Bu kadroyla pozisyona girmeden maç bitirmek de önemli bir başarıdır. Sene başından beri hatalar birikip duruyor. İnsanda artık heves kalmıyor, heyecan kalmıyor.

Fenerbahçe'nin herhangi bir oyun planı yok. Fenerbahçe ne yaptığını bilmiyor. Aykut Kocaman sistemin 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 ise forvet arkasında oynatabileceğin en iyi adamın Alex'tir. Macera arayıp da maç içinde bir Emre'yi deniyor, bakıyor olmuyor 5 dakika sonra Dia'yı koyuyor, 5 dakika sonra bakıyor olmuyor Stoch'u koyuyor. İlk yarıda birçok top kaybeden Stoch'un gününde olmadığı belli, illa da Dia'yı sokacaksan Stoch'u çıkar. Dia'yı herkes çok beğeniyor ama ben şimdiye kadar hızından başka bir numarasını görmedim. Gerçi çok şans bulamadı ama ilerleyen zamanlarda daha iyi değerlendirme fırsatı bulacağız.

Geçelim yedek stoper meselesine; Bekir, İlhan, Bilica Fenerbahçe'nin yedek stoperleri. Bilmiyorum Bekir veya İlhan'ın sakatlığı mı vardı ama bu adamlar sakatsa dahi stoper yedeğin Selçuk olmaz, olamaz. Cristian'ı bırak İstanbul'da, Bilica'yı al kenara. Selçuk oyuna girdi ve maça damgasını vurdu. İlk golde adam sadece topu kenara çekti Selçuk pazara gitti.

Bana göre bu sezonu heba etmeye gerek yok. Yönetim artık koltuğu bırakmalı, Fenerbahçe yoluna yeni yönetim ve yeni yönetimin seçeceği yeni teknik ekiple devam etmelidir.