Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

15 71.43%
  • Ankaragücü kazanır

3 14.29%
  • Berabere biter

3 14.29%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Beşiktaş - Ankaragücü [4. Hafta]

Pozisyon vermeye ben pek takılmıyorum. Hücuma takım halinde çıkan, 2 hücum bekle oynayan (Ekrem/İsmail), stoperi duran toplar haricinde de rakip ceza sahasına kadar gelip gol arayan (Zapo, Toraman) takımlar elbette ki pozisyon verir. Mesela Real Madrid Zaragoza'ya, Juve Napoli'ye falan pozisyon vermese Casillas, Buffon'un mükemmel kaleciler olduğunu nasıl bilecektik?

Varsın Ankaragücü gibi takımlar da bizim kalemizde pozisyon bulsun, kalecimiz de oyuna katılsın. Rakibin bulduğu 4 pozisyonu da gol yapma şansı Beşiktaş'ın bulduğu 8 pozisyonu da gol yapma şansı ile eşittir. Ha olmaz mı? Gün gelir, kırk yılın başında olur (Bakınız 3-5'lik Gs-Kocaeli maçı). Ama o riske değer.

Bugün ilk 11 çıkanlara ve sakat Quaresmaya göre baktığımızda elimizde şöyle bir alternatif 11 var ki transferler ve oyuncuların form tutmalarıyla geçen senenin üzerine ne kadar koyulduğunun kanıtı:

-----------------------------hakan-------------------------------------
    -erhan/rıdvan----ersan------------zapo------------üzülmez---
    ---hilbert-----------fink-------------aurelio--------tabata/yusuf-
    ---------------------holosko---------f.tekke------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ankaragucu kimin ellerinde boyle ya 4-0

Besiktasi tebrik etmek lazim takir takir oynuyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

4-3-3 sistemi ve orta sahadaki Ernst-Necip-Guti uclusu bozulmadigi surece bilegimiz zor bukulur. Insallah bir daha Schuster 4-4-2 veya tek onliberoyu dusunmez.....

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Gönül isterdiki tribünler bomboş olsun,salona gidemeyenler evinde milli maçı izlesin ama tribün full doluydu.İlk başta buna baya üzüldüm,tarihi bir maç var ve 30 bin kişi futbol maçında.Ama maç sonunda yine yaptı yapacağını taraftarımız.Final için çok şey bekliyorum taraftarımızdan,mutlaka farklımızı belli edeceğiz diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu Ümizt Özat çek git Allah aşkına ne hale soktun takıımı be. 1-H.Kutlu 2-Ümit Özat..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma'sız da böyle oynayabiliyorsak,Quaresma'sız da 4 gol atabiliyorsak daha ne olsun. Gerçekten müthiş oynadık,Tebrikler Beşiktaş'ım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten beğendim Beşiktaş'ın oynadığı oyunu. En çok da Guti'yi.

Zidane'a söylenen bir laf vardı '' ne yapacağımızı bilmediğimiz anlarda Zidane'a atardık topu o mutlaka bilirdi '' gibi bir laf söylenmişti onun için. ( Tam olarak böyle değildi ama )

Dün de Guti tam böyleydi. Sürekli olumlu paslar, arkadaşlarını gol pozisyonlarına sokmalar. Müthiş bir transfer.

Ayrıca Tabata'da çok iyiydi dün.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sezon izlediğim en rahat maçtı bu. Helsinki'yi 4-0 yenerken bile stresli ve sıkıntılı geçmişti bazı anlar, ama bu maçta o maçlara göre o kadar iyiydik ki, ne defansta ne ofansta hemen hemen hatasız bir maç oldu, ufak tefek şeyler dışında. Bobo sol açık başladı, Nobre sağ açık bitirdi, ama ikisi de çok iyiydi. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi fakat, Tabata'yı bile çok beğendim. Bir orta alanda, bir sağda, bir solda, bir forvet arkasında gerçekten üzerine düşeni yaptı. Defansta da Ferrari'yi çok beğendim, Belediye maçının aksine 0 hatayla oynadı. Genel olarak Nihat dışında tüm takım başarılıydı. Tebrikler KARAKARTAL'ım.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ankaragucunun formalari bu arada muhtesem otesi super olmus, acik ara ligin en guzel formasi bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ankaragucunun formalari bu arada muhtesem otesi super olmus, acik ara ligin en guzel formasi bence.
    Ciddi misin ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Az Önce LigTv Haberlerinde Quaresma'nın takımla çalışmalara başladığı,Cska Maçında büyük ihtimalle oynayabileceği,Fenerbahçe maçında ise kesin olarak sahada olacağı söylendi
    Bu arada Bobo'da Ankaragücü maçında bi sakatlık geçirmiş,Cska maçında oynayıp,oynamayacağı Salı günü belli olacakmış.Oynayabilecek durumda olsa bile Schuster Fenerbahçe maçını düşünerek Cska maçında 20 dk. filan oynatabilirmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ciddi misin ?
    Ciddiyim, niye ki?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence Bjk çok iyi oynadı, Ümit Özat ne yapsın..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

henüz ligin başı ama gol krallığının ilk iki ismi Beşiktaş'tan. Uzun zamandır böyle bir tablo görmüyordum açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezon beklentilerin altında kalan Tabata,İsmail ve Nobre'nin ortaya koymuş oldukları performans sevindirici.Bu sene gelenlerin yanında bu tür oyuncularımızında katkıda bulunması gücümüzü artıracak bir faktör.Nihat'ın da bu sezon kendisine gelmesini ümit ediyorum.Büyük bir silah olacaktır.

Bir başka sevindirici nokta ise bol gollü galibiyetler almaya başlamamız.Yıllardır üstümüzde bir gol sıkıntısı var.Kazandığımız maçlarda nadir böyle gollü sonuçlar ortaya çıkıyordu.Bu sezon Schuster'in gelişiyle değişen zihniyet,yıllardır hasret olduğumuz zihniyet.Tabii savunma da önemli.Savunmamızın gün geçtikçe daha iyi olacağını ümit ediyorum.İşte o zaman bileği bükülmesi zor olan bir ekip haline geleceğiz.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri