-
12. Hafta:

Zorda olsa kazanmasını bilerek, derbiden galip ayrıldım.
Şampiyonlar Ligi:

Takımın önemli isimleri Robben ve Vidal sakatlıklarının sürdüğü maçta, aldığım bu bir puan altın değerinde, aksi halde çok farklı bir skorla yenilebileceğim bir maçtı.
13. Hafta:

Harika bir maç oldu ve skor'a yansıdı. Bunun yanı sıra AMC mevkiinde 2 sezondur görev verdiğim Marcelo'nun müthiş gelişimi yüzleri güldürüyor.
İspanya Kupası:

Kadroda sadece Pepe, Guti ve Diarra gibi as oyuncuların yer aldığı, geri kalan kısmın yedekler ve gençler tarafından oluşturulduğu maçtan 7-0 gibi farklı bir skorla ayrıldım. Soldado ve Higuain harika futbol oynarken, maçta sakatlanan Guri yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
14. Hafta:

Sakatlar, Deplasman fobisi ve bana ters gelen Betis, karşılaşmasında alınan bir puandan dolayı sevinçliyim.
Şampiyonlar Ligi:
Grubun 5. maçıydı ve kazanmam halinde gruptan çıkmayı garantiliyordum.

Gerektiği zaman attığı gollerle takımın ileri uç oyuncusu olduğunun altını çizdi Fred ve harikalar yaratan yaşlı kurt Riquelme takımın gruptan çıkmasını garantiledi.
-
15. Hafta:

Farklı bir skorla galip gelerek çıkışımı sürdürdüm.
Şampiyonlar Ligi:

Grubun son maçında benim için formaliteden öteye geçemeyen bu karşılaşmada, yedeklerle oynadım ve 1-0 galip geldim.
Şampiyonlar liginde gruptan çıkan takımlar şöyle;
A Grubu: 1.Porto 2.Celtic B Grubu: 1.M.Utd 2.PSV
C Grubu: 1.Liverpool 2.Roma D Grubu: 1.Barcelona 2.Panathinaikos
E Grubu: 1.İnter 2.PSG F Grubu: 1.Stuttgart 2.O.Lyon
G Grubu: 1.R.Madrid 2.Juventus H Grubu: 1.Valencia 2.Chelsea
16. Hafta:

Ligin 16. haftasında Getafeye hemen hemen hiç pozisyon vermeden net bir skorla 2-0 mağlup ettim.
Dünya Kulüpler Kupası:

Yarı finalde aslarla çıktığım Cruz Azul'u,

Finalde ise Raul hariç bütün takımı yedeklerin oluştuğu maçta Boca'yı yenerek; Şampiyon oldum.
-
Ertelenen Lig maçı:

Zor olsada gelip gelmek güzel.
Şampiyonlar Ligi Kurra Çekimi:

18. Hafta:

Beraberliğe sevinebileceğim bir maç oldu fakat, her iki tarafta gelip gelebilirdi maçta.
Ertelenen Lig Maçı:

Çok rahat bir futbol ve skorla galip gelerek yenilmezlik ünvanımı sürdürdüm.
19. Hafta Maçı:

Fred’in 3 golüyle 3 puan geldi.
İspanya Kupası:

İlk maçta farklı yendiğim Huesca karşısında zorlanmadan kazanarak bir üst tura çıktım.
İspanya Kupası:
Bu turdaki rakip Mallorca.

Fred gollerine devam etti ve galibiyet geldi.
Öne Alınan Lig Maçı:

Fikstür uyuşmazlığı nedeniyle öne alınan maçta güçsüz Salamanca karşısında farklı galibeyet aldım.
Lig Tablosu:
19 Hafta sonunda oluşan lig tablusu şu şekilde;

İspanya Kupası:

Fredle 1-0 öne geçtiğim, Pepe'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığım, ardından Gouffran'ın attığı 2 golle geri düştüğüm ve Robinho'nun 2 golüyle tekrar öne geçip galip geldiğim, bundan dolayı; müthiş bi takım olma olgusunu sahaya yansıttığım bir maç oldu.
Transfer Dönemi:
Devre arası transfer döneminden yararlanarak Lokomotiv Moscow'dan 20 yaşındaki Celsinho 4.1MN£ ve Feyenoord'dan 18 yaşındaki G.Wijnaldum 1.5MN£'a transfer edilmiştir, bu transferlerle birlikte bu sezonun transfer çalışmalarını noktalamış bulunmaktayım. Ayrıca bu sezon sonunda kulüpleriyle sözleşmeleri bitecek olan oyuncular; O.Marseille'dan orta saha oyuncusu Lorik Cana ve M.Petach-Tikva'dan 18 yaşındaki defans oyuncusu Oded Gavish ile prensip anlaşmasına varılmış ve sözleşme imzalanmıştır.
Mesaj Yetkileri