1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: FM 2007 'den beklentileriniz? 2007 En iyileri Kimler Olabilir?

Hybrid View

Default fm 2007

bence yapılması gereken en önemli özellik menajere yani oyunu oynayan kişiye her takımın teklif atılabilmesi...cunku bir süre sonra lig sıkıyor...tam yen i oyuncular cıkıyor piyasaya o zaman da zevk kalmıyor oyunucuda ..o yüzden mesela Bjk de oynarken milan florentina arsenal blackburn barcelona espanyol gibi takımlar teklif atabilmeli oyuncuya bunu biz yapabiliriz ama o zaman oyun yavaslıyor acayip bir şekilde...buradan sega ya sesleniyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

hangi ligleri açarsan oranın takımlarına trasfer olabilirsin.bir lig açarsan sıkılrsın.mesela ben 8 li açtım sace 1 ve 2 ligler war.daha iyi oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fm 2007 ile ilgili konular forumda mevcuttu neler bekliyosunuz diye bi konu vardı en son

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

walla çıkana kadar daha çook konu açılır

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

en güzel özellikler bunlar olmalıdır --------->>> kamp yerlerinin secilmesi, dünya kupası ve avrupa kupalırının nerede yapılacagı ile ilgili kura cekimleri mesela türkiye ingiltere almanya gibi torbadan cekilmesi , daha fazla oyuncu falan ile sohbet futbolcuların kamp hakkında , mac hakkında yeni alınan transferler hakkında görüslerii ( mesela ibrahim üzülmez burak yılmaz bjk çook yararlı bir transfer olacak parlayacak gibi sözlerin kullanılması )maclarda daha fazla kelimelerin kullanılması örnegin vurus benzetmeleri baskanlaraın secimleri fm 2006 da öyle değil 20011 deyim hala özhan baskan istifa falan etmiy neden ölüyorr :d artık bukadar yeter 2007 den beklentilerim daha fazla olması gerekir örnegin benim fm den önce oynadıgın oyun total club manager 2004 onada bu özellikler wardı

Quote Originally Posted by engin_can
    en güzel özellikler bunlar olmalıdır --------->>> kamp yerlerinin secilmesi, dünya kupası ve avrupa kupalırının nerede yapılacagı ile ilgili kura cekimleri mesela türkiye ingiltere almanya gibi torbadan cekilmesi , daha fazla oyuncu falan ile sohbet futbolcuların kamp hakkında , mac hakkında yeni alınan transferler hakkında görüslerii ( mesela ibrahim üzülmez burak yılmaz bjk çook yararlı bir transfer olacak parlayacak gibi sözlerin kullanılması )maclarda daha fazla kelimelerin kullanılması örnegin vurus benzetmeleri baskanlaraın secimleri fm 2006 da öyle değil 20011 deyim hala özhan baskan istifa falan etmiy neden ölüyorr :d artık bukadar yeter 2007 den beklentilerim daha fazla olması gerekir örnegin benim fm den önce oynadıgın oyun total club manager 2004 onada bu özellikler wardı
    bildiğim kadarıyla kamp yerleri zaten seçiliyo daha doğrusu takımı bir ülkeye tura götürüyorsun ve oranın takımlarıyla maç yapıyorsun

bu konu var lütfen oraya yazalım

Mesaj Yetkileri