Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Kayserispor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Bu seneden de ümidi kestim. Aragones'in senesine benziyor, ilk 6 maçta 4 mağlubiyet almıştık. Gidişat yine aynı olacak. Haftaya Kadıköy'de Beşiktaş da bizi yener, 5 maçta 3 mağlubiyet almış oluruz.
Yönetimin derhal istifa etmesi lazım. Daha fazla zorlamanın bir anlamı yok. Avrupa'ya erken veda, lige de erken havlu atılacak gibi, Bursaspor 4'te 4 yapmış, rakipler gidiyor, biz bakıyoruz.
Aykut Kocaman Dia için "Bize her maç 3-4 pozisyon kazandırır, beklentimiz bu yönde" diyor, adamı sene başından beri daha ilk onbirde oynatmadı. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? M.Topuz sahada yürüyor, Semih'i oyuna almıyor 0-0'ken. Kulübende bir tane bile stoper yok, stopersiz geliyorsun. Gerekirse Baroni'yi, Andre Santos'u, Alex'i almayacaksın kadrona, Bilica'yı alacaksın 18'e. Böyle bir laubalilik yaparsan bedelini böyle ağır ödersin.
Bizi 3'ten Volkan kurtardı, hatta 4'ten. 2 net kurtarışı var Volkan'ın. Ve buna karşın bizim bir tane bile pozisyonumuz yok.
Niang ikinci Güiza olacak. Şu ana kadar sadece 2 gol attı, onu da geçen hafta. Oynadığı maç sayısı 5. Adım adım Güiza yolunda ilerleyecek o da, sistem kurbanı olacak. Adam ilerde hep mi yalnız kalır arkadaş?
Mesaj Yetkileri