Eee bende sivrilmiyim bende isterim ..Hatta ben tribünlerde isterim güsel olur ama yaa....Yani en azından yukardan görsek taraftarları zıplasalar rakip ev sahibi belli olsa..
Eee bende sivrilmiyim bende isterim ..Hatta ben tribünlerde isterim güsel olur ama yaa....Yani en azından yukardan görsek taraftarları zıplasalar rakip ev sahibi belli olsa..
aslında kulübede biz olcaz ve bizim adam yeşil renk olcak ve w,a,s,d ile hareket etcez sınırı geçersek hakem tribune yollucak orada kavga çıkarcaz vsvsvs
O kadar faza olur yaaa....Sendee ...Şiddete hayırrrrrr.......![]()
ileriki versiyonlarda değil de
fm2007 de olur herhalde tabii sigames burayı görürse![]()
belki ilerki fm serilerinde olur
tabi ya bu oyunu oynayanların fikirlerinide almaları lazım
So what?
Saike
Ewet Dehşet OlUr
biz düşünüyozda sigames bizim gibi düşünmüyo.tmm güzel de olaylar daha ilerisi için ! belki yapabilirler.... çaba lazım
süper olurdu valla.inşl. yaparlar
Bunun cevabı ALAN ÇOK DAR olabilirGerçekte yedek kulübesi gol olunca belirli bir çizgiye kadar çıkıp sevinebiliyorlar. Oyunda 1 mm lik yer var. Adamlar ayağa bile kalkamıyorlar. Ondandır
![]()
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bende dalardım yorum süperOriginally Posted by BaD BoY
buna aynen katılıomOriginally Posted by LaKe
herif tamamyle haklı kavga çıkarırız karıştırırız ağır tahrik falanmOriginally Posted by Krugeros
:
![]()
Harbi süper konuya değinmişsin.Eminim benim gibi biçok FM ci kardeşimin kanayan yarasıdır bu.Dediğin olay doğru.Oyuncular sevinse.Biz olsak(tabi hareketli), 4. hakem olsa uzatma,oyuncu değişikliği tabelalarını falan kaldırsa. Soğuk havalarda futbolcular gerçekte olduğu gibi bacaklarına battaniye falan örtse
.Ne güzel olurdu beeee...
![]()