Quote Originally Posted by izmer96 View Post
bu klup icin yapilan tezahuratlara fazla takilmamak gerekli , biri inonu digeride ali saim yende olmak uzere 2 milli mac izledim 2 macdada stad sahibi takimlar lehine tezahurat olmustu , bunun yapilmamasi gerek ama oluyor cok da takilmak gerek
Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
bence o kadar da takılmamak lazım tezahürat konusuna çünkü maç içerisinde gerekli destek verildi zaten ve sonuçta orası fenerbahçelilerin stadı, aksiyon geçtikten sonra yani maç bittikten sonra yapılması doğal bence.
Diğer statlarda olduğunda da aynı şekilde sinirleniyorum, gıcık oluyorum. Tamam orası Fenerbahçelilerin stadı ama bu maç milli maç; özellikle 2. yarı çok güzel destek verilmiş, galibiyet alınmış, bayram havası varken ne gerek var böyle tezahüratlara. Yani milli maçta 5-10 kişi en büyük Fener diye bağırınca millet bakıp vay be Fener'in ne taraftarı varmış arkadaş en büyük Fener diye inlettiler mi diyecek ? Bu milli maçlarda herhangi bir kulüp lehine yapılan tezahüratı da anlamıyorum yani. Ha yarın gidersin derbinin birinde bin kişi iki bin kişi girersin deplasman tribününe bağırırsın veya kendi sahanda normal lig maçında boğazın patlayınca kadar bağırırsın en büyük Fener diye. Ama milli maçta olmuyor. Çünkü bugün bu olursa yarın rakibinin futbolcusu milli forma altında sırf ligde rakibin diye ıslıklanabilir de. Bu tehlikeli bir durum. Sadece bizim stadımız için değil; bu tip milli maçta kendi kulübünün lehine tezahürat yapılan her stat için geçerli. Bunlara rağmen dediğim gibi bu tip tezahürat yapan kısmın ufak bir kısım olması ve uzun sürmemesi sevindirici, herkese çamur atmış olmayalım.