Oyuncunun Adı: Romelu
Oyuncunun Soyadı: Lukaku
Doğum Tarihi: 13.5.1993
Mevki: Santrafor (ST)
En iyi oynadığı mevki: Santrafor (ST)
Oyuncunun en önemli özellikleri: Türkiye Süper Ligi içinde: Güç ve Zıplama 20... Bitiricilik ve Penaltı kullanma 19... Topsuz alan 18... Soğukkanlılık ve Denge 17... Kafa, Sezme ve Yaratıcılık 16... Diğer özellikler genellikle 12 ile 15 arası değişmekte. Bu rakamlar 2020 senesinden (futbolcunun yaşı 26) Oyuncuyu 2011-12 senesinde transfer etmişim, o zamanlar saydığım tüm özellikler daha yüksekti, özellikle Bitiricilik, Penaltı, Topsuz Alan da 20 idi... Yıllarca performansını koruyor ve özelliklerini koruyor. Anderlecht'te oynuyordu, ŞL gol kralı idi.
Oyuncu hakkındaki genel yorum: FM'nin 10.3 versiyonunu oynuyorum. Lukaku harika bir forvet, tabi herkes de aynı profile mi sahiptir bilemeyeceğim. Takımı bırakmak istemiyor biraz maliyetli, ben 15 milyon € fazla vererek 28 milyon €'ya almıştım. 2 senelik zaman zarfında değeri 20'ye düşmüş olsa da Reklam Yapmıyorum. Gol Rekoru Kıracaksınız!!! başlıklı taktik ile ligde her sene 22 golün üzerine çıkıyor. 2013'ten sonra puan ortalaması 7.5'un altına düşmedi. Yine aynı taktikte asistlikte de iddialı bir oyuncu oldu. 2009-2020 yani kariyerinde 317 maçta 213 gol 92 asiste imza attı. 47 maçta maçın adamı oldu. Raporunda her zaman 4.5 yıldızlı bir oyuncu. Her sene talibi çok ve büyük takımlar oluyor ama istediğimi veren olmuyor (72 milyon €)
(İnternet bağlantımın çok yavaş olmasından dolayı şu an resim paylaşamıyorum.)
Ben bu mesajı yanlış yere yollamışım yahu hiç uyarmıyorsunuz![]()