Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 284 sonuç

Konu: FM 2007 'den beklentileriniz? 2007 En iyileri Kimler Olabilir?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by robben.16
    1-Oyunun 3D olmasını isteyen arkadaşlar var Fm zaten yavaş bir oyun bide 3D eklenirse vay halimize
    2-Ronaldinho çok iyi bir oyuncu olabilir ama abartmayalım çok eleştirilebilirim ama bence Robben ayağı kırılmadan önce hatta şu haliyle bile ayak hızı için söylüyorum Ronaldinho'dan daha iyidir.
    3-Oyuncuların dışında birşeyler eklenmesini istersek bir kaç tane fikir var aramızda mesela bir arkadaş finans konusunda daha yetkili olmamızı istemiş.Ben oturup oyuncuların maaşını hesaplıyorum haftalık aldığı maaşı 120,000 € yılda 6,240,000 € eder.
    Bu sadece bir oyuncunun yıllık maaşı bir takımda en az 25 oyuncu var ortalama 3,500,000 € alsalar 87,500,000 € eder.Buna yedek takım ve
    18 yaş altı takımı eklersek etti size 95,000,000 € .Bunun daha imza ücretleri(bir oyuncuya 5,000,000 € ya kadar imza ücreti verebiliyoruz) antrenör masrafları gibi ıvır zıvırlarıda var rahat 130,000,000 € buluyor.kemal derviş olsak bu işten çıkamayız ki o da çıkamadı zaten .Daha da ayrıntıya girersek takımın maç için kullandığı uçaklar, oteller,otobüsler aklıma gelmeyen bir sürü gider.Gelirlerle bunları karşılayıp özellikle üstüne birde transfer bütçesi ayırmamız çok zor.(GS'li olduğumu çok mu belli ediyorum )
    4-Ses konusunda kendilerini geliştirebilirler mesela takım marşlarını abartıya kaçmadan maçlarda çalabilirler ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi sponsor reklamları olabilir kendilerinede güzel bir gelir sağlamış da olurlar hatta iki boyutlu ekranımızın kenarına dönen reklam panoları koyabilirler bilinen reklamlar olursa daha profesyonel olur.Gidip sadece kendi ülkelerinden kimsenin adını duymadığı reklamları koyarlarsa çok amatör olur düşüncesindeyim.Hakem eleştirilebilir maç sonu basın toplantısı yapılabilir.Bizim teknik direktörlük yeteneklerimizin başlangıçta 10 olması benim hoşuma gitmiyor.Oyuna başlamadan önce Futbol Akademisinden çıkmış yeni T.Direktör gibi başlayabiliriz bunun için de oyundan önce deneme oyunu oynayabiliriz yeteneklerimizi ona göre değerlendirirler hepsi 10 olmaz.
    Daha başka... aslında bu konu da kendi kendime düşündüğüm zaman çok fikir geliyor aklıma ama şimdi ancak bu kadarını toplayabildim.

aklıma birşey daha geldi mesela şampiyonlar ligi maçı öncesi ş.l marşı kısa bir biçimde çalınabilir benim çok hoşuma gidiyor doğrusu
    budur işte .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

oyunda türkçe dilide olmalı. cm gibi oynanan diğer maçlar hızlı bitmeli ve arka ekranda oynanmalı. diğer oyunlarda olan bılınmeyen yabancı turk yıldızları degıstırmelerı lazım araştırmak ıcın. çok yavaş oyun birazda hızlı olması lazım.

arkadaşlar bence biraz da oyun içindeki önceden sadece kendimiz hazırladıımız taktikler olmalı

aslında benim aklımdaki şu:

duran top organizasyonları , bence bu organizasyonları yapabilmeliyiz belki ilk aşamada basit olarak oyuncu komutlarına eklenebilir mesela :
    frikik organizasyonu 1 :
    şut çeken: beckham
    topun üstünden atlıyan: roberto carlos
    bunun gibi ama ilerki yıllarda mevkiler ekranından ayarlanabilecek şekilde yapılmalıdır bence bu şarttır bu tür organize (önceden çalışılmış diye tabir ettiğimiz ) ataklar duran toplarlada sınırlı olmamalıdır . çünkü bu oyunun seyir zevkini bi hayli arttırır
    düşünsenize bi frikik organizasyonunu yanlış kullandı takımınız ve kaybettiniz
    maçın sonunda şöyle bir takım konuşması olabilir :
    ben size böylemi öğrettim

Default fm 2007

bence yapılması gereken en önemli özellik menajere yani oyunu oynayan kişiye her takımın teklif atılabilmesi...cunku bir süre sonra lig sıkıyor...tam yen i oyuncular cıkıyor piyasaya o zaman da zevk kalmıyor oyunucuda ..o yüzden mesela Bjk de oynarken milan florentina arsenal blackburn barcelona espanyol gibi takımlar teklif atabilmeli oyuncuya bunu biz yapabiliriz ama o zaman oyun yavaslıyor acayip bir şekilde...buradan sega ya sesleniyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

hangi ligleri açarsan oranın takımlarına trasfer olabilirsin.bir lig açarsan sıkılrsın.mesela ben 8 li açtım sace 1 ve 2 ligler war.daha iyi oluyor

Quote Originally Posted by ozon
    arkadaşlar bence biraz da oyun içindeki önceden sadece kendimiz hazırladıımız taktikler olmalı

aslında benim aklımdaki şu:

duran top organizasyonları , bence bu organizasyonları yapabilmeliyiz belki ilk aşamada basit olarak oyuncu komutlarına eklenebilir mesela :
    frikik organizasyonu 1 :
    şut çeken: beckham
    topun üstünden atlıyan: roberto carlos
    bunun gibi ama ilerki yıllarda mevkiler ekranından ayarlanabilecek şekilde yapılmalıdır bence bu şarttır bu tür organize (önceden çalışılmış diye tabir ettiğimiz ) ataklar duran toplarlada sınırlı olmamalıdır . çünkü bu oyunun seyir zevkini bi hayli arttırır
    düşünsenize bi frikik organizasyonunu yanlış kullandı takımınız ve kaybettiniz
    maçın sonunda şöyle bir takım konuşması olabilir :
    ben size böylemi öğrettim
    Sana tüm kalbimle katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fm 2007 ile ilgili konular forumda mevcuttu neler bekliyosunuz diye bi konu vardı en son

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

walla çıkana kadar daha çook konu açılır

sponsor olayı olabilir bir de yorum olaylarının biraz daha genisletilmesini bekliyorum ve bence 2007nin en iyi oyuncusu vincenzo laquinta olca

kara kartal

en iyi tabi ki de adriano olacak (ibrahimovici de abartmaktan bıkarlarsa sevinicem)
    ayrıca bazı msg lerde cok yaratıcı fikirler var keske olsa dedirten

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bence kayseriden mehmet topuz ve gökhan ünalın daha ii olmasını bekliorum

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

en güzel özellikler bunlar olmalıdır --------->>> kamp yerlerinin secilmesi, dünya kupası ve avrupa kupalırının nerede yapılacagı ile ilgili kura cekimleri mesela türkiye ingiltere almanya gibi torbadan cekilmesi , daha fazla oyuncu falan ile sohbet futbolcuların kamp hakkında , mac hakkında yeni alınan transferler hakkında görüslerii ( mesela ibrahim üzülmez burak yılmaz bjk çook yararlı bir transfer olacak parlayacak gibi sözlerin kullanılması )maclarda daha fazla kelimelerin kullanılması örnegin vurus benzetmeleri baskanlaraın secimleri fm 2006 da öyle değil 20011 deyim hala özhan baskan istifa falan etmiy neden ölüyorr :d artık bukadar yeter 2007 den beklentilerim daha fazla olması gerekir örnegin benim fm den önce oynadıgın oyun total club manager 2004 onada bu özellikler wardı

bu konu var lütfen oraya yazalım

Nesil
    2006
    Yer
    ali sami yen, izmir

bence villeral cok ii takım olucak pires,nihat,riquelme,forlan....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ilk önce sahanın kenarlarından satd gibi bişey görünsün orda taraftarlar olsun sonra daha daha orjinel taraftar sesleri olsun türkçe tabiki.daha sonra yedek klubesinde bizi göstersinler oyuncular gibi.şuan aklımda olanlar bu mutlaka dewamı gelir....

bence ilk başta oyuncu ve takım özellikleri düzenlenmeli zlatan ı çok abartmışlar onun dısında nurı sahın ve leo messi 30 mılyonu gecmıyor ama bir sürü oyuncu bunların fıyatlarını gecıyor bi de henry ve ozellıkle ronaldınho nun fıyatlarını cok daha fazla yapmaları gerekır zlatan hep en pahalı adam oluyor
    bi de süper ligde diyarbakırspor felan cok iyi oluyor
    bende bir kere 2.sezonda istanbulspor şampiyon olmuştu fenerbahce dısında dıger takımlar dagılıyor galatasaray besıktas felan ilk 10 a gıremıyor daha dengelı olmalı
    bı de su oyunu adam gıbı yapsınlar da sonra 50 tane patch yuklemek zorunda kalmayalım adamlar hiç özenmeden oyun u cıkartıyorlar sonra fabiano yüzünden yabancı alamıyoruz fenerbahce de şimdilik bunlar var aklımda

Nesil
    2005
    Yer
    ankara

oyun daha hızlansın.
    benim için ilk planda bu geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Bende beşiktaşlı küçük muhammedin müthiş bir potansiyel olacağını düşünüüyorumç

Bence kesinlikle Aydın Yılmaz , Ferhat Öztorun , Gökhan Güleç , Liyonel Messi , Signol (defans ama ) , Can Arat , Robinho ve Saviola

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

n Muhamed i yawww
    bebe daha 11 yasidna11 yasindaki bebek oyuna aktarilmiyor heheehe

Ronaldinho, Messi, Aydin Yilmaz, Ferhat, Muhammet'in ozelliklerini ve potansiyellerini arttirmalari lazim. Tuncay, zlatan gibi oyuncularin ozelliklerini dusurmeleri lazim. Oyunun hizini da arttirsinlar yaw. Bu ne bole dandik maclar icin ne kadar bekliyoz Ayrica taktik bence uce ayrilmali. 1) Team instruction 2) player instruction 3) Hucum ve defans die ayri bir bolum olusturulmali. Daha gercekci oluır

bence fenerbahçenin finansı transfer bütçesi daha iyi olacak ...

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    başkanlık seçimleri olsa keşke 30 yıl boyuncu aynı başkanla oynanıyor
    hakemlerle ilgili yorum
    bide her maçtan sonra basın toplantısı olabilir
    Ya secim oluyor da gorunen baskan aynı kalıyor. Bir keresinde gs nin basındayken balance -15 mi ne olmustu. Mesaj gelmişti secim oldu, yonetim değişti die . Bir sonraki mesajda da yeni yonetimin borcları tamamen sildigini soyluyordu.

ßence ßa$kanLık SecimLeri oLsa, MacLardan sonra İStediqin zaman basın TopLantısı Yapaßilsek, OyuncuLar ßazı MacLarda Sahaya PankartLa Cıksa meseLa Korsana Hayır FeLan Die mm sOnra TarafTarLarın $ampiyOnlugu KutLayı$ı GösteriLse feLan.. ii oLurdu ...

Thumbs up Fm2007 bekentiler

Arkadaslar bana gore Fm2007 cıkdıgı zaman digerlerine gore daha cok farklılık olmalı Oyunda
    -Futbolcular aralarında sorun yasamalı, gazetelere demec vermeli, barlara takılmalı, reklamlarda oynamalı,tv programlarına katılmalı,Evlenmeli vb.
    -Manager'ler tv lere konuk olmalı mac sonunda basın toplantısı yapmalı,Oyuncularla ilgili yorum genisligi daha fazla olmalı,Gazetelere ropartaj yapmalı
    -Maclarda Olaylar cıkmalı taraflar mac sonunda protesto veya sevgi gosterisi yapmalı,Yeni Gelen Her Transfer icin yorum yapılmalı,
    -Yonetim'den istifalar olmalı yeni baskan adayları secilmeli
    -İs yemekleri olmalı
    -Sampiyonluk sonrası engelceler duzenlenmeli baskan konusma yapmalı vb
    -Turkce sesli bir spiker'De olsa hic fena olmaz yani

Bu saydıklarım olsa Oyun Daha Zevkli VE Eglenceli olur.Futbol'un yanısıra oyunda bir sosyal gelisme de olmalı bilmiyorum bana katılıyormusunuz ama sizin boyle bekletileriniz varsa lutfen yazın Belki duyan biri olur

Quote Originally Posted by engin_can
    en güzel özellikler bunlar olmalıdır --------->>> kamp yerlerinin secilmesi, dünya kupası ve avrupa kupalırının nerede yapılacagı ile ilgili kura cekimleri mesela türkiye ingiltere almanya gibi torbadan cekilmesi , daha fazla oyuncu falan ile sohbet futbolcuların kamp hakkında , mac hakkında yeni alınan transferler hakkında görüslerii ( mesela ibrahim üzülmez burak yılmaz bjk çook yararlı bir transfer olacak parlayacak gibi sözlerin kullanılması )maclarda daha fazla kelimelerin kullanılması örnegin vurus benzetmeleri baskanlaraın secimleri fm 2006 da öyle değil 20011 deyim hala özhan baskan istifa falan etmiy neden ölüyorr :d artık bukadar yeter 2007 den beklentilerim daha fazla olması gerekir örnegin benim fm den önce oynadıgın oyun total club manager 2004 onada bu özellikler wardı
    bildiğim kadarıyla kamp yerleri zaten seçiliyo daha doğrusu takımı bir ülkeye tura götürüyorsun ve oranın takımlarıyla maç yapıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Semih ve Appiah daha iyi olmali

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default ....

ßence 3d zor ama en azından 2d olsa iyi olur ve oyuncularla teknik direktörler arası daha gercekci olması lazım yani oyuncuyu teknik direktörün daha fazla etkileyebilmesi iyi olur.
    Herkesinde düsündügü gibi messi yi daha iyi yaparlar ins TÜRK lerdende Nuri sahin i iyi yaparlar

Nesil
    2006
    Yer
    eskişehir

3d olan butun menajerlik oyunları ya kötü yada yavas bence maç motoru sabit kalmalı yani aynen devam etmeli ama staddı,reklam panosuydu eklenebilir

yenilik olarak fazla bişey yok gibi ama şöyle reklam için sponsor için olan ihaleleri bizler düzenlesek oyuna daha baska bir hava katılır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    ßence 3d zor ama en azından 2d olsa iyi olur ve oyuncularla teknik direktörler arası daha gercekci olması lazım yani oyuncuyu teknik direktörün daha fazla etkileyebilmesi iyi olur.
    Herkesinde düsündügü gibi messi yi daha iyi yaparlar ins TÜRK lerdende Nuri sahin i iyi yaparlar

iyi de ztn maclar 2d değil mi boyutlar konusunda sorunsal yasamayalım FM2006 da mac moturu 2d.

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri