1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: FM 2007 'den beklentileriniz? 2007 En iyileri Kimler Olabilir?

Hybrid View

arkadaşlar bence biraz da oyun içindeki önceden sadece kendimiz hazırladıımız taktikler olmalı

aslında benim aklımdaki şu:

duran top organizasyonları , bence bu organizasyonları yapabilmeliyiz belki ilk aşamada basit olarak oyuncu komutlarına eklenebilir mesela :
    frikik organizasyonu 1 :
    şut çeken: beckham
    topun üstünden atlıyan: roberto carlos
    bunun gibi ama ilerki yıllarda mevkiler ekranından ayarlanabilecek şekilde yapılmalıdır bence bu şarttır bu tür organize (önceden çalışılmış diye tabir ettiğimiz ) ataklar duran toplarlada sınırlı olmamalıdır . çünkü bu oyunun seyir zevkini bi hayli arttırır
    düşünsenize bi frikik organizasyonunu yanlış kullandı takımınız ve kaybettiniz
    maçın sonunda şöyle bir takım konuşması olabilir :
    ben size böylemi öğrettim

Quote Originally Posted by ozon
    arkadaşlar bence biraz da oyun içindeki önceden sadece kendimiz hazırladıımız taktikler olmalı

aslında benim aklımdaki şu:

duran top organizasyonları , bence bu organizasyonları yapabilmeliyiz belki ilk aşamada basit olarak oyuncu komutlarına eklenebilir mesela :
    frikik organizasyonu 1 :
    şut çeken: beckham
    topun üstünden atlıyan: roberto carlos
    bunun gibi ama ilerki yıllarda mevkiler ekranından ayarlanabilecek şekilde yapılmalıdır bence bu şarttır bu tür organize (önceden çalışılmış diye tabir ettiğimiz ) ataklar duran toplarlada sınırlı olmamalıdır . çünkü bu oyunun seyir zevkini bi hayli arttırır
    düşünsenize bi frikik organizasyonunu yanlış kullandı takımınız ve kaybettiniz
    maçın sonunda şöyle bir takım konuşması olabilir :
    ben size böylemi öğrettim
    Sana tüm kalbimle katılıyorum

Mesaj Yetkileri