamit kesinlikle ortasahanın sağ içinde oynatılmalı orada çok verimli oluyor.
    tuncay çok formsuz ama bu hali bile rakibin dengesini bozmaya yetti.
    aurelio eskisi gibi değil ama yinede fena değildi.
    emre 2.yarı ortasahayı toparladı ne kadar önemli bi oyuncu olduğunu bi kere daha gösterdi.
    ardada çok iyiydi takımın kuşkusuz yıldızı.
    semih 11 başlamalıydı mevlüt kadroda yoksa ondan sonra oynaması gereken ilk santraforumuz o.
    nuriyi artık bi şekilde görmek istiyorum yazık valla adama yedek kulübesinde selçuk otururken o tribündeydi tabi mevkileri biraz farklı olsada en azından sonradan oyuna girmesi lazım.
    son olarak kazandık mutluyuz ama daha iyi olmalıyız hiddink ucuz yırttı bu gece.

25. Default

Birde Aurelio'da dikkat ettiğim , eskisi gibi kendine güveni kalmamış . Fenerbahçe döneminde Milli Takım'da oynarken boş alan buldumu Emre gibi topla içeri katedip ara pası denerdi veya şut çekerdi . Bugün dikkat ettim de tekniği kısıtlı ön liberolar tarzı bi oyunla genelde yerini değiştirmeden yana paslar veya Emre'ye kısa paslarla oynadı . Aurelio eskisi gibi daha dikine oynayıp takımın daha fazla pozisyon bulmasını sağlamalı , çünkü o kapasite var.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Birde Aurelio'da dikkat ettiğim , eskisi gibi kendine güveni kalmamış . Fenerbahçe döneminde Milli Takım'da oynarken boş alan buldumu Emre gibi topla içeri katedip ara pası denerdi veya şut çekerdi . Bugün dikkat ettim de tekniği kısıtlı ön liberolar tarzı bi oyunla genelde yerini değiştirmeden yana paslar veya Emre'ye kısa paslarla oynadı . Aurelio eskisi gibi daha dikine oynayıp takımın daha fazla pozisyon bulmasını sağlamalı , çünkü o kapasite var.

çok doğru bir tespit, aurelio hakkaten eskisi gibi olmadığını gösterdi bugün, eski aurelio olsaydı orta sahayı daha bir toplardı vs. hücuma da çok daha fazla katkısı olabilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nuri Sahinin hocasi Jurgen Klopp Bilde aciklamalarda bulunmus Nuri hakkinda:

"Turkiyede isler heralda cok iyi gidiyorki Hiddink Nuri gibi bir futbolcuyu tribune yolluyor. Acikcasi cok sasirdim ve kafamda soru isaretleri olustu halen inanamiyorum. Stuttgart macinda cok iyi oynamisti Nuri‚ neden milli takiminda oynamadigini anlayamadim."
    nuri artık bu takımda oynamalı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Selcuk Şahin giriyor ve Nuri tribünde , ayıptır vallahi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben diyorum Turksportal İstanbul ekibi olarak bir sonraki milli maça hangi takımın sahasında olursa olsun kendi tuttugumuz kulübün formalarını giyip toplanıp gidelim.Sadece milli takım için tezahurat yapalım diye.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ömer Üründül'ü tercih ederim valla. Kendini çok kaptırıyor maça. Sabri sağa at , İsmail ileri çık , Sabri geri gel , Dön Emre'ye , Çık ordan Aurelio..
    Katılıyorum Birisinin ona soylediklerini futbolcularin duyamadigini soylemeli Kahvedede bagirirlar oyle gicik oluyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri