Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu hafta en çok merak ettiğim maçlardan birisi.Lige yeni çıkan 2 takım da 3 maçta 4 puan toplayarak fena sayılmayacak bir başlangıç yaptılar.Bucaspor'u galibiyete yakın görüyorum.Maçta iddaa tabiriyle alt bitebilecek bir maç.
0-0 bitebilir tahminimce iki takımda kontra oynuyor belki şansa bir gol 1-0 olabilir.
Maç berabere ve alt bitecektir. Eğer biri kazanacaksa Ziya Doğan olur o da 1-0'lık bir skorla. Kapalı ve sert futboluyla maçta favori ama ben berabere biteceği kanısındayım.
2 yeni takımın mücadelesinde ev sahibi takımı galibiyete yakın görüyorum.Bucaspor'un biraz daha zamana ihtiyacı var kadro bütünlüğü açısından.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ziya Doğan'a Güvenebilsem Çok Rahat Alır Konya Diyecem Ama Doğana Güvenemiyorum. Konya'da Buca'da Transfer Sezonunda Şov Yapan İki Takım Konyanında En Az Buca Kadar Aldığı Adamlar Kaliteli. Heleki Meksikalı Oyuncusu. Taraftarlarıyla Daha da Coşan Bir Konya Olursa Maçta Buca Buradan Zor Puan Çıkarır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Manuchodan gol bekliyorummaç konusunda tahminim yok 2 haftadır konya yanıltıyor beni
![]()
Ziya Doğan klasını gösterir ve maç alt biter.Maç sonucu olarakta 1-0 Konyaspor galibiyeti diyorum.
Maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.
TRT'deki özetten izlediğim kadarıyla Konyaspor etkili olmadı pek.
Buca'nın kalecisi çok iyi fakat goldeki hatası 3 puanı götürdü aslında geldiği gibi aynı yöne vursa hiç sorun çıkmayacaktı fakat ayağının içinle adamın üzerine doğru vurdu..
Bülent Uygunda hafiften artık F.Terimlik hissediyorum..
Buca 2 puan kaybetmiştir.Yazık oldu gerçekten..
Özetten izlediğim kadarıyla Bucaspor iyi oynamış fakat 3 puanı kaçırmış.Takım yavaş yavaş oturuyor gibi ama hala zamana ihtiyaçları var.Ben Bülent Uygun'un Bucaspor'u ligde kalıcı yapabilecek en uygun teknik direktör olduğunu düşünüyorum,bu sene bunu başaracaklardır.