Şu kadro kimde var Allah aşkına? Beşiktaş'ın da kadrosu iyi ancak Fenerbahçe kadar komple bir kadroya sahip değil, bazı mevkileri çok güçlü, bazıları vasat. Fenerbahçe'nin ise ön libero hariç her mevkii çok iyi oyunculardan kurulu. Bu kadroyla dahi sene başından beri "ÖNEMLİ MAÇ" kazanılamadı.

Kazanılan Manisaspor ve Antalyaspor maçlarının gözümde değeri sıfır. Young Boys, PAOK, Trabzonspor ve Kayserispor gibi takımlarla maç yapıldı. Bu maçların hiçbiri kazanılamadı. İlerisi için ne kadar da umut verici, değil mi? İleride Bursaspor, Beşiktaş, Galatasaray ile maçlar yapacağız. Açıkçası o maçlar için de umudum yok.

İnanın maç izlerken insanda heyecan da bırakmıyorlar, istek de. Biraz sonra basketbol maçımız var, milli maç, o maç için de bile şevk bırakmadı adamlar.

Milyon dolarlar harca, takım başarılı olamasın. 4 yeni yabancı al, takımı komple yenile ama en ufak ilerleme kaydetme. Daum'u eleştiriyorduk ama Daum geçen seneye 8'de 8'le başladı, rekor kırdı. Takım gol yemiyordu. Daum da iyi hoca değildi bana göre, ama Aykut Kocaman ondan da beter. Kocaman'ın ismi gündemdeyken hep ben Pellegrini'nin gelmesini istemiştim, buraya da yazmıştım. Beşiktaş'ın hocası Schuster gelse mesela harika olurdu. Aykut Kocaman'ın sonu Rıdvan Dilmen gibi olacak. Kocaman, doğru bir transfer politikası izlemiş olsa da taktik bilgisi sıfır, antrenman bilgisi sıfır, yönetimi sıfır. Kaptan'ın dediği gibi M.Topuz'u ortaya koyup deniyor, sonra Dia'yı oraya çekiyor, saçma sapan şeyler deniyor. Oyuncuya sahip çıkma adına hiçbir şey yok, eleştirdiğimiz Daum geçen sene Güiza'ya sahip çıkmış ve sezona iyi başlamasını sağlamıştı. Kocaman geldi, dakika bir gol bir Güiza'yı harcadı. Alex'i oyundan alacaksan bari çift forvete dön, yine orta sahayı beşlemenin alemi ne?

Kocaman'ın transfer politikası, duruşu, efendi oluşu güzel şeyler ama kesinlikle Fenerbahçe'nin hocası değil. Yolların ayrılması gerek. Tabi sadece Kocaman'ın değil, yönetimin de.

Kaptan'ın son cümlesini tekrar yazmak en güzeli:

Bana göre bu sezonu heba etmeye gerek yok. Yönetim artık koltuğu bırakmalı, Fenerbahçe yoluna yeni yönetim ve yeni yönetimin seçeceği yeni teknik ekiple devam etmelidir.