Ertelenen Lig maçı:
Zor olsada gelip gelmek güzel.
Şampiyonlar Ligi Kurra Çekimi:
18. Hafta:
Beraberliğe sevinebileceğim bir maç oldu fakat, her iki tarafta gelip gelebilirdi maçta.
Ertelenen Lig Maçı:
Çok rahat bir futbol ve skorla galip gelerek yenilmezlik ünvanımı sürdürdüm.
19. Hafta Maçı:
Fred’in 3 golüyle 3 puan geldi.
İspanya Kupası:
İlk maçta farklı yendiğim Huesca karşısında zorlanmadan kazanarak bir üst tura çıktım.
İspanya Kupası:
Bu turdaki rakip Mallorca.
Fred gollerine devam etti ve galibiyet geldi.
Öne Alınan Lig Maçı:
Fikstür uyuşmazlığı nedeniyle öne alınan maçta güçsüz Salamanca karşısında farklı galibeyet aldım.
Lig Tablosu:
19 Hafta sonunda oluşan lig tablusu şu şekilde;
İspanya Kupası:
Fredle 1-0 öne geçtiğim, Pepe'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığım, ardından Gouffran'ın attığı 2 golle geri düştüğüm ve Robinho'nun 2 golüyle tekrar öne geçip galip geldiğim, bundan dolayı; müthiş bi takım olma olgusunu sahaya yansıttığım bir maç oldu.
Transfer Dönemi:
Devre arası transfer döneminden yararlanarak Lokomotiv Moscow'dan 20 yaşındaki Celsinho 4.1MN£ ve Feyenoord'dan 18 yaşındaki G.Wijnaldum 1.5MN£'a transfer edilmiştir, bu transferlerle birlikte bu sezonun transfer çalışmalarını noktalamış bulunmaktayım. Ayrıca bu sezon sonunda kulüpleriyle sözleşmeleri bitecek olan oyuncular; O.Marseille'dan orta saha oyuncusu Lorik Cana ve M.Petach-Tikva'dan 18 yaşındaki defans oyuncusu Oded Gavish ile prensip anlaşmasına varılmış ve sözleşme imzalanmıştır.
![]()